Tarih: 28.02.2008 - 16:15 Mesaj konusu: Motorla giderken hiç saldırıya uğrayanınız oldu mu?
Selam M.D Liler 2 teker üzerinde yasanan bir dolu hikayee var bende farklı bir sitede takip ettigim bu yazıyı aynen aktarıyorum,eger sizinde yasadıgınız benzer bir olay varsa paylasalım ki tüm demir atlı kardesler daha da dikkatli olsunlar
yıllar once bunlara benzer bir olayda benim basıma alsancaktan bornovaya gelirken geldi.
tek serit gidiş
onumde bir suru araba var trafik cok yavas ilerliyor
arkamdaki 48 f 1277 plakalı beyaz renk brodway benden yol istemeye basladı. 1 arabanın zor gececegi bir yolda ona yol vermem imkansızdı beni gecse bile sadece 3 metre onde yol alabilecekti.
trafik ısıklarına geldigimizde yol 2 seride cıktı.
onumdeki arabaların aralarına girip arkamdaki sabırsız adama baktıgım an adam arabadan inip elini beline goturdu.
o anda yesil yandı ve oradan uzaklasıp ileride her zaman olan polis cevirmesine kadar gitmeye karar verdim.
ama polisler orada yoktu. bir sonraki ışıklara gelirken beni taciz eden araba deliler gibi arkamdan gelmeye devam ediyordu.
ısıklarda durmadan kacmaya devam ettim
fakat en fazla 15 sn sonra kafamı saga cevirdigimde o beyaz arabalı adamın elindeki silahı bana dogrultmus oldugunu gordum.
ve ne oldugunu anlamadan kendimi yerde suruklenirken buldum
sag virajı o anda unutmuş ve kaldırıma carpmıştım.
cok fazla uzakmak istemiyorum
kazadan sonra dolastıgım 3 karakoldan plakayı soyledigim halde
duzgun cevap alamadım
motorlu polis (yunus )bir kac arkadasımın yardımıyla
adamın sivil polis oldugunu izmire yeni geldigini ogrendik
gerisi biraz karısık oldugu icin yazmıyorum
beyaz renk tofaşlara
taksilere
otobüslere
dolmuşlara
pek bulaşmamak lazım. içinden nasıl bir canavar cıkacagı belli olmuyor
Kaynak...........SuperEvaRiders _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Tarih: 28.02.2008 - 16:23 Mesaj konusu:
trafikte atışmalarım çok oldu hatta kavga boyutuna geldiği de oldu.arabayla iken başıma 2 kez geldi.1.sinde tali yoldan çıkan birine yol vermediğim için beni dövmeye kalktı.diğerinde de karşıdan karşıya geçerken bana yeşil yandığı halde sallana sallana geçen arabaları kaale almayan bi dümbük vardı onu da ben dövmeye kalktım.anormal olanda artık bunlara alışmış olmamız ve doğal gelmesi...
DD' nin derslerinde de dediği gibi nekadar uğraşırsak uğraşalım trafikte görünmeziz sadece sinir oldukları zaman dikkatlerini bizim üzerimize veriyorlar aksi halde şerit bizimmiş yada karşıdan bir motosiklet geliyormuş pek önemsenmiyor. ama umudum var bir gün trafik kurallarına uyulacak. _________________ SEN BİR AŞKSIN RÜZGAR HEP PEŞİNDEYİM!
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 583 Nereden: Karşıyaka ve Antalya
Tarih: 28.02.2008 - 20:22 Mesaj konusu:
benim çok oluyor walla. ama ben sıkıştıranlara saldırıyorum. en son iki piçi indirdim. biri tornavidayla saldırmıstı. sonra sivil polis denk geldi. iki ye bir indirince karakolluk olmadık _________________ ANTALYA MD
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 28.02.2008 - 20:27 Mesaj konusu:
hiç ugramadım allah ta ugratmasın ama ben saldırdım
tek yön lü yolda sola viraj içindeyim gidiş bana ait tak die bi araba çıktı zor sıyırdım durdum adam kaçtı...
yine aynı yerde bi hafta sonra bi motor scooter dı 125 lik yine aynı yer yine viraj içindeyim tam durdum bende peşine takılayım dedim boşver dedim salladım gitti...
bida da o yolu kullanmıyorum
arabayla oldu ya çok onları da bi bşka başlıkta anlatırım _________________ way of LİFE / german autobahn
Arabayla sürtüşme çok yasarım ama motordayken mümkün oldugunca sakin oluyorum ve basıma şimdiye kadar o yönde allaha şükür hiçbirşey gelmedi.Sadece gecen gün buca natonun orda delinin biri yüzüme baktı baktı elinde yediği meyveyi fırlattı.Bacagımdan tutturdu walla:)durdum baktım gülüyor neşesini bozmadım artık
Tarih: 28.02.2008 - 21:39 Mesaj konusu:
Görüyorum ki sinirlenince 2 teker kullansak dahi hacmimizi yada sınırlarımızı gözetmeksizin ss (super saldırgan) oluveriyoruz ama bilelim ki haklı olan taraf olsak bile ne yasalar karsısında ne de insani vicdanımızdan dolayı olacaklardan sonra sakin kafayla düsününce olaylar farklı görünecektir,daha sakin daha tutarlı sürüslere,kazasız ve belasız........... _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
4 tekerlerin her zaman ve her koşulda geçme üstünlüğü var olan güzel memleket Ankarada, yayalar kırmızı ışıkta geçseler dahi sen geçerken sana tekme savurma hakkı vardır. Büyük abiler otobüs, kamyon, minibüs zaten ezer geçer, polis abi eğer altında düzgün bir motor yoksa çırağına bağırır gibi muamele etmekten kaçınmaz güzel ülkem insanı. Alışın artık motorcusun sen serseri ve hep serseri olarak kalacaksın. Onların bilmedikleri ve asla bilemeyecekleri bizim gibi kim kaskın içinden hiç yağmurun ufak ufak çiselerken çıkardığı sesi duyarken vizörün ardındaki o bambaşka dünyayı bilebilir. Araçların arasından geçerken arkada kalan taksicinin gıcık gıcık bakmasını gördüğün an yüzündeki gülümseme sana trafik arasında istediğin huzuru verecektir. Boşverin ne olursa olsun güzel icat bu motor, hangi deli iki tekere motor taktıysa allah ondan razı olsun binkere.
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 28.02.2008 - 22:34 Mesaj konusu:
neuremencer, enteresan hikaye...şu 657 ci memur arkadaşlardan biride bana dek gelmez...ama sivil olsun ister bu deli gönül... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız