Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorla giderken hiç saldırıya uğrayanınız oldu mu?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorla giderken hiç saldırıya uğrayanınız oldu mu?

Motorla giderken hiç saldırıya uğrayanınız oldu mu?
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 28.02.2008 - 16:15    Mesaj konusu: Motorla giderken hiç saldırıya uğrayanınız oldu mu? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam M.D Liler 2 teker üzerinde yasanan bir dolu hikayee var bende farklı bir sitede takip ettigim bu yazıyı aynen aktarıyorum,eger sizinde yasadıgınız benzer bir olay varsa paylasalım ki tüm demir atlı kardesler daha da dikkatli olsunlar

yıllar once bunlara benzer bir olayda benim basıma alsancaktan bornovaya gelirken geldi.

tek serit gidiş
onumde bir suru araba var trafik cok yavas ilerliyor
arkamdaki 48 f 1277 plakalı beyaz renk brodway benden yol istemeye basladı. 1 arabanın zor gececegi bir yolda ona yol vermem imkansızdı beni gecse bile sadece 3 metre onde yol alabilecekti.
trafik ısıklarına geldigimizde yol 2 seride cıktı.
onumdeki arabaların aralarına girip arkamdaki sabırsız adama baktıgım an adam arabadan inip elini beline goturdu.
o anda yesil yandı ve oradan uzaklasıp ileride her zaman olan polis cevirmesine kadar gitmeye karar verdim.
ama polisler orada yoktu. bir sonraki ışıklara gelirken beni taciz eden araba deliler gibi arkamdan gelmeye devam ediyordu.
ısıklarda durmadan kacmaya devam ettim
fakat en fazla 15 sn sonra kafamı saga cevirdigimde o beyaz arabalı adamın elindeki silahı bana dogrultmus oldugunu gordum.
ve ne oldugunu anlamadan kendimi yerde suruklenirken buldum
sag virajı o anda unutmuş ve kaldırıma carpmıştım.
cok fazla uzakmak istemiyorum
kazadan sonra dolastıgım 3 karakoldan plakayı soyledigim halde
duzgun cevap alamadım
motorlu polis (yunus )bir kac arkadasımın yardımıyla
adamın sivil polis oldugunu izmire yeni geldigini ogrendik
gerisi biraz karısık oldugu icin yazmıyorum
beyaz renk tofaşlara
taksilere
otobüslere
dolmuşlara
pek bulaşmamak lazım. içinden nasıl bir canavar cıkacagı belli olmuyor

Kaynak...........SuperEvaRiders
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 28.02.2008 - 16:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

trafikte atışmalarım çok oldu hatta kavga boyutuna geldiği de oldu.arabayla iken başıma 2 kez geldi.1.sinde tali yoldan çıkan birine yol vermediğim için beni dövmeye kalktı.diğerinde de karşıdan karşıya geçerken bana yeşil yandığı halde sallana sallana geçen arabaları kaale almayan bi dümbük vardı onu da ben dövmeye kalktım.anormal olanda artık bunlara alışmış olmamız ve doğal gelmesi...
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ytkbrs
Üye
Üye

MesajTarih: 28.02.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onun gibi polislerinde onu polis yapan zihniyetinde.. Sinirlendim
Başa dön
ytkbrs Çevrimdışı ytkbrs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
windofchopper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.02.2008 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DD' nin derslerinde de dediği gibi nekadar uğraşırsak uğraşalım trafikte görünmeziz sadece sinir oldukları zaman dikkatlerini bizim üzerimize veriyorlar aksi halde şerit bizimmiş yada karşıdan bir motosiklet geliyormuş pek önemsenmiyor. ama umudum var bir gün trafik kurallarına uyulacak.
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 28.02.2008 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim çok oluyor walla. ama ben sıkıştıranlara saldırıyorum. en son iki piçi indirdim. biri tornavidayla saldırmıstı. sonra sivil polis denk geldi. iki ye bir indirince karakolluk olmadık Gülümsüyorum
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 28.02.2008 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saldırıya uğramadım ama saldırıda bulundum Çok gülüyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 28.02.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç ugramadım allah ta ugratmasın ama ben saldırdım Çok gülüyorum

tek yön lü yolda sola viraj içindeyim gidiş bana ait tak die bi araba çıktı zor sıyırdım durdum adam kaçtı...
yine aynı yerde bi hafta sonra bi motor scooter dı 125 lik yine aynı yer yine viraj içindeyim tam durdum bende peşine takılayım dedim boşver dedim salladım gitti...
bida da o yolu kullanmıyorum

arabayla oldu ya çok onları da bi bşka başlıkta anlatırım

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 28.02.2008 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne diyelim walla polis olmuş ama adam olmamış Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.02.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arabayla sürtüşme çok yasarım ama motordayken mümkün oldugunca sakin oluyorum ve basıma şimdiye kadar o yönde allaha şükür hiçbirşey gelmedi.Sadece gecen gün buca natonun orda delinin biri yüzüme baktı baktı elinde yediği meyveyi fırlattı.Bacagımdan tutturdu walla:)durdum baktım gülüyor neşesini bozmadım artık Çok gülüyorum
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 28.02.2008 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

duzcede boyle seyler olmaz olsada anında ıner Çok gülüyorum zaten butun toplum bunu bıldıgı ıcın kımse boyle bısey yapma g**tü yemez Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 28.02.2008 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Görüyorum ki sinirlenince 2 teker kullansak dahi hacmimizi yada sınırlarımızı gözetmeksizin ss (super saldırgan) oluveriyoruz ama bilelim ki haklı olan taraf olsak bile ne yasalar karsısında ne de insani vicdanımızdan dolayı olacaklardan sonra sakin kafayla düsününce olaylar farklı görünecektir,daha sakin daha tutarlı sürüslere,kazasız ve belasız........... Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 28.02.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bazı arkadaslar yazmıs bos lafa gerek yooook

Başa dön
vukuat Çevrimdışı vukuat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 28.02.2008 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hay allahm ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 28.02.2008 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

4 tekerlerin her zaman ve her koşulda geçme üstünlüğü var olan güzel memleket Ankarada, yayalar kırmızı ışıkta geçseler dahi sen geçerken sana tekme savurma hakkı vardır. Büyük abiler otobüs, kamyon, minibüs zaten ezer geçer, polis abi eğer altında düzgün bir motor yoksa çırağına bağırır gibi muamele etmekten kaçınmaz güzel ülkem insanı. Alışın artık motorcusun sen serseri ve hep serseri olarak kalacaksın. Onların bilmedikleri ve asla bilemeyecekleri bizim gibi kim kaskın içinden hiç yağmurun ufak ufak çiselerken çıkardığı sesi duyarken vizörün ardındaki o bambaşka dünyayı bilebilir. Araçların arasından geçerken arkada kalan taksicinin gıcık gıcık bakmasını gördüğün an yüzündeki gülümseme sana trafik arasında istediğin huzuru verecektir. Boşverin ne olursa olsun güzel icat bu motor, hangi deli iki tekere motor taktıysa allah ondan razı olsun binkere. Delirdim
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Uzmanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 28.02.2008 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, enteresan hikaye...şu 657 ci memur arkadaşlardan biride bana dek gelmez...ama sivil olsun ister bu deli gönül... Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal