Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Aprilia RS 125 200 km yaparmı ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Aprilia RS 125 200 km yaparmı ?

Aprilia RS 125 200 km yaparmı ?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ytkbrs
Üye
Üye

MesajTarih: 27.02.2008 - 13:15    Mesaj konusu: Aprilia RS 125 200 km yaparmı ? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aprilia RS 125 200 km yaparmı ? youtube da gördüm de acaba doğrumudur ? birde Aprilia nereden satın alcam yani türkçe web sayfası veya türkiyede bayi yokmu?
Başa dön
ytkbrs Çevrimdışı ytkbrs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 27.02.2008 - 13:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motomax.com.tr/markagoster.asp?markaid=1
Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 27.02.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 200 yapmaz 165 falan anca belki bayır aşağı 170 olabilir ama modifiyesiz ise Bravo Çok gülüyorum
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kirkhammett
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa - Kayseri - İstanbul - İzmir

MesajTarih: 27.02.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede yapmazz
Başa dön
kirkhammett Çevrimdışı kirkhammett Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 27.02.2008 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bınmedıgım ıcın bısey dıyemıcem ama zo gıbı dusunuyorum Göz kırpıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar apriliayı bu kadar küçümsemeyin bi arkadaşım zealsun var 125 lik o bile 180 yapıyor. arkadaşım izmir kahramanlarda aprilia alacağın mağaza var
Başa dön
tearofsatan Çevrimdışı tearofsatan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en fazla cok bakımlı bir makinaysa 170civarı yapıyor 31hp makina,2 zamanlı olduğu için seri alet ama bunu abartmayın seri demek baskadır,son hız baskadır!! bi ara kalkışta R6 yı yer diyen baltalar vardı gerek yok. güzel motor ama gereksiz fiyatı var ve 600cc kadar benzin yakıyor.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

tearofsatan, bende izmirdeyim su 180 yapan zealsunu bi getirsenize göreyim ben 180le giderken yanıma gelsin bakalım kaç yapıyormuş??
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya / Ereğli /istasyon caddesinden

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tearofsatan, bende izmirdeyim su 180 yapan zealsunu bi getirsenize göreyim ben 180le giderken yanıma gelsin bakalım kaç yapıyormuş??[/quote]

Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

42 yj 027 FalcOn 125
Başa dön
nesquik Çevrimdışı nesquik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tearofsatan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten komiksin
Başa dön
tearofsatan Çevrimdışı tearofsatan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tearofsatan,Limon sıkmaya devam Çok gülüyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ytkbrs
Üye
Üye

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 cc kadarmı yakıyor!! Gülümsüyorum Gülümsüyorum hyo gtr250 yerine aprilla öneririrmisiniz peki ? izmir değilde adana taraflarında yokmu adaana mersin tarsus ??
Başa dön
ytkbrs Çevrimdışı ytkbrs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tearofsatan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

limon sıkmak ne alaka anlayamdım ?

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

ikisinide boşver honda dan şaşma 2. el olsun düşük model olsun ama honda olsun
Başa dön
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gerçekten komiksin

sen yazdığını bidaha oku ve sonra karar ver kim daha komik?? 180km sn de yaklasık 45m+ demektir dediğin rakamın farkına varman için yazdım ben denemeye hazırım istediğin zaman ben 180e cıkıcam yan yana gidecekmiyiz merak ettim.. Göz kırpıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben zealsun kullanmıyorum ama bi ara alır boş bir vaktimde deneriz çıkamazsa çıkamaz bukadar problem etmeye gerek yok
Başa dön
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tearofsatan, tabiki gerek yok ama sıkmayada gerek bence!! burası avcılar klubü değilki?? İyi fikir
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal