Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor seciminde ve alımında yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor seciminde ve alımında yardım

motor seciminde ve alımında yardım

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 25.02.2008 - 15:23    Mesaj konusu: motor seciminde ve alımında yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardeşlerim yaz gelmek üzere çok kısa bir süre kaldı. Ben motor almayı dusunuyorum fakat bıraz dahamı beklemelıyım yoksa yaz gelmeden hemen almalımıyım!

alacagım motor 10.000 ytl cıvarında olucak bu benım ıcın max fiyattır.

600 cc ıstemıyorum. bu yuzden kafamda 2 secenek var. 98 ZX9 veya 98-99 R1 almak ıstıyorum.

bana en ıyı yardım edebılıcek sızlersınız. tsk ederım sizi seviyorum

ha bu arada bu 2 motorunda temızı mevcut yanı ıkısıde tertemız hangısını secerdınız ve neden Bravo

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 25.02.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha yzf r1 doğru seçim Bravo Bravo
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 25.02.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pardon işniize karışmak gibi olmasın ama ben serkan derki eski model lerle ugraşmayın parça bulma sıkıntısı olablir 4 silindir 4 karbiratörlü fazla yakar sorun çıkartır gel sana biz 600 lük bakalım yinede sen bilirsin bak mesela fz 6 siteden on7_li satıyor irtibat a geç istersen Göz kırpıyorum

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, ustam alacagım motor race olmalı bıktım artık ufak ccye bınmektn 600cc race desen onada hayır derım cunku burda ufak kalıo oda bana lazım olan bılgı R1 ıle zx9 arasında kı fark ve ılıskı (:
tskler

Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.02.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili dogan,o yaştaki motorlar eşin,dostun tanıdıgın olmadıktan sonra alınmaz diyorum.Ama sen bilirsin,Türkiyedeki yol şartlarını biliyorsun,600 lügün hakkını tam anlamıyla verebilene 600 lük yeterde artar bile.

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2008 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SABERS, abi buzda olsa yıne gıderım ben Gülümsüyorum soz konusu yol felan deıl. suan fıyatlar ne durumda yaza tabıkı bıraz daha artıs gosterecek ama cok mu fark edıcek veya ıste dedıgım gıbı bugun bır R1 zx9 nelere sahıp ben bunları cok merak edıyorum. 600luk bızım burda ufak kalıyor. yanı ıster ıstemej psikolojik sorununu cekıosun

Başa dön
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 26.02.2008 - 08:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, Bu konuya daha önce cevaplar yazılmıstı zaten hala kararını veremediysen Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.02.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, kimse darılmasın gücenmesin ama burda istediğin cevabı almak biraz imkansız. siz konyayı sorarsınız adam size kenyayı anlatır umarım sende ne demek istediğimi anlamışsındır tşk

Başa dön
manyag66
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: yozgat

MesajTarih: 13.03.2008 - 10:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencezx9 ben kullanıyorum cok sukur masrafım hiç olmadı parçda bol ve yozgatta kımse kafa tutamıyo r1 ciler bile cıkamıyolar bence zx9
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.03.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

almakta geç bile kalmışsın fiyatlar havalandı Gülümsüyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 13.03.2008 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, ne alaka diceksin ama .... ben yerinde olsam 954 RR alırım ...... Gülümsüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SZR59
Üye
Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 13.03.2008 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 12.700 e cbf500 al güzel makine................
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 13.03.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence eskiyle uğraşam 98-99 dediğin makine senin başını ağrıtır fz6 al 2005 yada 2006 10.000 - 11.500 aralığında ama keyif verir bence bir daha düşün...

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

manyag66 demiş ki:
bencezx9 ben kullanıyorum cok sukur masrafım hiç olmadı parçda bol ve yozgatta kımse kafa tutamıyo r1 ciler bile cıkamıyolar bence zx9

kardeşim sende bir rossilik vardır motora vurupta mütavazilik yapma bence Alkışlıyorum Çok gülüyorum bende zx9 olsa r1 le yolda kapışmam. İstemiyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal