Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SS'lere plaka takılmalımı'dır...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SS'lere plaka takılmalımı'dır...

SS'lere plaka takılmalımı'dır...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.02.2008 - 15:59    Mesaj konusu: SS'lere plaka takılmalımı'dır... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, merak ettiğim bir soru var?

SS, kullananlar özellikle, Türkiyenin her ilinden tanıdıklarım var. Bunların birçoğu ya mini plaka yaptırıp yapıştırıyor yada tamamen söküyor!

Şimdi bunun haklı nedenlerine gelince;
1- Mini plaka ile daha estetik duruyor, yada plakasız.
2- Emniyet şeridin'de EDS sisteminden gereksiz yere ceza yemiyorsun.
(araçlar ve kamyonlar için yapılmış bir sistem'dir neden motorcular gereksiz yere ceza yesinler?)
3- Radara yakalanma riskin yok. SS ile radarda yakalanıp ceza yemek kadar saçma birşey daha yoktur herhalde...
4- Köprü ve Otoyol gişelerin de diğer araçlarla aynı sırada saatlerce bekleyip, daha sonra, önce eldivenlerini çıkart sonra cüzdanından para çıkart, gişe memuruna ver, para üstü al, sonra tekrar cüzdanı cebine koy, sonra eldivenlerini tak ve yola devam et. (en az 5 dakika) kim yapmak ister bunu?
5- Özellikle istanbul için; Diğer araçlar ve kamyonlardan alınan Köprü ve Otoyol gişelerindeki ücret tarifesi Motorculardan da aynı orda alınması sizce doğru bir uygulama mı, burda bir adaletsizlik yokmu?
Plaka yüzünden HAKSIZ yere yaşadığınız sıkıntılar'dan dolayı Bu listeye eklemek istedikleriniz varmı?
Kısacası bana göre plakanmı var derdin var.

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mini plakayı damgasız olduğu için geçersiz sayıyorlar bu yüzden 2 defa ceza yedim direkt plakasızlıktan işlem yaptılar Beğenmedim O yüzden gerçek plakayı sırt çantamda gezdiriodum Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akraba plakam yok benim(emrah geldi) Çok gülüyorum
Oysaki özel plaka bile almıştım ama işe yaramadı...
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hıc plaka takmıyorum cunku plakayı sevmıyorum motorun goruntusunu kacırıyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
Akraba plakam yok benim(emrah geldi) Çok gülüyorum
Oysaki özel plaka bile almıştım ama işe yaramadı...

bizim hiç plakamız olmadı anne Ağlıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

10UR1 demiş ki:
hıc plaka takmıyorum cunku plakayı sevmıyorum motorun goruntusunu kacırıyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum

polis amcalarda öle diolardı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Polislere Aynasızlar SS çilerede Plakasızlar diolarmış Çok gülüyorum

En son kdrygz tarafından 29.02.2008 - 16:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Akraba sana bir soru, sen dini bütün bir insansın, plakasız gişeden geçmek caizmidir? o para bize haram mıdır?

Dostluğumuz baki..
Başa dön
EkremSen Çevrimdışı EkremSen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen demiş ki:
titi, Akraba sana bir soru, sen dini bütün bir insansın, plakasız gişeden geçmek caizmidir? o para bize haram mıdır?

gişeden nasıl geçtiğine bağlı Şok oldum tek teker mi normal mi Çok gülüyorum
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben olsam takmam Bravo
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kadir, Birgün dek gelirse boğaz köprüsünden tekteker geçmeyi dene Çok gülüyorum

EROLL88, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş Çok gülüyorum

Dostluğumuz baki..
Başa dön
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@EkremSen

Güzel ve Enteresan bi konuya deyinmissin.

Bu saydiklarinda Mutlaka haklilik payin var, yanii bir motorcunun giselerden gecerken bu kadar zahmeti cekmesi
tabiiki sonucta güzel ve hossa giden bir durum deyil fakat, sonucta bu gibi uygulamar tüm vasitalar icin gecerli oldugunuda unutmamaliyiz.
Biz Motorcular olarak bazi eziyetlere artik katlanmamiz gerkiyor, sonucta motoru sürmek isteyen bizleriz.
Motorculara Parasiz gecis yapsalar, o zamanda araba sürücüleri eee biz ne diye veriyoruz diyebilecekler bence.

Diger Arkadaslarimda hakli taabiki, büyük bi plaka motorun estetigini bozuyor ve o yüzden sizde, kendinizce damgasiz ve mühürsüz plaka yaptiriyorsunuz ve hatta plakasiz bile kullaniyorsunuz fakat, buda ne derece saglikli ? Her hangi bir allah korusun hic beklenmedik bir kazada Motorunuz o anda ne derece Sigortali olabilir ? Kazada siz hakli olsaniz bile haksiz duruma düsmezmisiniz?
Bunlar benim görüs ve fikirlerim.

Saygilarimla...

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI

En son LEVO tarafından 29.02.2008 - 17:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Chickyy, gayet doğru ve yerinde tesbitler,

objektif ve tarafsız bir bakış açısıyla yorum yazmışssınız.

Teşekkürler Bravo

Dostluğumuz baki..
Başa dön
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
B E K O
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.

MesajTarih: 29.02.2008 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dünya dikenli bir hayat sevenlerdemi kabahat! plakasız seviyorum...
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.02.2008 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EkremSen, tek teker değil 2 teker geçemiosun be ya Şok oldum bazen geçtiğimde otobüs yada kamyonun yanına saklanıp beraber geçiodum o derece rüzgarlı yane Dil çıkarıyorum
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 29.02.2008 - 17:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arada sizlere Plakamin büyüklügünü veya kücüklügünü, sizlerle Paylasmak istedim 20x20

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal