Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 24.02.2008 - 21:15 Mesaj konusu: almanyadan bi dost ve entresan bir tesadüf
otelimde miskin miskin otururken içeriye almanyadan bi arkadaş giriverdi
hoşgeldin beşgittin falan derken sohbetimiz epeyce bi uzadı,
ondan burdan şurdan almanyadaki gruplardan falan bahsederken sohbet arasında
kendisine sordum kimlerle yol yapıyorsun falan acaba ortak arkadaşımız varmıdır derken kalkıp bana en iyi yol arkadaşının
lakabının sinço diye biri ve k2 kullandığını kendisinde de k7 olup k2 ile kafa kafaya
koptuğundan falan bahsederken ulen dedim kendi kendime,
bu SİNÇO sakın benim bildiğim SİNO olmasın diyerek acaba aynı kişidenmi bahsediyorum diye
sorunca barış arkadaşım şoka girdi sen nerden tanıyorsun falan dedi.....
sohbet muhabbet entresan bi boyut almakla beraber ben başladın sino hakkında bilgi toparlamaya ilerde lazım olur gerekçesiyel
bu arada sino ile telden mesajlaşıp kendisinin beni aramasıyla hoş bi muhabbet oldu.şaşkınlıkla birlikte tabi
sino bana aynen dediği şöyle oldu;ulen ekamba hangi taşı kaldırsam altından çıkıyorsun gibilerinden
yaaa sino dünya maalesef bukadar küçük
barış arkadaşım 1 hafta kadar soma da iş icabı kalıp bol bol sohbet edip gezeceğiz inşallah.
bu kısa tesadüf ve dostluğun bikaç resmini sizlerle paylaşmak istedim
almanyadan gelen barış arkadaşım ve k7 si
herzmn ki gibi soma hatırası
sinonun k6 projesini yaptığı hızır arkadaşımız ile birlikte barış ve sinooo
ve beraberce yaptıkları grup gesizinden bir resim
barış arkadaşımızın sino hakkında söylediği güzel şeyler oldu,
ordaki türk motorcu arkadaşlarla nekadar ilgilendiği,nekadar motor sever olduğundan,
en ufak bi sorun çıktığında motor arızası falan gibi hemen sino nun gelip ilgilendiği falan.
çok büyük motor tutkunu olduğunu,ve yaşadıkları yerde ve yol yaptıkları grupta kendilerini
kimsenin geçemediğinden falan bahsetti.yedek parça ve aksesuar getirtirip monta ettiğinden falan bahsetti.
ama özellikle şunu da söylememi istedi;
sinoya sor dedi 200+km süratte nasıl tektekerde sollayıp sinoyu delirttiğimi de soruver bi zahmet dedi
elçiye zewal olmaz diyerek sordum.
yuh be sino,tektekerde de sollatırırmı insan kendini,yuh valla diyerek noktayı koyuyorum
barış arkadaşımız bi hafta bende misafir,bol bol izmir falan gezip
md cuma gecesi etkinliğine katılıp resimler ekleyeceğim.
şimdilik bukadar _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 24.02.2008 - 21:21 Mesaj konusu:
Öncelikle arkadasiniz hosgelmis....hayat tesadüflerle doludur inanmak lazim... siz güzel bir örnegini yasamisiniz....umarim bu bir hafta icinde hos vakit gecirirsiniz iyi eylenceler, iyi geziler, güzel vakitler sizin olsun
sinoya katılıyorum her taşın altından çıkıyorsun erbil az öncede www.hi5.com'dan çıktı hah haha ha _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6573 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 24.02.2008 - 21:23 Mesaj konusu:
süper amma denk gelmiş ya sanki önceden planlanmıs gibi _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
ohaaa bukadarda olmaz be erbil abim valla senin eline düşmeyi istemem bakarsın liseden arkadsları toplarsın bigün otele bilgi fln alırsın benden korkulur senden korkulur pis akrep _________________ motora ömür boyu binmek istiyosanız kaskınızı takın!!!
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ!!
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 24.02.2008 - 22:11 Mesaj konusu:
BALIKESİRİN TEK GURURU ERBİL ABİ... abisen işleri baya ilerlettin hadi bakalım hayırlısı....sinoda sitemizin değişmeyen üyelerinden kendisine de buradan slmlar ailen duisburgtalar.... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Tarih: 24.02.2008 - 22:53 Mesaj konusu:
ekamba, sana değl manisa TR yetmez oldu ben anlıyorum artk yurtiçi yurt dışı devammmmmmmmmm _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3532 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 24.02.2008 - 23:14 Mesaj konusu:
DRAGON_10 demiş ki:
BALIKESİRİN TEK GURURU ERBİL ABİ... abisen işleri baya ilerlettin hadi bakalım hayırlısı....sinoda sitemizin değişmeyen üyelerinden kendisine de buradan slmlar ailen duisburgtalar....
bi yanlış olmasın...eleman bizim Manisadan... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 24.02.2008 - 23:46 Mesaj konusu:
ekamba şu hakkında şaibeye düştüğünüz bi zx 10 videosu vardı hani.zx10 la virajlı yolda gazlama olayı.onuda bi sor o arkadaşada herkesin kafasındaki soru işareti silinsin.Gerçi o motoru kullanın ben sino olduğuna inanıyorum. yani daha doğrusu sinonun yalan söylemiyceğini biliyorum. _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız