selam arkadaşlar merhabalar bugun havayı fırsat bilerek biraz gezeyim dedim ve sizleride fotosuz bırakmayayım dedim fazla söze gerekyok işte fotolar
not:fotolar telefondan çekilmiştir biraz bozuk olabilir ama kusura bakmayın!
eski bir köftecide solugu alıyorum 50 km yoldan geldim açıkmısım
yemek yedigim yerin arkası liman bi foto ordan alayım dedim
barınaktan bir görüntü
merkezden bir görüntü
hadi gelmişken bide balık halinden balık alayım dedim işte hal sag dan ikinci dükkan yemek yedigim yerin akrabası çıktı abi dedim balık alıcam nerden alayım orayı tarif etti selam ımızı söyle yeter dedi
balık halinin arka tarafından bir görüntü
tarihi çok eski gelibolu'nun meşhur peynir helvacısından bir görüntü 1950 yılından beri gelibolu'nun degişmeyen tadı bakmak isteyen arkadaşlarım için site adresi http://zaferciftlik.com/ana_sayfa.htm
biraz yemek istiyorum gelmişim o kadar yol peynir helvası yemicekmiyim yani ama az fazlası zarar tatlıyla fazla aram yok
çantam da md nin sticker ı ama biraz yıpranmıs gibi izmir den gelen arkadaşlar artık getirirler
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 65 Nereden: İstanbul-Bakırköy/Avcılar
Tarih: 24.02.2008 - 20:33 Mesaj konusu:
EE doğaya bu kadar yakın oturmanın avantajı, güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler..
Birgün de beraber yaparız inşallah... _________________ Semih BEKTAŞ
Yamaha/Majesty-400
<>O RH + 0535 413 54 30
Tarih: 24.02.2008 - 20:36 Mesaj konusu:
serkan_yenidünya geliboluda, serkan_yenidünya ecabatta, serkan_yenidünya sirkte... böyle gider bu
Serkan sana fotoğraf makinası şart
Paylaşım için teşekkürler _________________
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 24.02.2008 - 21:04 Mesaj konusu:
yine güzel gezmişsin be toprak helal sana resimlere teşekkürler
ama Serkan hani bana peynir helvası _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
En son Canakkaleli tarafından 24.02.2008 - 21:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız