niye gidiyorsun kardeşim fuara... o kalabalığın içine dalma sebebi nedir...aynı makinalar yıllardır Kızıltıprakta bilmemnerde veya yakınında bir bayide var...
ben biliyorum sırf hatun görmek cepten foto çekmek için tipler var...oraya gittiklerinde sanki ilk defa hayatında güzel hatun görmüş gibi salyalara akıtarak 1 saat stant başından ayrılmıyorlar...bazı tipler kıza salak salak sorular sorup yılışıyorlar...bizim gibi grçek motoseverler işte bu izdihamda adım atacak yer bulamıyoruz...(pazar günü özellikle..)
ben fuara gitme nedenimi anlatayım...
Öncelikle fuar beni heyecanlandırıyor...o ihtişam ..motosikletlerin o cirlop duruşları..yolda görüpde yüzüne bakmadığım öyle modeller orda bana bi güzel görünüyorki sormayın..
herkesin aynı arzu ve istekte olması...ama işi bilmeyenlerin sorularıyla stand görevlileri muhtemelen çıldırıyordur...
Bir pazar gününü sırf vakit ölsün diye o mekanda harcayan yer kaplayacak gereksiz tipler fazla olacak...
benim asıl merak ettiğim her fuarda fink atan ÇİN den ithalatcı motosiklete hayata binmemiş distirbütörler...aynı malı 50 farklı damgayla sokmuş işbitirici gümrükcülerin (ki onlardan biride bendim..bir gümrükleme şirketinden çalıştım) işbirlikcileri gözü aç patronlar...onları inceleyeceğim...
devletin koyduğu fon vergisine sebebp olan açgözlü patronları merak ediyorum...bu fuarda olacaklarmı...her ne olursa olsun gözleri paradan başka bişey görmeyen o patronlar için gideceğim...
birde KYMCO nun yeni yarıotomatiği straıght 150 inceleyeceğim...eğer 2750 den açarlarsa rakamı almayı düşünüyorum...benim cbfyi okutursam tabi...Hondadan inip Kymcoya binilirmi demeyin...binerim ben..
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 02.03.2008 - 23:26 Mesaj konusu:
mete_han,
dükkan dükkan dolaşıcağımıza (aksesuarı kast ediyorum) hepsini bi arada
bulmuşken daha iyi kıyas ve daha indirimli almak için geliyorum doğrusu...
ben kendi adıma çizme,deri pantolon,eldiven ve bikaç değişik tişört ve termal malzeme alacağım.
ve yılda bikez olsun istanbula gelip dostlarımla beraber vakit geçirmek için
hoş bi bahane oluyor.......
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 02.03.2008 - 23:42 Mesaj konusu:
maydos, MT 03 nedense hiç tutulmadı...bunu anlamıyorum...benim kadar dikkatli yolda kurye motoru görünce bile farkedip gözucuyla inceleyen bir kişi bir adet bile MT serisi görmedi...inanamıyorum buna...fiyatı düşecektir...
ekamba, fuar bahane İstanbul şahane şekli.. kaçta MD standında olacağını söylede müritlerin olarak o dakkede orda olup bi imza alalım ...
SnooTy, evet MD görevli listesinde gördüm...canınız sıkılır şimdi ...görev aşkı temem anladıkta sıkılır insan be...
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
orjinal, e abi bu saat 23.45 demi söylenir... şimdi yatıcaktım...yarın seni msnde taciz ederim müsadenle...sağol alakan için...fiyat netleşsin kırmızı falan demeden alıcam... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
En son mete_han tarafından 02.03.2008 - 23:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 02.03.2008 - 23:47 Mesaj konusu:
mete_han, kaancoleman, ile beraber gidiyorum sıkıldıkça onu yumruklarım adam 3katım işlemez zaten Ona masaj bana stress atma hesabı olur
Ne sıkılıcam bütün gün gazetede sıkılıyorum orda neşem yerine gelir.. Hem beni görmek için gelen üyeler, hayranlarım olucak aaaa
Ayrıca sende benim için gelicen ama hayranım olarak değil beni öldürmeye biliyom _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Tarih: 02.03.2008 - 23:48 Mesaj konusu:
mete_han, Fuarlar her zaman iceride olana önceden psikolojik olarak yeniliklerden dolayı hazır oldugumdan yasama hevesimi arttırır,karar vermis oldugumuz ürünlerde farklı zamanlarda satıldıkları magazalardan alma imkanımız var tabii ama fuar standlarında hepsi bir arada oluyor her ürünü kıyaslayarak secimini gözden gecirebiliyorsun marka model standlarında yeni olanları hep beraber aynı anda kıyaslama sansın oluyor,anlık indirimler öncelik sıralamasında besinci olanı bile cepte para varsa almanı saglayabiliyor(düses mantıgı)ayrıca benim icin İst.a gitmek adına extra bir önemi var _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
walla öncelikle kask mont ve benzer şeyleri fuarda indirimli almak sonrasında yeni model motorları görmek herzaman hoş bişey benim için.Hatunları görmek te fena olmuyor hani
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7263 Nereden: way of LİFE / German autobahn
Tarih: 02.03.2008 - 23:51 Mesaj konusu:
mete_han güzel bir topic düşünmüşsünüz
hangi gümrüklemede çalışıyorsunuz ? reklam olmasın diye pm de atabilirsiiz
sorunuza gelince: kask kemikli eldiven ve 6 kanatlı omur ilik koruyucusu almayı düşünüyorum kask eldiven dizlik mont war eldivenle kaskı yenilemem ve markalamam lazım omur ilik koruyucusuda zandona gibi bi marka düşünüyorum _________________ way of LİFE / german autobahn
En son serkan_yenidunya tarafından 02.03.2008 - 23:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mete_han, bilmiyorum neden tutulmadı ancak, motorun goruntusu gayet guzel. yamahanın o modele kampanya yaptigini ogrendim internetten (umarim dogrudur) o motoru almak istiyorum. hem modern cagdas cizgide (Bana gore) hemde eliyuzu duzgun bir motor. umarim bir aksilik cikmaz da alabilirim.
birde mt-03'u taniyanlar varsa aramizda artilari ve eksilerini sıraliyabilirse cok memnun olurum
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız