Tarih: 26.02.2008 - 18:02 Mesaj konusu: Ya Beni Sararsa Memleket Hasreti!! KONYA - KAYSERİ
İki gün doya doya kardeşlerimle beraber memleketimi gezdim ve Kayseri'li motorcularla tanışma imkanı buldum.
Gerçekten çok harika bir gündü,en kısa zamanda tekrarını düşünüyorum
Tüm Kayseri'li delilere teşekkür ederim
Yola çıkıyoruz
Zx12aLi-cbrmusti
euler
Yolda kargaya çarptım,ön panjur mefta
Aksaray'da Sabah kahvaltısı
euler-Ömer Bozkurt-Zx12aLi
En düşük sürat
Nevşehir'de Abdullah Çatlı'nın mezarını ziyaret ettik
İlk ziyaret Dede38'e
İkinci ziyaret Kubilay abinin iş yerine
Kubilay abi,içen adam iyi adamdır
Hayabusa38 (Dede38) güzel bir öğle yemeği yedirdi Teşekkürler
Birazda memleketimi tanıyın (Made in Gayseri)
Abdülhamit'in Tuğrası
Geri Dönüş
_________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
En son Ömer Bozkurt tarafından 26.02.2008 - 18:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Öncelikle bizi kayseriye davet eden, bize zaman ayırıp güzel vakit geçirmemizi sağlayan kayserili motorcu hemşerilerime çok çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok misafirperver insanlar. İnşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüz. Tüm KAYMOD üyelerine selam ve saygılar.
Hayabusa, Kardeşim senin yokluğunu çok aradım. Ömer-Ali-Mustafa üçlüsü arasında kaldım. Kim ne derse desin senin muhabbetin bambaşka kardeşim. Recep İvedik e bensiz gidiyorsun ya beni üzüyorsun.
Ömer Bozkurt, Tüm masrafları bana yükledin ama canın sağolsun. İnşallah önümüzdeki günlerde BOZKURT MD ile özkaymak otelde sauna ve hamam keyfi yapmayı planlıyorum. Onun masraflarınıda sen çekersin bide kese atarsın ödeşiriz. _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
euler Rüstem abi valla benimde içim gitti keşke gelebilseydim
Masraflar konusunda da Ömer abim diyorki sucuğundan pastırmasına kadar bana yüklendi,cebinden bir kuruş harcamadı,bu devlet memurlarının hepsimi böyle oluyor diyor
Bu arada Özkaymak saunası çok iyi bir fikir,en kısa zaman da gidelim,ama sauna gümüşkapının sahibi Ömer abimin çok samimi arkadaşı.Bence oraya gidelim,anladın sen onu _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
En son Hayabusa tarafından 26.02.2008 - 18:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ömer abicim gelemediğime çok pişaman oldum şimdi keşke bende gelebilseydim fotolar ve manzara mükemmel gerçekten ama aksilik işte hesapta olmayan bi iş çıktı zaten hep böyle olmadık zamanlarda iş çıkar
kayserili abilerimize tekrar teşekkür ederim inanıyorum ki kim olsa bu misafirperverliği gösterirdiniz ki herkese teşekkürler _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Hayabusa, Küllü yalan kardeşim. Yolda bi yarım kilo pastırma aldı onuda Ali ödedi. Diğer masrafları hep bana yükledi. _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Bu arada Özkaymak saunası çok iyi bir fikir,en kısa zaman da gidelim,ama sauna gümüşkapının sahibi Ömer abimin çok samimi arkadaşı.Bence oraya gidelim,anladın sen onu
kardeşim orada havuz yok. Özkaymak uygundur kanımca. _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
abi neleri kaçırdımı bir kez daha gördüm valla kayseri güzel bi memleket diye cok diyorlar gitmeyi gerçekten cok isterdim zx12r ali hariç herkez resimlerde cok güzel cıkmıs ömer abim ve mustafa rüstem abi ali cok tipsiz resimlerin ahengini bozmuş ama olsun
sevgili sponsorum ömer baba sen bizim herseyimizsin buda şakşakçı işi
En son zxrhalit tarafından 26.02.2008 - 18:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
güzel etkinlik olmuş ömer abi hep geziosunuz bi bakıom bozkurt md birgün bi yerde birgün başka bi yerde _________________ ÖzGüRlÜk SoNu MeÇhUl BiR FİRARDIR!!!!
Ya baba,bir taraf Kayseri bir taraf Konya .Ereğli üstünden gelirseniz Niğdeye uğrayıp bi çayımızı kahvemizi için artık. _________________
PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
SABERS gelirsek çok masrafa girersin haberin olsun Niğde'de oturuyorsan o iş kolay,en kısa zaman da yanına uğrarız.Zaten Ömer abim haftada bir oralara ziyarete gidiyor _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız