Kenan Sofuoğlu, Dünya Süper Bike Şampiyonası'nın ilk ayağı Katar yarışının sıralama turlarında 14. oldu.
Hannspree Ten Kate takımı ile 2007 Dünya Süper Sport şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu, bu sezon yarışacağı Dünya Süper Bike Şampiyonası'nın ilk ayağı olan Katar'da sıralama turlarına çıktı. Türk pilot, sıralama turlarında elde ettiği yaklaşık iki dakikalık tur derecesiyle 28 pilot arasında 14. sırayı aldı.
_________________ Her Zaman Hukukun Üstünlüğü Yoktur.Bazende Üstünlerin Hukuku Vardır
0 RH(-)
Tarih: 25.02.2008 - 11:16 Mesaj konusu:
oda guzel 1. şampion olduysan gerisi gelir _________________ Yakın bir zamanda Acıcam Cafeme Tum m.d Cİleri Beklerim İstanbul/esenlerde İstanbul İnternet CAfe
Tarih: 25.02.2008 - 11:30 Mesaj konusu:
İkinci yarışta mükemmel bir start aldı kenan ve altıncılığa yerleşti. Hatta ilk yarışın galibi tony baylissin bile önünde yer aldı. Ancak tecrübeli isimler birer birer geçtiler kenanı, yine de çok iyi mücadele etti kenan Ve yarışı 10. sırada bitirdi. Böylece ten kate takımında jr olarak ifade edilen Kenan Sofuoğlu takımın as isimleri checa ve kiyonari inin önünde yarışı bitirdi valla bravo diyorum _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
illa bi üst gruba çıkınca hemen birincimi olcak saçma
zamanla ısınacak alışacaktır kenan abi güvenimiz her zaman tam kenan abiye _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 27.02.2008 - 15:29 Mesaj konusu:
Kenan Türk halkının kahramanıdır ayrıca hepimizin gönlünde taht kurmayı basardı sonuc ne olursa olsun gelecek vaat eden bir isim o,bu sonuc yanıltıcı olmasın performansı günden güne artacaktır _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız