Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - serkan_yenidunya g.bolu'da

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

serkan_yenidunya g.bolu'da

serkan_yenidunya g.bolu'da
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:16    Mesaj konusu: serkan_yenidunya g.bolu'da Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar merhabalar bugun havayı fırsat bilerek biraz gezeyim dedim ve sizleride fotosuz bırakmayayım dedim fazla söze gerekyok işte fotolar

not:fotolar telefondan çekilmiştir biraz bozuk olabilir ama kusura bakmayın!

eski bir köftecide solugu alıyorum 50 km yoldan geldim açıkmısım

yemek yedigim yerin arkası liman bi foto ordan alayım dedim

barınaktan bir görüntü

merkezden bir görüntü

hadi gelmişken bide balık halinden balık alayım dedim işte hal sag dan ikinci dükkan yemek yedigim yerin akrabası çıktı abi dedim balık alıcam nerden alayım orayı tarif etti selam ımızı söyle yeter dedi Çok gülüyorum

balık halinin arka tarafından bir görüntü

tarihi çok eski gelibolu'nun meşhur peynir helvacısından bir görüntü 1950 yılından beri gelibolu'nun degişmeyen tadı bakmak isteyen arkadaşlarım için site adresi http://zaferciftlik.com/ana_sayfa.htm Çok gülüyorumÇok gülüyorum

biraz yemek istiyorum gelmişim o kadar yol peynir helvası yemicekmiyim yani ama az fazlası zarar tatlıyla fazla aram yok

çantam da md nin sticker ı ama biraz yıpranmıs gibi izmir den gelen arkadaşlar artık getirirler Çok gülüyorum

gelibolu kalesinden bir görüntü eger kapsamlı bilgi edinmek için lütfen tıklayınız... !!! http://www.sadillikoyu.com/gelibolu_kalesi.htm

barınak tan bi görüntü daha

kaleyi ve manzarayı kaçırırmıyım

kaleyi ve manzarayı kaçırırmıyım

iskele meydanından bi görüntü

iskele meydanından bi görüntü

gestas denizlicilik işletmelerine ait olan gelibolu lapseki arası çalışan arabalı vapur gestas hakkında bilgi almak için tıklayın... http://www.gestasdenizulasim.com.tr/giris/index.php

özel şirket e ait gelibolu lapseki arası çalışan gemi erdemler deniz nakliyat hakkında bilgi almak için.... http://kilitbahirdenizcilik.com/

kordondan bi görüntü

kendimi çekeyim dedim nsl ım ?

kordon dan bir görüntü

manzara benden kaçmaz

bende parka gireyim cocuklar gibi egleneyim dicem zaten yanlız gittim baktım kalabalık vaz geçtim Çok gülüyorumÇok gülüyorum

gemi yanasırken bana denk geldi bi foto da ordan alayım dedim

bi iskele meydanı daha

gelibolu'dan ayrılık vakti geldi ve yola attım kendimi

hız yok :P Çok gülüyorum fazlası zarar dimi ?

yolda giderken bi kaç kare alayım dedim umarım iyi çıkmıstır biliyorsunuz ki telden çektim

benim telefonum güneşi bi başka gösteriyor canım Çok gülüyorumÇok gülüyorum

yollara bak beeee Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

siz hiç gemiyle yarıştınız mı ? orda onu gördüm başladım kapışmaya avin önüne beraber geldik finish i beraber aynı anda gördük Çok gülüyorumÇok gülüyorum

söyledim ben size benim telefonda güneş bam başka diye Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

bulundugum yer eceabat gözüktü

eceabat a arabalı vapur un yanaştıgını ve geminin geldigini ardı ardına gelen arabalardan anlıyorum yine güneşe dikkat Çok gülüyorumÇok gülüyorum

bi anda baktım ki gemiyi geçmişim durdum hem kendimi hem gemiyi görüntüleyim dedim süper Çok gülüyorum

bide kendimi fotolayım dedim ama az çıkmış idare edin Çok gülüyorumÇok gülüyorum tabelada olmaz sa olmazlardan

evede iii ce yaklaştık

geldigim yol

gemi Çok gülüyorum yaklaşıo gitmem lazım

gidecegim yol

manzara hayatta kaçırmam

arkamda bogalı kalesi çekmeyı unuttum arkadan çekeyim dedim bogali kalesi hakkında bilgi almak için ... http://www.canakkaleili.com/bigali_kalesi.htm

eve çok az kaldı sadece 5 km artık foto çekmeyim dedim son iki foto gemi gene geldi yan yanayız Çok gülüyorum

veeee eve geldim allah çok şükür sag salim Çok gülüyorum ev orda araba orda ve ailem orda hepsi beni bekliyor :P Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum:

arkadaşlar vakit ayırdıgınız için çok teşekkür ediyorum sagolun

sonraki serüvenlerle görüşmek üzere hoşçakalın saglıcakla kalın esenlikler dilerim kaskınız başınızda farınız ve yolunuz açık olsun ....

saygılar....

ç.kale md serkan_yenidunya

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi olmuş resimler için teşekkürler..

Sen de 600rr yokmuydu?
sinem_sinem
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

COK GÜZEL YAA GEZİLERİN
Alkışlıyorum
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooooo süper gezi ellerine sağlık.. motoruna sağlık Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer demiş ki:
güzel gezi olmuş resimler için teşekkürler..

Sen de 600rr yokmuydu?

o kuzenim in di şimdi de burda olmadıgı için ı ıh 600 yk scooter a devam Göz kırpıyorum

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi fotolar için saol Bravo
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel fotolar paylaştığın için teşekkürler... Bravo Bravo Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dj-roer
Üye
Üye

Nereden: İstanbul-Bakırköy/Avcılar

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EE doğaya bu kadar yakın oturmanın avantajı, güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler..Alkışlıyorum
Birgün de beraber yaparız inşallah...

Yamaha/Majesty-400
<>O RH + 0535 413 54 30
Başa dön
dj-roer Çevrimdışı dj-roer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidünya geliboluda, serkan_yenidünya ecabatta, serkan_yenidünya sirkte... böyle gider bu Çok gülüyorum
Serkan sana fotoğraf makinası şart Göz kırpıyorum
Paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotolar güzel emeyine saglık kardeşim Alkışlıyorum
kazasız belasız geçirmşsin sevindim Bravo
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 24.02.2008 - 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır gelıbolu guzel ama kucuk bır yer tarıhı ıle onde bır yer askerlıgımı orda yapmıstım anılarım aklıma geldı paylasım ıcın tesekkurler Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 24.02.2008 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canakkalye geldıgımde unutturmada sana yenı bı telefon getırıyım Çok gülüyorum gezı super bu arada Bravo Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 24.02.2008 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine güzel gezmişsin be toprak helal sana resimlere teşekkürler Çok gülüyorum
ama Serkan hani bana peynir helvası Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com

En son Canakkaleli tarafından 24.02.2008 - 21:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Limon250
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Çanakkale MD

MesajTarih: 24.02.2008 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler çok guzel olmuş, harikasın. Bende gelmek istedim resimlere bakınca. Alkışlıyorum
Başa dön
Limon250 Çevrimdışı Limon250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal