Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yasemin Attila Duyuru (Bulunan Kask)!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yasemin Attila Duyuru (Bulunan Kask)!

Yasemin Attila Duyuru (Bulunan Kask)!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
86kartal
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 23.02.2008 - 20:24    Mesaj konusu: Yasemin Attila Duyuru (Bulunan Kask)! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sayın Yasemin Attila Nolan marka gri renk kaskınız ve yanında bulunan bir çift deri eldiven göztepede bir binanın ikinci kat merdivenlerinde tarafımca bulunmuştur.

Bügün bu motorsiklet teçhizatları ile karşılaştım binadaki muhatabım bana onların yaklaşık 1 gündür orda durdugunu kimsenin gelip almadıgını sölemesi üzerine herhangi birinin alıp maddi çıkarlar için kullanmasını engellemek için ekipmanlara el koydum

hemen bir motorsiklet aksesuarları satan mağazaya gittim eldiven için 70 ytl kask için 450 ytl fiyat biçti ben şahsa burdan belki ulaşırım umudu ile sizlerle paylaşıyorum bu arkadaşı tanıyan gören bilen duyan varsa yardımcı olsun.

aksesuarlar airoh brandası içinde muhafaza edilmiş merdiven üstünde idi onların çalındımı unutuldumu vs. her ne şekilde orda olduklarını bilmiyorum amacım sahibine ulaşmasını sağlamak bağlantısı olanlar bana özel mesaj atsın tel nosunu vermiyorum gereksiz tel trafigi istedigim en son şeydir birde not düşmeden geçmiyecegim kaskın iadesini almaya gelen ister anası ister babası kocası abisi dayısı eniştesi kendisi bile olsa kimlik göstermeden iade etmiycem. gerçek sahibi olduguna ikna olursam vericem bunuda benden ailem böle istedi kullanmama ve satmama kattiyen karşılar onlar bu vebali yüklenmem gerektigini sölüyorlar bende onları dinliycem ve sizden bu konuyu sahibi bulunana kadar ulaştırailecegiz platformlara taşımanızı istiycem

Başa dön
86kartal Çevrimdışı 86kartal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 23.02.2008 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resmin boyutları çok büyük küçült istersen
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.02.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böylesı GUZEL bır durumla karşılaşmak cok guzel Alkışlıyorum 86kartal, ınşallah sahıbını bulur ve teslım edersıN ....kalıtelı davranışın ıcın TEŞEKKURLER DOSTUM Bravo Bravo
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 23.02.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu davranışından dolayı seni kutlarım Alkışlıyorum
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.02.2008 - 21:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

örnek bir davranış gerçekten Alkışlıyorum umarım sahibi bulur..
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.02.2008 - 21:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

facebookda bi yasemin attila buldum konuyu kendisine ilettim sitenin linkinide yolladım inşallah odur
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 23.02.2008 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler Alkışlıyorum

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 23.02.2008 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tebrikler Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 23.02.2008 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tanıyan varsa bu topicten ulaşıp kendine bu bilgiyi iletebilir,umarım eşyaları bir an önce sahipini bulur. Bravo
Resimler düzeltilmek için belli bir süre kitlendi.
evet,resim boyutları düzeltildi,inşallah bi şekilde haber gider kaybeden arkadaşa.
freewing,teşekkürler Göz kırpıyorum
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 23.02.2008 - 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, Gülümsüyorum rica ederim asıl ben teşekkür ederim, ekip ruhuyla ve azimle çalışmak diye buna mı deniyordu? Çok gülüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 23.02.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topik up! Çok gülüyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 23.02.2008 - 23:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, freewing,
Her ikinizinde eline sağlık inşallah tanıyan çıkar
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 23.02.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sizın bu yaptığınız davranışı kutluyorum =) ve artık bu devırde böle insanlar kalmışmı dıe düşünüuorum , bunu sız değilde başka kötu nıyetli biri bulsaydı çoktan satılmıştı veya imitasyon bi motorcunun kafasında olucaktı inşalaah sahını bulur Göz kırpıyorum
sanada bu davranışın için teskur çünkü herkesın basına gelebiilir böle olaylar!!!!!
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 23.02.2008 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bende kilitlenmesini şaşkınlıkla karşılamıştım..böylesi daha iyi oldu Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

şunun yanaklarına bakarmısın ya ne kadar tatlı Çok gülüyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.26 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal