Sayın Yasemin Attila Nolan marka gri renk kaskınız ve yanında bulunan bir çift deri eldiven göztepede bir binanın ikinci kat merdivenlerinde tarafımca bulunmuştur.
Bügün bu motorsiklet teçhizatları ile karşılaştım binadaki muhatabım bana onların yaklaşık 1 gündür orda durdugunu kimsenin gelip almadıgını sölemesi üzerine herhangi birinin alıp maddi çıkarlar için kullanmasını engellemek için ekipmanlara el koydum
hemen bir motorsiklet aksesuarları satan mağazaya gittim eldiven için 70 ytl kask için 450 ytl fiyat biçti ben şahsa burdan belki ulaşırım umudu ile sizlerle paylaşıyorum bu arkadaşı tanıyan gören bilen duyan varsa yardımcı olsun.
aksesuarlar airoh brandası içinde muhafaza edilmiş merdiven üstünde idi onların çalındımı unutuldumu vs. her ne şekilde orda olduklarını bilmiyorum amacım sahibine ulaşmasını sağlamak bağlantısı olanlar bana özel mesaj atsın tel nosunu vermiyorum gereksiz tel trafigi istedigim en son şeydir birde not düşmeden geçmiyecegim kaskın iadesini almaya gelen ister anası ister babası kocası abisi dayısı eniştesi kendisi bile olsa kimlik göstermeden iade etmiycem. gerçek sahibi olduguna ikna olursam vericem bunuda benden ailem böle istedi kullanmama ve satmama kattiyen karşılar onlar bu vebali yüklenmem gerektigini sölüyorlar bende onları dinliycem ve sizden bu konuyu sahibi bulunana kadar ulaştırailecegiz platformlara taşımanızı istiycem
Tarih: 23.02.2008 - 21:17 Mesaj konusu:
facebookda bi yasemin attila buldum konuyu kendisine ilettim sitenin linkinide yolladım inşallah odur _________________ KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DA HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ACIYI DİZİMDEKİ YARA SANSAYDIM...
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 23.02.2008 - 21:57 Mesaj konusu:
Tanıyan varsa bu topicten ulaşıp kendine bu bilgiyi iletebilir,umarım eşyaları bir an önce sahipini bulur.
Resimler düzeltilmek için belli bir süre kitlendi.
evet,resim boyutları düzeltildi,inşallah bi şekilde haber gider kaybeden arkadaşa.
freewing,teşekkürler _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
seker_portakali, rica ederim asıl ben teşekkür ederim, ekip ruhuyla ve azimle çalışmak diye buna mı deniyordu? _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 23.02.2008 - 23:15 Mesaj konusu:
seker_portakali, freewing,
Her ikinizinde eline sağlık inşallah tanıyan çıkar _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
sizın bu yaptığınız davranışı kutluyorum =) ve artık bu devırde böle insanlar kalmışmı dıe düşünüuorum , bunu sız değilde başka kötu nıyetli biri bulsaydı çoktan satılmıştı veya imitasyon bi motorcunun kafasında olucaktı inşalaah sahını bulur
sanada bu davranışın için teskur çünkü herkesın basına gelebiilir böle olaylar!!!!! _________________ cBr 125r
buR@k
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız