Tarih: 24.02.2008 - 10:15 Mesaj konusu:
herkese slm!artık motorsiklet ehliyeti alma waktim geldi.yaşım tutuyor.lise öğrencisiyim.motor ehliyeti almak maximum kaça maal olur?ne kadar sürede alınır?sitelerde 150 ytl diyorlar:) doğrumu bu????(yeni yasa yürürlüğe girdimi ??? şimdiden herkese teşekkür ediyorum.hayırlısıyla bi alayım şu ehliyeti yaa
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 24.02.2008 - 10:37 Mesaj konusu:
150 YTL iki üç ay içinde alırsın çünkü bir ay yazılı diğer ay pratik yani direksiyon sınavı var. ilkin yazılı sonra direksiyon bunun için iki yada üç ay sürer duruma göre. yazılı sınav ayını kaçırırsan üç ay ama müracaat ettiğin zaman hemen yazılı varsa iki ayda alırsın. Ama bu İstanbulda sen Antalyadasın onun için git bi kursla konuş oradan daha iyi bilgi alırsın _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 24.02.2008 - 14:36 Mesaj konusu:
Gerekli bilgi ve yardım verilmiş.Ama en sağlamı sanırım yaşadığınız şehirdeki bir ehliyet kursuyla görüşüp gerekli evrakları ve maliyetini öğrenmek olur. _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız