Merhaba,
aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz üzücü haberi sabah ve hürriyet gazeteleri verdi.Tanıyanların ve arkadaşlarının haberi olması amacı ile buraya yazıyorum.
Kendisini honda nın motosiklet eğitimlerinde 2005 yılında tanıdım eşsiz değerli bir arkadaş ve insandı.Honda da 1-2-3. seviye eğitimleri almıştı.Yanılmıyorsam 3. seviye eğitimi 3 defa aldı.Üzüntümü ifade edecek sözcük bulamıyorum.
Allah tan rahmet diliyorum.Hepimizin başı sağolsun.
Tarih: 25.02.2008 - 10:46 Mesaj konusu:
evet şimdi akşam gazetesinde okudum ve çok üzüldüm
ALLAH kabrini cennet etsin toprağı bol olsun
yakınlarına baş sağlığı diliyorum ALLAH sabırlar versin _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Mar 16, 2005 Mesajlar: 619 Nereden: ISTANBUL/Bostancy
Tarih: 25.02.2008 - 10:56 Mesaj konusu:
Bende sabah işe gelirken haberi okudum:( Dün hem tatil olması hemde uzun zaman sonra havanın güzel olması nedeniye çoğu motorcu dışarıdaydı.Hava açıktı fakat yerler soğuktu.Allah rahmet eylsin _________________ DÜZ YOLDA ESERIM, MAKASTA GEÇERIM, VIRAJDA KAYARIM. NE GTI NE STI NE GSI.HEPSI HIKAYE ! MOTORCUYUM BEN G E Ç I L M E Z I M ! ! ! since1998 Licensed by YAMAHA-R1
YAMAHA-R1 SERİ ÜRETİMİ OLAN "DÜNYANIN EN İYİ MOTORU!!"
Tarih: 25.02.2008 - 13:25 Mesaj konusu:
Burak kareşimize Allahtan rahmet geride kalan ailesine, yakınlarına ve tüm motorcu dostlarına sabırlar diliyorum... Son olması temennimiz... _________________
Tarih: 25.02.2008 - 13:30 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin. Allah kimseye yaşatmasın böyle kazaları.
Geride kalanlara sabırlar dilerim. _________________ Tecrübe, yaşınız ve yediğiniz kazıkların bileşkesidir.
Yamaha Fazer 600cc
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız