Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motor Kaskosu (Güleyimmi Ağlayayımmı)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motor Kaskosu (Güleyimmi Ağlayayımmı)

Motor Kaskosu (Güleyimmi Ağlayayımmı)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tufan72
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.02.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Motor Kaskosu (Güleyimmi Ağlayayımmı) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar az önce md de okuduğum kasko yazılarını müteakip en iyi sigorta kaskosu yapanlardan biri olduğunu yazdığınız(Yazdıkları) Yapı krediyi aradım.
Benim motor dragstarxvs650 2000model full aksesuar
sigortacı eleman senelik 1.688 ytl fiyat çıkardı ve bu kasko sadece aracın hasarlı kazalarında ödeme yapabileceklerini söyledi
bende internetten araştırma yapıp kendilerini aradığımı en uygun ve geniş sigortanın kendilerinde yapıldığını öğrendiğimi söyledim.
fakat tekrar açık veya kapalı her ne şekilde olursa olsun (üstündeyken bile gasp etseler) çalındığında ödeme dışı olduğunu söyledi. dumurum ikiye katlandı
Peki md de okuduğum yapı kredi kasko uygundur ve en geniş kapsamlısıdır yazıları nedir anlayamadım.
siz heralde kibarca kasko yaptırmayın diyorsunuz dedim ve kapattım.
Bu konuda beni aydınlatacak biri vardır heralde saygılarımla...
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
YuZuF
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: =34=

MesajTarih: 27.02.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim eger boyleyse kasko Beğenmedim
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.02.2008 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım öncelikle merhaba

Yapı krediyi boşver derim.Çalınmaya karşı yapmıyor üstelik %30 varan muhafiyet uyguluyor.Sana önerim anadolu sigortaya bakman.Çalınmaya karşı yapıyor ve %2 muhafiyet uyguluyor.
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nedense hiç şaşırmadım,çünkü bırak çalınmayı veya diğerlerini ciddi arıza yapıp da assistance hizmeti bile isteyince
hizmet alman bile hayal,yani 1.75 milyarı bayılacaksın ama karayolunda kendi başının çaresine bakacaksın diyorlar
YANİ MOTORCUYLA ALAY EDİYORLAR.
Ben kamyonetee yükleyinceye kadar anam ağlayacak su ter içinde kalacağım ,kamyonete bir çuval para vereceğim ama
kaskolu olacağım ve beyaz yakalı süslü elemanları olan firmalar ise şehirde hava atacaklar,işte herşeyin vıcık vıck olduğu
ülkemden kasko manzaraları...
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı skyhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 27.02.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENİM KASKOM KENDİ TECRÜBEM...
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.02.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 29.02.2008 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o zaman no kasko Beğenmedim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIONE
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.02.2008 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

koç alianz ve axa oyakı denemeni tavsiye ederim.Axa oyak spor motorları kasko yapmıyor.Diğer modellerde fiyatları uygun.Koç alianz ise sporları yapıyor fiyatları axa dan biraz yüksek ikisi ile de konuşmakta fayda var.Biraz zaman dışında bir kaybın olmaz.Kapsamları çalınmayıda içeriyor.
axa oyak acente tel :0212 2720740
koç acente tel : 0 216 3025050-3026483
FJR 1300 A
Başa dön
HIONE Çevrimdışı HIONE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 29.02.2008 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

www.sairsigorta.com <<< tek tavsiye edebeliceğim bu..1 kez yaptırdım ve çok memnunum..En azından karşına muhattap aldığın kişiler ilgisiz değil..
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 29.02.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor sürmek de hep masraf yawww....en iiyi kasko falan yaptırmıyacan ama .yaptırmayıncada olmuyor işteee.
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ugur_ugur
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.02.2008 - 14:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer çalınmaya karşı sigorta olmayacaksa ne anlamı kaldıki Beğenmedim

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

eğer çalınmaya karşı sigorta olmayacaksa ne anlamı kaldıki Beğenmedim
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.02.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob demiş ki:
www.sairsigorta.com <<< tek tavsiye edebeliceğim bu..1 kez yaptırdım ve çok memnunum..En azından karşına muhattap aldığın kişiler ilgisiz değil..

evet aynen söylediğin gibi firma çok ilgili...benim kasko teklif talebime yarım saat gibi kısa bir sürede döndüler...ama 2005 model fazer için 3.500 YTL fiyat biçtiler... Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
huseyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Avrupa

MesajTarih: 29.02.2008 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2003 suzuki gsxr600 full kasko (aklınıza gelen herşey dahil) 3.450ytl gibi bir rakam hasarsızlık indirimide yok.. geçen senede koçtan aldıgım için 2.686ytl son fiyat oldu..
Başa dön
huseyy Çevrimdışı huseyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tufan72
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.03.2008 - 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob demiş ki:

Evet burayı aradım en uygun teklifi verdiler ve baya ilgilendiler sanırım yaptırıcam.
Motor evin önündeyken değilde bir yere gidip bir süre kalmak gerekirse gözüme uyku girmez yakında güvenebileceğim otopark da yok en iyisi yaptırıp kurtulmak
Şartlar: 2000 full aksesuar yamaha dragstar650cc için
her türlü kaza (yan yatma dahil) ve her türlü çalınma (kilitli kilitsiz)
full kasko 1100ytl 7 taksit
Başa dön
tufan72 Çevrimdışı tufan72 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 03.03.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sponqebob demiş ki:

Çok ilgililer. 2006 Gsx-r 600, 4,250 Ytl. Teşekkür ederim.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal