Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kim bu 600rr la takla atan

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kim bu 600rr la takla atan

kim bu 600rr la takla atan
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
X-rinG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NaziLLi

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:01    Mesaj konusu: kim bu 600rr la takla atan Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

Başa dön
X-rinG Çevrimdışı X-rinG Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kontrolsuz guc guç degıldıRR..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CAGRRI
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım ilk motoru 600rr dı birde kalkış yapıyor çok acemice , yanlız öteki adam da nasıl kaptırmış 1 dk sonra geri geldi, ee adranalin heğhheügh
Başa dön
CAGRRI Çevrimdışı CAGRRI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

off çok kötü olmuş yaw.... acaba bilerkmi yapmış yoksa kontrolünden çıkıp tekeremi gelmiş ... Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilek çok önemli bilek bu makinalar sakaya gelmez ilk yanlız bindiğim anlarda çok ucundan dönmüştüm bu mevzularn nyseki bu kadar kötü sonuçlanmadı hafife almamak lasım SS bu makinalar baska bişeye benzemez İyi fikir
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acemi olması lazım adamın Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ornek bı vıdeo bence hemen buyuk makına alacak adamlara gosterırız artık
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gazı doldurmuş iyi kalkayım diye debraj kontrolünüde kaybedince olan olmuş...
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pekiii focusu şaşırtan bu kim http://www.youtube.com/watch?v=ZA2_KTue744 Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 luk ıcın erkenden bana yetmıyor yurumuyor dıyenler ızlesın gercekten.. SS lerın hepsı guclu ve hata affetmıyor.alternator kapagı patladı umarım bloga zarar vermemıstır ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adranelin Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nureddind
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Üsküdar

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw o degılde bısey demesem catlarım bılmıorum sızınde dıkkatınızı cekıyomu bı tıp vıdeoları cekenler kaza anında ve hemen sonrasında elınde kamera oldugunu unutup hep sacma sapan yerlerı havayı yerı cekıyolar.anlamıyorum ya arkadas o kadar buyuk bı kaza degıl bır surude adam var orda ya tamamen kapat kamerayı yada adam gıbı tut sunu mubarek yaww
nureddind Çevrimdışı nureddind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rottweiler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya içim gitti yaa allah korusunn

HYOSUNG GT 250 R..
Başa dön
rottweiler Çevrimdışı rottweiler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum Şok oldum Şok oldum
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 01.03.2008 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nureddind, o anda sence adam o panikle ne düşündüğünü biliyomu dersnn kazanın büyğü küçüğümü olur yada söle diyelm o anda onu kestirebilirmisin kayıp fırlıyo altından makina allah korusun ama ölmek için kaza siddeti her zaman tek ölçüm olmuyo normal bu davranıs yani İyi fikir
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal