slm arkadaslar bugun 5 kzamı yaptım ve cok kotuydu.derbı gpr 125 mootorumla gıdıodum en sagdan trafik vardı bızım meshur belalarımızdan taksıcı yolcu ındırcekmıs bı anda kendımı yerde buldum ayagım kapı ıle depoya sıkıstı ALLAH ıma sukuler olsun ayagım kırılmadı kalktım kaldırıma oturdum dedım hersey normal bı baktım serce parmagım kucucuk olmus ve sısmıs hemen hastaneye gıttık fılm fln cekıldı cok fena bı sekılde kırık cıkık ve catlak duzelttıler su anda arter ıle ama yarın amelıyat olabılırmısım arkadaslar dua edin bana.ve bu 5 kazam oldu daha 19 yasındayım ve uzun bı sure bınmeyı dusunmuyorum motora arkadaslar abıler dıkkat edelim lutfen sakası yok benı kurtaran kafamı kaskım bacamı panttolonum elımde eldıvenımı gıyseydım belkı smdı oda saglam olcaktı kısmet napalım ınsan dusunce anlıo ama ıste butun herkese kazasuz belasız surusler..
Tarih: 25.02.2008 - 21:48 Mesaj konusu:
"Kask ceket eldiven" bunlar olmazsa olmaz.. tuner, geçmiş olsun kendine dikkat et eldiven kullanmayan bir arkadaşın başına çok çok kötü şeyler gelmişti. Dikkat et..
Tarih: 25.02.2008 - 21:53 Mesaj konusu:
tuner, inşallah iyileşirsin techizat havay göre takılıp çıkarılmamalı markete de gitsen gerekeni giymeli ve öyle gazlamalısın acil şifalar sana _________________
Tuner geçmiş olsun ...
Öncelikle tarzını bir kontrol et bencede, sanırım uygun bir makinada değilsin. Diğer bir konu ki önemli bence, giyim ve donanım havaya göre sadece form değiştirir, yani yazın yazlık kışın kışlık mont yada eldiven gibi. Havalarla bunları terketmenin alakası olamaz, sen anlamışın bunu ama diğer arkadaşlarımızda böyle tecrübeler yaşamadan dikkat etsinler diye belirtme gereği doğdu. Ama ne olursa olsun tutkundan vazgeçme. En iyi yapacağın şey profesyonel bir sürüş eğitimi almak olabilir. Yolun ve şansın açık olsun _________________ HONDA PAN-EUROPEAN
Tarih: 25.02.2008 - 21:59 Mesaj konusu:
öncelikle büyük geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.kardeş bu seninki hata değil.hata 1 kere yapılır 5 kere yapılmaz.demekki yanlış giden birşeyler var.ya agresif kullanıyosun ya dikkatsizsin ya dışardan gelebilecek tehlikeleri göz ardı ediyosun.mutlaka bi yerde bi yanlış var yani.allah korusun daha kötüsü de olabilirdi.inşallah çabucak iyileşirsin.motoruna da küsme motor kaza yapmaz sürücü yapar.
Tuner geçmiş olsun ...
Öncelikle tarzını bir kontrol et bencede, sanırım uygun bir makinada değilsin. Diğer bir konu ki önemli bence, giyim ve donanım havaya göre sadece form değiştirir, yani yazın yazlık kışın kışlık mont yada eldiven gibi. Havalarla bunları terketmenin alakası olamaz, sen anlamışın bunu ama diğer arkadaşlarımızda böyle tecrübeler yaşamadan dikkat etsinler diye belirtme gereği doğdu. Ama ne olursa olsun tutkundan vazgeçme. En iyi yapacağın şey profesyonel bir sürüş eğitimi almak olabilir. Yolun ve şansın açık olsun
saol abi herseyım vardı zaten eldıven harıcınde keske onuda alsaydım bundan once 6 tane daha scooterım oldu onlarla ufak tefek yara almadan dustum ama bu kotu oldu gercekten ben kapı fln gormedım bı baktım yerdeyım tamda gsr 600 alacaktım ama artık yalan oldu aılemde cok uzultu:(((
Sen yinede üzülme, motorda bir kural vardır, düşmemiş motorcu yoktur, düşmeyen varsada mutlak birgün düşecektir. Önemli olan dediğim gibi ciddi bir eğitim al, sonra donanımını tamamla, tarzını seç ve yollara açıl keyifle. O zaman aileninde sana güveni gelir, inanırlar, ciddiye aldığını görürler. Unutmamak lazımki otomobil kullanırken 3 san dikkat ve refleks zamanıdır, motor kullanırken bu 12 saniyeye çıkar. Lütfen daha dikkatli ve daha bilinçli. Bir tutkun kardeşimizi kaybetmek istemeyiz camiadan soğuma lütfen. _________________ HONDA PAN-EUROPEAN
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız