Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - almanyadan bi dost ve entresan bir tesadüf

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

almanyadan bi dost ve entresan bir tesadüf

almanyadan bi dost ve entresan bir tesadüf
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 24.02.2008 - 21:15    Mesaj konusu: almanyadan bi dost ve entresan bir tesadüf Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

otelimde miskin miskin otururken içeriye almanyadan bi arkadaş giriverdi
hoşgeldin beşgittin falan derken sohbetimiz epeyce bi uzadı,
ondan burdan şurdan almanyadaki gruplardan falan bahsederken sohbet arasında
kendisine sordum kimlerle yol yapıyorsun falan acaba ortak arkadaşımız varmıdır derken kalkıp bana en iyi yol arkadaşının
lakabının sinço diye biri ve k2 kullandığını kendisinde de k7 olup k2 ile kafa kafaya
koptuğundan falan bahsederken ulen dedim kendi kendime,
bu SİNÇO sakın benim bildiğim SİNO olmasın diyerek acaba aynı kişidenmi bahsediyorum diye
sorunca barış arkadaşım şoka girdi sen nerden tanıyorsun falan dedi..... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
sohbet muhabbet entresan bi boyut almakla beraber ben başladın sino hakkında bilgi toparlamaya ilerde lazım olur gerekçesiyel Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
bu arada sino ile telden mesajlaşıp kendisinin beni aramasıyla hoş bi muhabbet oldu.şaşkınlıkla birlikte tabi Çok gülüyorum
sino bana aynen dediği şöyle oldu;ulen ekamba hangi taşı kaldırsam altından çıkıyorsun gibilerinden Şok oldum
yaaa sino dünya maalesef bukadar küçük Gülümsüyorum
barış arkadaşım 1 hafta kadar soma da iş icabı kalıp bol bol sohbet edip gezeceğiz inşallah.
bu kısa tesadüf ve dostluğun bikaç resmini sizlerle paylaşmak istedim Bravo

almanyadan gelen barış arkadaşım ve k7 si

herzmn ki gibi soma hatırası Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

sinonun k6 projesini yaptığı hızır arkadaşımız ile birlikte barış ve sinooo

ve beraberce yaptıkları grup gesizinden bir resim Gülümsüyorum

barış arkadaşımızın sino hakkında söylediği güzel şeyler oldu,
ordaki türk motorcu arkadaşlarla nekadar ilgilendiği,nekadar motor sever olduğundan,
en ufak bi sorun çıktığında motor arızası falan gibi hemen sino nun gelip ilgilendiği falan.
çok büyük motor tutkunu olduğunu,ve yaşadıkları yerde ve yol yaptıkları grupta kendilerini
kimsenin geçemediğinden falan bahsetti.yedek parça ve aksesuar getirtirip monta ettiğinden falan bahsetti.
ama özellikle şunu da söylememi istedi;
sinoya sor dedi 200+km süratte nasıl tektekerde sollayıp sinoyu delirttiğimi de soruver bi zahmet dedi Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
elçiye zewal olmaz diyerek sordum.
yuh be sino,tektekerde de sollatırırmı insan kendini,yuh valla diyerek noktayı koyuyorum
Gülümsüyorum
barış arkadaşımız bi hafta bende misafir,bol bol izmir falan gezip
md cuma gecesi etkinliğine katılıp resimler ekleyeceğim. Bravo
şimdilik bukadar Bravo Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2008 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu erbil nerden bulup topluyon alman tayfasını vallahi helal olsun Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 24.02.2008 - 21:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle arkadasiniz hosgelmis....hayat tesadüflerle doludur inanmak lazim... siz güzel bir örnegini yasamisiniz....umarim bu bir hafta icinde hos vakit gecirirsiniz Bravo iyi eylenceler, iyi geziler, güzel vakitler sizin olsun Bravo
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinoya katılıyorum her taşın altından çıkıyorsun erbil az öncede www.hi5.com'dan çıktı hah haha ha

2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 24.02.2008 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper amma denk gelmiş ya sanki önceden planlanmıs gibi Çok gülüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 24.02.2008 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dünya küçük Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 24.02.2008 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil ai ustamızı tanıştırırsın de mi bana?
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.02.2008 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ohaaa bukadarda olmaz be erbil abim valla senin eline düşmeyi istemem bakarsın liseden arkadsları toplarsın bigün otele bilgi fln alırsın benden Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum korkulur senden korkulur pis akrep Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.02.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayret etcek bısey yok bız bu sınemaya alıstık bı olay olsa erbıl orda sınan abı orda bızım kıler ıste hyep aynıyız Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.02.2008 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin demiş ki:
sinoya katılıyorum her taşın altından çıkıyorsun erbil az öncede www.hi5.com'dan çıktı hah haha ha

eheheh yonja,facebook onlarada baksaydın Gülümsüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 24.02.2008 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BALIKESİRİN TEK GURURU ERBİL ABİ... abisen işleri baya ilerlettin hadi bakalım hayırlısı....sinoda sitemizin değişmeyen üyelerinden kendisine de buradan slmlar ailen duisburgtalar....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı DRAGON_10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sesginn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 24.02.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, sana değl manisa TR yetmez oldu ben anlıyorum artk yurtiçi yurt dışı devammmmmmmmmm Çok gülüyorum
sesginn Çevrimdışı sesginn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 24.02.2008 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10 demiş ki:
BALIKESİRİN TEK GURURU ERBİL ABİ... abisen işleri baya ilerlettin hadi bakalım hayırlısı....sinoda sitemizin değişmeyen üyelerinden kendisine de buradan slmlar ailen duisburgtalar....

bi yanlış olmasın...eleman bizim Manisadan...
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 24.02.2008 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, hemide somaaa
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 24.02.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba şu hakkında şaibeye düştüğünüz bi zx 10 videosu vardı hani.zx10 la virajlı yolda gazlama olayı.onuda bi sor o arkadaşada herkesin kafasındaki soru işareti silinsin.Gerçi o motoru kullanın ben sino olduğuna inanıyorum. yani daha doğrusu sinonun yalan söylemiyceğini biliyorum.
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal