Tarih: 24.02.2008 - 19:19 Mesaj konusu: İlk kazamı yaptım :(
Bugun havanın guzel olmasıyla beraber sabah kalkıp motoru yıkadıktan sonra sole bır dolasıp geliyim dedim giyindim kaskımı TAKTIM ve 45 dk kadar dolastıktan sonra eve donus yoluna koyuldum yol bostu onumdeki araba hariçç yavas gidim dedim. hızım 50 di onum deki araba sinyal vermeden birden U donusu yapmaya kalkışınca her nekadar fren yapsamda surucunun tarafından gırdım ben arabaya carpıp durdum ama nasıldurdum ben arabaya kafalama gırdım motor arabaya carpıp sureklend.ı hemen ayağa kalktım kaskı cıkartım. bır motorcu arkadas durdu allah razı olsun o sakınleştirdi onla beraber kaldırdık motoru ondada suzuki 250 vardı eger sitemize uyuyse cok tesekkur ederım.motoru kaldırdığımızda delıye dondum on kaporta yok direk siyondaki kaparto yok (kırık yanı) arka sag sol kaporto çizik ayak koyma yeri çatladı hemen ailemi ve polisi çağırdık arabaya cartıgım adam sucu kabul ett.i polis amcalarda zapıtı ii tuttu. sigorta karşılıyıcakmış. hemen amcamla parçaları Konustuk 15 gun icinde hallolur dedi. bende bırsey yok bır kac ağrı hariç. ama ben evden çıkarken kaskımı takmamış olsaydım heralde komadaydım. araba direk kafalama daldım. arkadaslar lutfen kask takın .ben bundan sonra 500 mt gitsem bile kaskımı takıcam. tekrar motorcu arkadaşa çok teşekkurler. motorum dylan dı ama motoru yaptırdıktan sonra kucuk bir ihtimal satmayi dusunuyorum.sağlıcakla kalın kaskınızı takın
Tarih: 24.02.2008 - 19:26 Mesaj konusu:
geçmiş olsun bugün bende arabayla kaza yaptım ehliyetsiz sürücüler yüzünden ama bugünkü o motorların geçişi herşeye değerdi _________________ KEŞKE HEP ÇOCUK KALSAYDIM DA HAYATIMDAKİ EN BÜYÜK ACIYI DİZİMDEKİ YARA SANSAYDIM...
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1721 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 24.02.2008 - 19:30 Mesaj konusu:
çok geçmiş olsun kardeş. kaskı takmamak akıl karı değil zaten... Sürücününde suçunu kabul etmesi iyi olmuş. Bazıları çok laf sayıyo.. Sana fazla bişey olmadığına sevindim.. motorun için üzüldüm hayırlısı olsun be kardeş takma kafana _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 6.000 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.000 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 24.02.2008 - 19:42 Mesaj konusu:
Bilemir geçmiş olsun
bende eski motorumla ilk kazamı yaptığım zaman senin gibi satmayı düşünmüştüm gerçi ben düşünmesem bile ailem düşündürmüştü. ama onu tekrar yapılmış olarak gördüğünde eminim bu fikrin değişecektir.
full korumalı olmak gerçekten çok önemli, sıyrıksız atlatabileceğimiz kazaları kask takmadık diye ölümcül kazalara çevirip çevirmemek bizim elimizde. tekrar geçmiş olsun _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Çok geçmiş olsun
Sana bişey olmamış ya önemli olan o. Çok ucuz atlatmışsın, allah hepimizi böyle azrail sürücülerden korusun...
Motorda kask, arabada emniyet kemeri çok kişinin hayatını kurtarıyor ihmale gelmez.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız