Aprilia RS 125 200 km yaparmı ? youtube da gördüm de acaba doğrumudur ? birde Aprilia nereden satın alcam yani türkçe web sayfası veya türkiyede bayi yokmu?
arkadaslar apriliayı bu kadar küçümsemeyin bi arkadaşım zealsun var 125 lik o bile 180 yapıyor. arkadaşım izmir kahramanlarda aprilia alacağın mağaza var
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.02.2008 - 15:27 Mesaj konusu:
en fazla cok bakımlı bir makinaysa 170civarı yapıyor 31hp makina,2 zamanlı olduğu için seri alet ama bunu abartmayın seri demek baskadır,son hız baskadır!! bi ara kalkışta R6 yı yer diyen baltalar vardı gerek yok. güzel motor ama gereksiz fiyatı var ve 600cc kadar benzin yakıyor.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
tearofsatan, bende izmirdeyim su 180 yapan zealsunu bi getirsenize göreyim ben 180le giderken yanıma gelsin bakalım kaç yapıyormuş?? _________________
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.02.2008 - 15:51 Mesaj konusu:
Alıntı:
gerçekten komiksin
sen yazdığını bidaha oku ve sonra karar ver kim daha komik?? 180km sn de yaklasık 45m+ demektir dediğin rakamın farkına varman için yazdım ben denemeye hazırım istediğin zaman ben 180e cıkıcam yan yana gidecekmiyiz merak ettim.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız