İzmir MD olarak, sabit Cuma eğlencelerimiz Kordon da Sakız Adasında bu Cumada kaldığı yerden devam ediyor.
Her hafta olduğu gibi, bu haftada muhabbetin belini kıracak,gülmekten karnımıza ağrılar girecek
Şimdilik kapalı bölümünde,yazın ise açık bölümünde,denize karşı keyfini çıkara çıkara oturacağımız, motorlarımızı gözümüzün önüne park edebileceğimiz,istediğimiz hertürlü içeceği bulabileceğimiz,temiz ve nezih bir mekan olarak bilinen ve tanınan SAKIZ ADASI nda aynı yoğunluğu her haftada oluşturacağımızdan hiç şüphem yok.
Daha öncedende yaptığımız gibi, saat 19:30 dan 23:00-23:30 saatlerine kadar Sakızadasında hoş sohbet muhabbetten sonra,geceye daha eğlenceli bir mekanda devam etmeyi düşünüyoruz.
SAKIZADASI nerdedir diye soranlar için, Alsancak vapur iskelesinin karşısında, eski LONDON un olduğu mekan, Yada eski CHICOS un limana doğru 4 mekan sonrası diyede tarfi edebiliriz.
7 MART 2008 CUMA SAAT 19:30 KORDON SAKIZADASI
Şimdide gideceğimiz mekan olan SAKIZADASI ndan birkaç kare
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3788 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 01.03.2008 - 19:35 Mesaj konusu:
aaaaaaa başlıcam ama Sakız Adanıza şimdi ,ya daha dün orda değil miydiniz siz? arkadan atlı mı kovalıyo nedir,ne bu hız ya cafede oyun oynar,ya maç yapar yada sakız adasında bu adam,boş zamanlarında çalışıyo işte ara ara,
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6883 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 03.03.2008 - 12:13 Mesaj konusu:
ekamba, Gelsen şaşardım zaten
kirkhammett, Hızlıyımdır
seker_portakali, Uğraşma bakem benle Ben görev adamıyım kızım, çalışıyoz işte görmüyonmu _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 6664 Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD
Tarih: 03.03.2008 - 12:51 Mesaj konusu:
izmir MD kıskandım sizleri canım yaw ee bizde bi toplantı yapsak iyi olur en son toplantımız bi kaç ay önceydi pınar ablaaa duy sesimiiiiii
hadi bakalım şimdiden iyi eglenceler fotoları bekliyoruz bu hafta ne yicen ibRRahim abi : _________________
beni çekemeyen anten taksın... !
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD.
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız