Tarih: 27.02.2008 - 14:36 Mesaj konusu: Motor Kaskosu (Güleyimmi Ağlayayımmı)
Arkadaşlar az önce md de okuduğum kasko yazılarını müteakip en iyi sigorta kaskosu yapanlardan biri olduğunu yazdığınız(Yazdıkları) Yapı krediyi aradım.
Benim motor dragstarxvs650 2000model full aksesuar
sigortacı eleman senelik 1.688 ytl fiyat çıkardı ve bu kasko sadece aracın hasarlı kazalarında ödeme yapabileceklerini söyledi
bende internetten araştırma yapıp kendilerini aradığımı en uygun ve geniş sigortanın kendilerinde yapıldığını öğrendiğimi söyledim.
fakat tekrar açık veya kapalı her ne şekilde olursa olsun (üstündeyken bile gasp etseler) çalındığında ödeme dışı olduğunu söyledi. dumurum ikiye katlandı
Peki md de okuduğum yapı kredi kasko uygundur ve en geniş kapsamlısıdır yazıları nedir anlayamadım.
siz heralde kibarca kasko yaptırmayın diyorsunuz dedim ve kapattım.
Bu konuda beni aydınlatacak biri vardır heralde saygılarımla...
Yapı krediyi boşver derim.Çalınmaya karşı yapmıyor üstelik %30 varan muhafiyet uyguluyor.Sana önerim anadolu sigortaya bakman.Çalınmaya karşı yapıyor ve %2 muhafiyet uyguluyor.
Nedense hiç şaşırmadım,çünkü bırak çalınmayı veya diğerlerini ciddi arıza yapıp da assistance hizmeti bile isteyince
hizmet alman bile hayal,yani 1.75 milyarı bayılacaksın ama karayolunda kendi başının çaresine bakacaksın diyorlar
YANİ MOTORCUYLA ALAY EDİYORLAR.
Ben kamyonetee yükleyinceye kadar anam ağlayacak su ter içinde kalacağım ,kamyonete bir çuval para vereceğim ama
kaskolu olacağım ve beyaz yakalı süslü elemanları olan firmalar ise şehirde hava atacaklar,işte herşeyin vıcık vıck olduğu
ülkemden kasko manzaraları... _________________ binbasi nayman
X-maX 06 Yamaha
Touching Your Heart..!!
Tarih: 29.02.2008 - 11:29 Mesaj konusu:
koç alianz ve axa oyakı denemeni tavsiye ederim.Axa oyak spor motorları kasko yapmıyor.Diğer modellerde fiyatları uygun.Koç alianz ise sporları yapıyor fiyatları axa dan biraz yüksek ikisi ile de konuşmakta fayda var.Biraz zaman dışında bir kaybın olmaz.Kapsamları çalınmayıda içeriyor.
axa oyak acente tel :0212 2720740
koç acente tel : 0 216 3025050-3026483 _________________ HIONE
CBR 1100 XX
CBR 600 RR
FJR 1300 A
www.sairsigorta.com <<< tek tavsiye edebeliceğim bu..1 kez yaptırdım ve çok memnunum..En azından karşına muhattap aldığın kişiler ilgisiz değil.. _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Tarih: 29.02.2008 - 14:10 Mesaj konusu:
eğer çalınmaya karşı sigorta olmayacaksa ne anlamı kaldıki
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
eğer çalınmaya karşı sigorta olmayacaksa ne anlamı kaldıki _________________ !...TuTkuLArıNA YoL VeR...! EmEğiMiz BiLeK ZoRu ALLAHım SeN BiZi KoRu::::::
Tarih: 29.02.2008 - 14:51 Mesaj konusu:
sponqebob demiş ki:
www.sairsigorta.com <<< tek tavsiye edebeliceğim bu..1 kez yaptırdım ve çok memnunum..En azından karşına muhattap aldığın kişiler ilgisiz değil..
evet aynen söylediğin gibi firma çok ilgili...benim kasko teklif talebime yarım saat gibi kısa bir sürede döndüler...ama 2005 model fazer için 3.500 YTL fiyat biçtiler... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Kayıt: Apr 27, 2005 Mesajlar: 606 Nereden: Istanbul - Avrupa
Tarih: 29.02.2008 - 15:07 Mesaj konusu:
2003 suzuki gsxr600 full kasko (aklınıza gelen herşey dahil) 3.450ytl gibi bir rakam hasarsızlık indirimide yok.. geçen senede koçtan aldıgım için 2.686ytl son fiyat oldu..
Tarih: 03.03.2008 - 12:30 Mesaj konusu:
sponqebob demiş ki:
www.sairsigorta.com <<< tek tavsiye edebeliceğim bu..1 kez yaptırdım ve çok memnunum..En azından karşına muhattap aldığın kişiler ilgisiz değil..
Evet burayı aradım en uygun teklifi verdiler ve baya ilgilendiler sanırım yaptırıcam.
Motor evin önündeyken değilde bir yere gidip bir süre kalmak gerekirse gözüme uyku girmez yakında güvenebileceğim otopark da yok en iyisi yaptırıp kurtulmak
Şartlar: 2000 full aksesuar yamaha dragstar650cc için
her türlü kaza (yan yatma dahil) ve her türlü çalınma (kilitli kilitsiz)
full kasko 1100ytl 7 taksit
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız