Tarih: 28.02.2008 - 20:31 Mesaj konusu: Bana ancak md ler yardımcı olabilir...
çok sayın md üyesi abilerim ve ablalarım ben İstanbulda yaşayan 19 yaşında bir gencim.Şu an belkide geçmişte bir çoğunuzun yaşadığı bir sorunu yaşamaktayım. Ailem motorsiklet kulanmanın tehlikeli olduğunu düşünüyor.19 yaşındaki birisinin eline geçicek para ile düşük sınıf bir motorsiklet parası birktirdim.Ama sorun şuki bu gerçeği aileme nasıl kabul ettireceğim.Gerçi motor tutkusu hayatımdaki tek hedef olduğu için istesem direk alırım ,ancak ailemi ezmekte istemiyorum.Lütfen geçmişte böyle bir tecrübe yaşamış olan md üyeleri var ise bana bu konuda biraz yardımcı olsun şimdiden teşekkür ederim...
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 28.02.2008 - 20:39 Mesaj konusu:
arkadaşımın dersin askere gitti 3-4 ay burda kalacak arada sıradada çalıştırıyorum deforme olmaması için dersin. 4 ay sonundada arkadaşıma biraz para verdim motoru bna sattı dersin _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Tarih: 29.02.2008 - 00:36 Mesaj konusu:
ben tam 19 yaşımda ailemi ezip almıştım kendi paramla.. sende öyle yap. direk ez ve al. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
bana da alma dediler bende senin gibi biriktirdiğim parayla bi motor alıcaktım annem tamamen karşı çıktı olmaz dedi ama ben gittim aldım eve geldim annem bi kaç gün konuşmadı benimle ama sonra arayı düzelttim ben halen motor kullanıyorum ve bana hala binme diyorlar ben hala biniyorum değişen bişey olmadı aldığın zaman ister istemez kabul edeceklerdir _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
ben önceden biraz yoklamıştım kızıyolardı ama yine de bir gün gidip aldım sormadan ve hatta söylemedim bile bir kaç gün sonra fark ettiler annem baban öldürür seni dedi ama hala yaşıyorum ve 3 tane motor değiştirdim hala da sat motoru diyolar ama ben ne zaman istersem o zaman satarım diyorum, böyle gidiyo işte.
yani onlara kalsa hiç alamazsın diyorum.. _________________ Savasta ölen ruhlar
çok daha temizdir
salgında ölenlerden (HERAKLEITOS)
Tarih: 29.02.2008 - 01:07 Mesaj konusu:
bana çok tepkiler oldu ki babam çok eski motorcu hala da motoru olmasına rağmen bana manyak tepki gösterdi ama bana gösterilen tepkinin sebebi motor değl race merağımdı çook kavgalar ettik ama smdi yetkili servisim babam bakımlarını bile o yapıyo düzelir takma ağla sızla surat as işe yarar _________________
Tarih: 29.02.2008 - 08:37 Mesaj konusu:
Asfallt korumalı kıyafetler için ne kadar para biriktirdin diye sorayım sana . Kadir delisinin sözüne güvenme deli işte ne yapsın ..
Ben ilk motorumu aldığımdada evden "hakkımı helal etmem" sözleri yükseliyordu , evli olduğum hatunlarda aynı şeyleri söylediler , "hak bildiğin yolda tek başına ve emin adımlarla yürümelisin _________________ BMW R1100RT
Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa sen üzerine tekila ve tuz iste.
ben motorumu almadan önce tüm motor delisi arkadaşlarımla anne ve babamı tanıştırdım sonra yavaş yavaş onlara da sordum nasıl bir motor olsa iyi olur diye sonra baktım ki onlarda yavaş yavaş merak sardılar hatta annem söz kaskını ben alıcam demeye başladı babam bende ufak tefek bakımını yaparım dedi. benc e ailene motosikletim bir öcü olmadığını ve senin trafikte elinden gelen dikkati gösterip kurallara uyarak sürüş keyfini yaşayacağını belirtip onlarında desteğini kazanmalısın arkadaşlar etkili bilgin olsun annem motorumu aldıktan sonra itiraf etti dedem, dayım hepsi motor kullanmışlar babam da kullanmış yani sen bence açıkça konuş ailenle _________________ SEN BİR AŞKSIN RÜZGAR HEP PEŞİNDEYİM!
sen motoru al ama ailene bir güven vermen gerekir zaman la alışırlar onlarda mesela dikkatli ve düzgün kullan eve giriş çıkış saatlerini düzenli bir hale getir yemekleri ailenle yemeye çalış anlayacagın onların kafasındaki düşünce şu olsun bu günlerde bu çocukta bazı degişiklikler var sende farkettinmi dedirttigin anda ailene o iş tamamdır ben motorla adanaya gidiyorum desen itiraz etmezler emin ol bende durum böyle geçmişte güven verdim onlara _________________ kawasaki
http://www.youtube.com/watch?v=UPCDgTLidJo x_kawasaki_x@hotmail.com
Tarih: 29.02.2008 - 10:57 Mesaj konusu:
asfaltt, valla ben senelerce habersiz bindim sonra gönülleri oldu
zor bi durumun var dostum _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız