Honda CBR 600F 2006 model kırmızı siyah Kadıköyde evimin otoparkından iki tane çelik halatlı kilidi kesilerek çalınmıştır. Plaka ve özelliklerini yazıyorum sizden ricam belki görüp duyarsınız böyle bir durumda haber vermenizi rica ederim. Plakası 34 DP 8215 akrapovic eksoz xenon far arka lastik 0 dün taktım bugün çalındı ((
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 712 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 24.02.2008 - 16:48 Mesaj konusu:
gecmıs olsun inşallah bulursun _________________ ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN BIZ OKMEYDANLIYIZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN
Tarih: 24.02.2008 - 16:49 Mesaj konusu:
ZenMen, geçmiş olsun kardeş
ALLAH onların belalarını versin inşallah _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
dostum allah sabır verın.umarım tek parca halınde en kısa zamanda bulursun.iyi haberlerini bekliyoruz.çevrede market,benzin istasyonu vs varsa kameralarına bı göz atın bence.mobese fln.
Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 243 Nereden: Istanbul / Kadiköy Mugla / Koycegiz
Tarih: 24.02.2008 - 16:52 Mesaj konusu:
Aklıma paranoyakça şeyler geliyor ama lastik aldım demişsin önceki gün.Servis ya da bayi nerde aldıysan-taktırdıysan izlemiş olmasınlar.Yoksa görünür biryerde olmadıkça her apartmanın bahçesini aramadıktan sonra zor bu işler.Umarım bulunur.Kafamın bi köşesine kazıdım özellikleri sağda solda rastlarsam dikkat ederim.Bellide olmaz polisimiz bazen bizi şaşırtıyor bulurlar bakarsın ! Geçmiş olsun... _________________ Yamaha FZ6 Fazer (kızıl)
Tarih: 24.02.2008 - 17:03 Mesaj konusu:
Çok sağolun arkadaşlar motorla dün gezindim ve eve kısa süreliğine gireceğim için otoparkın önüne görünür biryere park ettim sanırım o arada biri gördü ve gece çalmak için gözüne kestirdi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız