Tarih: 24.02.2008 - 01:01 Mesaj konusu: 23 şubat Antalya MD buluşması Fotoları sıcak sıcak
evet arkdaşlar 23 şubat gecesi antalya md nin bugüne kadarki en çok katılıma sahip buluşmasını gerçekleştirmiş bulunmaktayız emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara burdan teşekkür ederiz.sıcak sıcak fotoları alta ekliyorum....
bora kardeşimin kendisini ve bizi aynı karede çekmeyi başardığı fotosunu ilk olarak belirledik
soldan sağa: furkan07nin arkadaşı-furkan07-colin murat-colin muratın arkadaşı-nadir abinin kardeşi-ben eradnan
alt soldan sağa:bora carryboy07-nadir abi izmir 07
hep birlikte çay içerken verdiğimiz bir poz
laura alışveriş merkezi kapanınca soluğu metropol çarşısında tutto pizza da alıyoruz giriş yaparken otoparktan yansıyan kareler
tutto pizzanın sahibi adnan beyin sıcak karşılaması ile mekana giriş yapıyoruz oraya kadar gidipte kendisini md üyesi yapmamak olmazdı onuda sitemize üye yaptık ve bize özel ilgi gösterek bizi ağırlamasından ötürü kendisine buradan teşekkür ediyoruz
mekanın dıştan çekimi
hep birlikte oturuyoruz çaylarımızı söyledik grup olarak çekilen ilk fotoğrafımız
ve ikincisi
yorumsuz 3. fotomuz
nadir abi ve furkan07 kıyasıya tavla turnuvası düzenlediler
nadir abi ve kardeşi aramızdan ayrılmadan abi kardeş poz verdiler ve vedalaşarak ayrıldılar
recep ivedikle yatan recep ivedikle kalkan carryboy 07 kardeşimin posterinin önünde verdiği bir poz hangisi gerçek ivedik siz tahmin edebilicek misiniz bakalım...
kankasının maketini birden karşısında görünce önce şaşıran sonra onu kucaklayıp öpen ve yanına geçerek hatıra fotoğrafı talebinde bulunan carry boy07 bora kardeşimin yine bir fotosu
mekanı vedalaşarak tek tek terkettik ve giderken dıştan bi poz alayım dedim buluşmanın son fotosu
buluşma sona erdi ve eve gelince ilk iş olarak fotoları siteye eklemeyi kendime borç bildim..... katılan ve güzel bir gece geçirmemizi sağlayan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum saat gecenin 1 i olmuş artık yatıyorum _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Tarih: 24.02.2008 - 01:06 Mesaj konusu:
eradnan, Muhabbetiniz bol olsun devamı artarak gelecektir _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 24.02.2008 - 01:18 Mesaj konusu:
Bir Antalya'lı olarak toplantıya sevindim Allah muhabbetinizi daim etsin _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
katılan ve katılamayan tüm arkadaşlara tesekkür ederim
çok çılgtın bir geceydi ayrıca aramıza furkan 07 nın arkadaşı olarak yenı katılan CEMAL kardeşimize de yeni antalya md üyeliği hayırlı olsun ayrıca çok yeni üyemiz tutto pizza içinde antalyamd üyeliği hayırlı olsun buluşmalarımız ve eylemlerimiz hızla devam edecek
Tarih: 24.02.2008 - 06:23 Mesaj konusu:
nadir abi giderken hesaplarıda ödemişsin utandırdın valla bizi alacağın olsun artık haftaya bizdensin.... _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
flash55, motorlar otoparkta yolda çekemedik ama daha çok foto var sanırım arkadaşımız geç saat olduğu için uğraşamadı bu akşam diğer fotolarıda koyacagız sanırım
eradnan, fotoların kalanınıda koy hesap gibi ufak istasyonlarda durma canım arkadaşım
made in antalyamd (taklitlerinden kaçının)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız