Tarih: 25.02.2008 - 15:23 Mesaj konusu: motor seciminde ve alımında yardım
Kardeşlerim yaz gelmek üzere çok kısa bir süre kaldı. Ben motor almayı dusunuyorum fakat bıraz dahamı beklemelıyım yoksa yaz gelmeden hemen almalımıyım!
alacagım motor 10.000 ytl cıvarında olucak bu benım ıcın max fiyattır.
600 cc ıstemıyorum. bu yuzden kafamda 2 secenek var. 98 ZX9 veya 98-99 R1 almak ıstıyorum.
bana en ıyı yardım edebılıcek sızlersınız. tsk ederım sizi seviyorum
ha bu arada bu 2 motorunda temızı mevcut yanı ıkısıde tertemız hangısını secerdınız ve neden _________________ nUmbEr One My R1
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 25.02.2008 - 16:07 Mesaj konusu:
pardon işniize karışmak gibi olmasın ama ben serkan derki eski model lerle ugraşmayın parça bulma sıkıntısı olablir 4 silindir 4 karbiratörlü fazla yakar sorun çıkartır gel sana biz 600 lük bakalım yinede sen bilirsin bak mesela fz 6 siteden on7_li satıyor irtibat a geç istersen _________________ way of LİFE / german autobahn
serkan_yenidunya, ustam alacagım motor race olmalı bıktım artık ufak ccye bınmektn 600cc race desen onada hayır derım cunku burda ufak kalıo oda bana lazım olan bılgı R1 ıle zx9 arasında kı fark ve ılıskı (:
tskler _________________ nUmbEr One My R1
sevgili dogan,o yaştaki motorlar eşin,dostun tanıdıgın olmadıktan sonra alınmaz diyorum.Ama sen bilirsin,Türkiyedeki yol şartlarını biliyorsun,600 lügün hakkını tam anlamıyla verebilene 600 lük yeterde artar bile. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
SABERS, abi buzda olsa yıne gıderım ben soz konusu yol felan deıl. suan fıyatlar ne durumda yaza tabıkı bıraz daha artıs gosterecek ama cok mu fark edıcek veya ıste dedıgım gıbı bugun bır R1 zx9 nelere sahıp ben bunları cok merak edıyorum. 600luk bızım burda ufak kalıyor. yanı ıster ıstemej psikolojik sorununu cekıosun _________________ nUmbEr One My R1
Tarih: 26.02.2008 - 08:32 Mesaj konusu:
DoGaN_FaLcOn, Bu konuya daha önce cevaplar yazılmıstı zaten hala kararını veremediysen _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
neuremencer, kimse darılmasın gücenmesin ama burda istediğin cevabı almak biraz imkansız. siz konyayı sorarsınız adam size kenyayı anlatır umarım sende ne demek istediğimi anlamışsındır tşk _________________ nUmbEr One My R1
bencezx9 ben kullanıyorum cok sukur masrafım hiç olmadı parçda bol ve yozgatta kımse kafa tutamıyo r1 ciler bile cıkamıyolar bence zx9 _________________ böyle işteeeeeeeee
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 13.03.2008 - 11:17 Mesaj konusu:
DoGaN_FaLcOn, ne alaka diceksin ama .... ben yerinde olsam 954 RR alırım ...... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 13.03.2008 - 11:26 Mesaj konusu:
bence eskiyle uğraşam 98-99 dediğin makine senin başını ağrıtır fz6 al 2005 yada 2006 10.000 - 11.500 aralığında ama keyif verir bence bir daha düşün...
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
manyag66 demiş ki:
bencezx9 ben kullanıyorum cok sukur masrafım hiç olmadı parçda bol ve yozgatta kımse kafa tutamıyo r1 ciler bile cıkamıyolar bence zx9
kardeşim sende bir rossilik vardır motora vurupta mütavazilik yapma bence bende zx9 olsa r1 le yolda kapışmam. _________________ 2001 ZX-12 R *****2008 HAYABUSA [SON NOKTA]
****2005 GSX R 600 *** 2006 R1
** 2005 HONDA SHADOW
**** 2006 HAYABUSA (PERT )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız