Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Antalya MD 2 mart pazar çakırlar gezisi TAZE FOTOLAR

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Antalya MD 2 mart pazar çakırlar gezisi TAZE FOTOLAR

Antalya MD 2 mart pazar çakırlar gezisi TAZE FOTOLAR
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 02.03.2008 - 19:06    Mesaj konusu: Antalya MD 2 mart pazar çakırlar gezisi TAZE FOTOLAR Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EVET GEZİYE BAŞLAMAYA HAZIRLANIYORUZ (izmir07)NADİR ABİYİ EŞİNİ VE KAYINBİRADERİ BEKİRİ BEKLİYORUZ

NADİR ABİNİNİ GELMESİNİ BEKLERKEN ÇEKTİĞİM ESTHER HARUN ABİNİN MOTOSİKLETİ HAYABUSA 1300

SAKLIKENT YOLUNDA İLK DURAĞIMIZA VARDIK ANCAK MEKANI BEĞENMEDİK YÖN DEĞİŞTİRİP FESLİKAN YAYLASI YOLUNA HAREKET EDİYORUZ...

KEMERDEN BULUŞMAYA GELEN MUSTİ KARDEŞİM KAFADAN KASKINI ASLA ÇIKARMIYOR

2.DURAĞIMIZ OLAN FESLİKAN YOLUNDAKİ GÖZLEMECİ ADİLE BACININ YERİNDEYİZ VE MASA AHALİSİNİN GÖZLEMELERE YUMULMADAN ÖNCEKİ SON HALİ Gülümsüyorum

HAFTAYA DEVE GÜREŞLERİ ŞENLİĞİ VARMIŞ VE DAVULCU ABİLER MİLLETE DAVUL EŞİLİĞİNDE DUYURU YAPIYORLAR...

ŞENLİĞİN AFİŞİ HERKES DAVETLİDİR....

MASANIN SON DURUMU

FURKAN07 FURKAN KARDEŞİMİN ÇOK ACIKTIĞI Bİ GÜNDÜ SABAH KAHVALTI YAPMAMIŞ DOYANA KADAR YEDİLER CEMAL ABİYLE AFİYETLE Gülümsüyorum

BENDE BOŞ DURMADIM HANİ KIYMALI GÖZLEME YEME USTASI ERADNAN

CAYIMIZIN DEMLENMESİNE KATKI SAĞLAYAN EŞSİZ BULUŞ BETON İÇİ MANGAL

NADİR ABİNİN EŞİ MANAVGATTA BIRAKTIKLARI 11 AYLIK OĞULLARINA YAŞLI AMCADAN BALON OYUNCAK ALIYOR

İZMİR07 NADİR ABİNİN KAYINBİRADERİ HAS ÇAPPIRCI BEKİR KARDEŞİM

KEMERDEN GELEN MUSTİ KARDEŞİM NADİR ABİ VE MUSTİNİN ARKADAŞI GRUP TAMAM

MASADAN BİR FOTO

HAS KUZEN ÇILGIN MOTORCU EZGİ VE NADİR ABİNİN EŞİ SOHBETTELER

ÇAPPIRCI BEKİR KARDEŞİM HAYABUSA 1300 ESTHER HARUN ABİ VE TWİSTER GSR 600 MEHMETOZDOGAN1 MEHMET ABİ

FURKAN07 KARDEŞİM VE BEN

MEHMET ABİ VE KARDEŞİ ÜMİT ABİ KARDEŞ KARDEŞ BİR POZ VERDİLER

CEMAL ABİ FURKAN07 VE BEN

YİNE TOPLU HALDE BİR FOTOĞRAFIMIZ

CARRYBOY07 BORA KARDEŞİM KAMERALARA TEK TABANCA ORMAN İÇİ POZU VERİYOR

ARTIK GİTMEYE HAZIRLANIYORUZ VE GÜZEL ABLACIKTAN HESABI GETİRMESİNİ RİCA EDİYORUZ ODA MASAYI TOPLUYOR SAĞOLSUN...

HANGİ KASKI İSTİYORSAN SEÇ BEĞEN AL KASK SERGİSİ HERKESİNKİ YANYANA VİTRİN GİBİ OLDU

MOTORLARDAN KARELER NADİR ABİ İLE KAYINÇOSU BEKİR KARDEŞİMİN 1500 CC SUZUKİ İNTRUDER ÇAPPIR MOTORU VE HONDA 600F

MOTORLAR 2.BÖLÜM SOLDAN SAĞA HAYABUSA HARUN ABİNİN YANINDAKİ UFAKLIK BORANIN ONUN YANINDAKİ GSR 600 ÜMİT ABİNİN ONUN YANINDAKİ MODİFİYELİ RX MUSTİNİN VE EN SONDAKİ MCT ÇAPPIR FURKAN KARDEŞİMİN...

EVET CARRYBOY07 BORA KARDEŞİM HARUN ABİNİN HAYABUSANIN SELESİNE OTURDU VE ÇOK MUTLU BİR POZUNU ÇEKTİM SEVİNDİ ÇOCUK

EVET BİZDE KUZEN EZGİYLE NADİR ABİNİN 600F E BİNDİK TAM UÇURUCAM KIZI AMA EŞEKE BİNER GİBİ MAKİNEYE BİNİNCE VEDE ELİNDEN ÇİLEK KASESİNİ BIRAKMAYINCA HÜSRANA UĞRADIK

VE ÇAKIRLARDAN ÇIKIP AYRILMA NOKTASI OLARAK BELİRLEDİĞİMİZ BEACH PARK KONYAALTI PLAJI GİRİŞİNE GELİYORUZ ARAMIZDAN ERKEN AYRILAN MEHMET ABİ VE ÜMİT ABİ KARELERDE EKSİKLER GERİSİ TAM KADRO BİZDE DAĞILMADAN ÖNCE BİR İKİ FOTOĞRAF DAHA ÇEKİYORUZ

KUZEN EZGİ ELİNDEN HİÇ EKSİK ETMEDİĞİ SİGARASINI SON NOKTAYA VARDIĞIMIZDA DA TÜTTÜRMEYE DEVAM EDİYOR Gülümsüyorum

AYRILMADAN ÖNCE TAKSİCİ ABİLERE RİCA EDİP BİR TOPLU FOTOĞRAF DAHA ÇEKTİRİYORUZ VE HERKES SAĞ SELAMET BULUŞMA BİTİMİNDE GİDECEKLERİ GÜZARGAHLARA DOĞRU YOL ALIYORLAR...

EVET ARKADAŞLAR GEZİMİZİN FOTOĞRAFLARI BUNLAR ŞU AN ONLARDA BİTTİ BENDE BİTMİŞ DURUMDAYIM FOTOĞRAFLARI EKLEMEYE SAAT 17:00 DE BAŞLAMIŞTIM ŞU AN SAAT TAM 19:04.... 2 SAATTİR GEREK İMAGESHACK.US DENİLEN SİTENİN DENGESİZLİĞİ YÜZÜNDEN GEREKSE RESİMLERİ SIRAYA DİZİP AYIRMAK İÇİN HARCADIĞIM ZAMANDAN DOLAYI KAFAYI YEDİM NEYSE BİRAZDAN NORMALE DÖNER GÜNLÜK İŞLEVİMİ YERİNE GETİRMEYE BAŞLARIM....BURADAN KATILAN, KATILMAYAN, KATILMAK İSTEYİP VAKİT BULAMAYAN HERKESE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ. ANTALYA MD OLARAK YAPTIĞIMIZ TOPLANTILARA KATILIM GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR UMARIM BİR SONRAKİ BULUŞMAMIZDA SAYIMIZI 2 YE KATLARIZ SAYGILAR İYİ SEYİRLER.....
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 02.03.2008 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ANTALYA MD Sevginiz ,neseniz bol olsun sanirim havada cok güzeldi Bravo gözlemelerin tadini cikarmisiniz Çok gülüyorum eylemlerinizin devamini diliyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 02.03.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eradnan ellerine saglık fakat unuttuğun bişey var 600 f benımkı degil benım makına izmirde geldiğim motor manavgatta seyfi isimli arkadaşımın oda md li geçen sen ekonyaya giden gruptaydı sarı 600rr vardı sattı f aldı tamamen tesaduf benım motor model ve reng tutmş olması tek fark bu motorda sıyah puıg cam var benımkı orj halı ile duruyor

tum antalyaMD ailesine gezi için katkılarından dolayı tesekkür ederim

bıdaha ki gezide buluşmak üzere

made ın antalyaMD taklitlerinden kaçının

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.03.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo süper eglenmıssınız ama orda cok önemli bişi eksik Ağlıyorum

www.antalyamotordelisi.tr.gg
Başa dön
10at418 Çevrimdışı 10at418 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
Harunn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 02.03.2008 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adnan kardeşim ellerine sağlık sağolasın çok güzel sıralama ve yorumlar yapmışsın..Teşekkürler..
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 02.03.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

offfffffffff sofraya bak ya karnım acıktı ha gözleme yemeyeli cok oldun...
güzel kareler ellerıne saglık

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.03.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gel gülizar abla bigün senide misafir edelim

onat ne eksik kardeşim söylesene alala Gülümsüyorum
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 02.03.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

antalya md güzel geziymiş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.03.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

onat ne eksik kardeşim söylesene alala

ben eksiğim kardeşim ben.... Gülümsüyorum Göz kırpıyorum

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 02.03.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi ..iyi eğlenmişsiniz anlaşılan....
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.03.2008 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10at418 demiş ki:
Alıntı:

ben eksiğim kardeşim ben.... Gülümsüyorum Göz kırpıyorum

yaşşa kardeşim mayısa kadar sende gel bi gezi yapalım ondan sonra ben yokum 1,5 sene
izmir07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA/İZMİR

MesajTarih: 02.03.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10at418, aramıza bekleriz senide her zaman yerin ayrılmış durumda onat
Başa dön
izmir07 Çevrimdışı izmir07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 02.03.2008 - 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim hep yemek yerken ki pozları koymussun. insanlar yanlış tanıyacak beni. halbuki cemal yedi hepsini Çok gülüyorum

cemaldeki fotoları alıp onlarıda ekleriz. ondakiler hep seyir halindeki fotolar.

herkese teşekkürler katıldıgınız için. çok güzel bir geziydi. adnan sanada ayrıca teşekkür ediyorum topic için Alkışlıyorum
musti115
Üye
Üye

Nereden: antalya merkez veya kemer

MesajTarih: 02.03.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel saatler yaşadık..herkese teşekkürler..
Başa dön
musti115 Çevrimdışı musti115 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
10at418
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.03.2008 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

10at418 demiş ki:
Alıntı:

ben eksiğim kardeşim ben....

yaşşa kardeşim mayısa kadar sende gel bi gezi yapalım ondan sonra ben yokum 1,5 sene

eyvallah kardesım harbıden ben geleyımde havada süper olur
güzel bi gezi yapalım şöle antalya md olarak
Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal