Arkadaslar bir tane scooter almayı düsünüyorum.Bütcem maksimum 2750 ytl aklımda celik motor martian 150 kanuni storm 150 kanuni rokko 150 secenekleri var sizce bunlardan hangisini alayım yada bunları almayıp baska bir modelmi alayım bu arada sıfır km düsünüyorum
kardeş sana tek tavsiyem kanuni nin bobcat 150 modeline bakman.PGO malıdır kanuni sadece satıyor.Çok sağlam bi motordur tipide çok güzel.
İkinci el temiz bitane alabilirsin.Bende vardı.kullanmaı çok keyifli.b depoyla 210 km gidiyor. sattığıma pişman oldum.
dostum sıfır arıyorum dedii için bobcat 150 tuzlu gelir 5 civarında sıfırları sanırım.ama evet gerçekten süper bi scooter ben sana keeway öneririm o fiyatlara
Tarih: 02.03.2008 - 00:08 Mesaj konusu:
basist, bobcatın özelliği ne ki sanki,bu kadar pahalı,benim bildiğim sadece,yağ soğutmalı.olduğu? _________________ mehmet_crazy_17@hotmail.com
***md scooter team***
basist, bobcatın özelliği ne ki sanki,bu kadar pahalı,benim bildiğim sadece,yağ soğutmalı.olduğu?
bobcat herşeyiyle 4x4 lük bi motorç bunu kullanan bilir. şahsen çin malı almak yerine ikinci el bobcat alırım. bu benim fikrim.yinede karar senin. bobcat 'in plakalık iptali çok süper oluyor.görüntüsü felan 10 numara oluyor. herşeyden önemlisi gidişi ve fren sistemi çok başarılı. ne alırsan al şimdiden hayırlı olsun arkadaşım..
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 02.03.2008 - 00:36 Mesaj konusu:
İkinci El'den devam ediyoruz... _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız