Bu zamana kadar sadece eski modelin grenajinla cekilen fotolari vardi..
Bu makinenin V4 motoru olup 1200ccm olacagi söyleniyor..
200 bg daha yüksek olacakmis..
Anlatilanlar bunlar ama dogrumu bilemem..
2009 basinda yada bu senenin sonuna dogru motor fuarlarinda görürüz artik bu sahane dizaynli makineyi..
Fazla resim yok ama buyrun yinede..
[img]http://lh4.google.it/Forotello/R78OPHbco8I/AAAAAAAACFU/C7DGjG8PGCQ/FOTO%2022%2002%2008%20197.avi&imgmax=640[/img] _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
oo süper makina evet arka tarafı biraz gsxr ı andırıyo ama kafayı göremedim
neyse yapanın da bunu bizimle paylaşansino,'nun da eline sağlık teşekkürler _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Tarih: 25.02.2008 - 04:42 Mesaj konusu:
Japon avcısı olmaya aday makina _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
oo süper makina evet arka tarafı biraz gsxr ı andırıyo ama kafayı göremedim
neyse yapanın da bunu bizimle paylaşansino,'nun da eline sağlık teşekkürler
Bir sey degil kardesim...
Bu aletide merakla beklemekteyim..
sesginn demiş ki:
sino, sağlam duuryo makine çıksın bakalm merakla bekler oldum bu aleti resmi gördükten snra mermi gbi bişi olucak sanırım ortalığı karıstırır fikrimce
Ortaligi karistiracagi hemde cok karistiracagi kesin..
Makine 200bg'den yukari olacakmis..
Agirligi ile ilgili bir sey görmedim..
Oysa bu cok önemli.. _________________ Virajdan cikar cikmaz gelen virajin fren yerine kadar yerde siyah cizgi ciziyorsan makinende güc var demektir
176,4BG 183,5kg Full Tank
Kayıt: Jun 24, 2006 Mesajlar: 378 Nereden: Isvicre / Aargau
Tarih: 26.02.2008 - 00:54 Mesaj konusu:
2001 den sonra üretilenler zaten süratleri kilitlendi, en son 299 kms te bloke olmuyor mu? Isterlerse 400 ps yapsinlar,sonucta pek degisen birsey olmayacak ki:)
Ekamba`nin sevmedigi kamyon gibi ninja 12 sadece 198 bg cik
bence ps ler degil bu yeni seksi modeller öldürecek bizi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız