Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İlk kazamı yaptım :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İlk kazamı yaptım :(

İlk kazamı yaptım :(
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:19    Mesaj konusu: İlk kazamı yaptım :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugun havanın guzel olmasıyla beraber sabah kalkıp motoru yıkadıktan sonra sole bır dolasıp geliyim dedim giyindim kaskımı TAKTIM ve 45 dk kadar dolastıktan sonra eve donus yoluna koyuldum yol bostu onumdeki araba hariçç Sinirlendim yavas gidim dedim. hızım 50 di onum deki araba sinyal vermeden birden U donusu yapmaya kalkışınca her nekadar fren yapsamda surucunun tarafından gırdım Üzgünüm ben arabaya carpıp durdum ama nasıldurdum ben arabaya kafalama gırdım motor arabaya carpıp sureklend.ı hemen ayağa kalktım kaskı cıkartım. bır motorcu arkadas durdu allah razı olsun o sakınleştirdi onla beraber kaldırdık motoru ondada suzuki 250 vardı eger sitemize uyuyse cok tesekkur ederım.motoru kaldırdığımızda delıye dondum on kaporta yok direk siyondaki kaparto yok (kırık yanı) arka sag sol kaporto çizik ayak koyma yeri çatladı hemen ailemi ve polisi çağırdık arabaya cartıgım adam sucu kabul ett.i polis amcalarda zapıtı ii tuttu. sigorta karşılıyıcakmış. hemen amcamla parçaları Konustuk 15 gun icinde hallolur dedi. bende bırsey yok bır kac ağrı hariç. ama ben evden çıkarken kaskımı takmamış olsaydım heralde komadaydım. araba direk kafalama daldım. arkadaslar lutfen kask takın .ben bundan sonra 500 mt gitsem bile kaskımı takıcam. tekrar motorcu arkadaşa çok teşekkurler. motorum dylan dı Üzgünüm ama motoru yaptırdıktan sonra kucuk bir ihtimal satmayi dusunuyorum.sağlıcakla kalın kaskınızı takın

on kaporta su tankıda kırık Üzgünüm

direksiyon kaportasıda yok Üzgünüm

kontaktan anahtar çıkmıyor Üzgünüm birde soketler düğmeler değişicek

yan kaportayıda allta görüdüğünüz gibi çizdirmiştim garaja sokarken haftaya boyaya gitcekti ama neyse motor full kaporta değişcek

En son Bilemir tarafından 24.02.2008 - 19:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Bilemir Çevrimdışı Bilemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.. umarım birdaha böyle kazalar yaşamazsın... Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir, geçmiş olsun Üzgünüm .yeptırdıkten sonrs setmenin sebebi bu keze mi ?
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsn kardeşim Bravo
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bugün bende arabayla kaza yaptım Sinirlendim Sinirlendim ehliyetsiz sürücüler yüzünden Sinirlendim ama bugünkü o motorların geçişi herşeye değerdi Gülümsüyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir, Geçmiş olsun, sana bişey olmaması sevindirici. Umarım bidaha olmaz...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Inş olmaz bir daha ama dedegim gibi bukaza yuzunden kucuk bir ihtimal satcam
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun motorun fotolarını koyar mısın?
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun kardeş. kaskı takmamak akıl karı değil zaten... Sürücününde suçunu kabul etmesi iyi olmuş. Bazıları çok laf sayıyo.. Sana fazla bişey olmadığına sevindim.. motorun için üzüldüm Üzgünüm hayırlısı olsun be kardeş takma kafana
Başa dön
DagustuN şimdi Çevrimiçi DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoları yarın koyarım Üzgünüm
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah sizi gelecek kazalardan korusun,arabalarin arkalarindan giderken mümkünse uzun mesafe birakin.
Başa dön
Roytoy Çevrimdışı Roytoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gecmis olsun aman dikkat Üzgünüm
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir geçmiş olsun Üzgünüm
bende eski motorumla ilk kazamı yaptığım zaman senin gibi satmayı düşünmüştüm gerçi ben düşünmesem bile ailem düşündürmüştü. ama onu tekrar yapılmış olarak gördüğünde eminim bu fikrin değişecektir.
full korumalı olmak gerçekten çok önemli, sıyrıksız atlatabileceğimiz kazaları kask takmadık diye ölümcül kazalara çevirip çevirmemek bizim elimizde. tekrar geçmiş olsun
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Febris
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun Üzgünüm
Sana bişey olmamış ya önemli olan o. Çok ucuz atlatmışsın, allah hepimizi böyle azrail sürücülerden korusun...
Motorda kask, arabada emniyet kemeri çok kişinin hayatını kurtarıyor ihmale gelmez.
Başa dön
Febris Çevrimdışı Febris Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 24.02.2008 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilemir, tamam fotoğraf bekliyorum yarın.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal