Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motosiklet Fuarına Gitme Nedeniniz Nedir...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motosiklet Fuarına Gitme Nedeniniz Nedir...

Motosiklet Fuarına Gitme Nedeniniz Nedir...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Motosiklet Fuarına Gitme Nedeniniz Nedir... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sorum bu...

Yeni Modeller İçinmi...(yzf125r..nınja 250 r vs..)

Uygun Fiyata aksesuar almak içinmi..

Yoksa cıbıl cıbıl manken gızlar içinmi irezil...:queen:

niye gidiyorsun kardeşim fuara... Dil çıkarıyorum o kalabalığın içine dalma sebebi nedir...aynı makinalar yıllardır Kızıltıprakta bilmemnerde veya yakınında bir bayide var...

ben biliyorum sırf hatun görmek cepten foto çekmek için tipler var...oraya gittiklerinde sanki ilk defa hayatında güzel hatun görmüş gibi salyalara akıtarak 1 saat stant başından ayrılmıyorlar...bazı tipler kıza salak salak sorular sorup yılışıyorlar...bizim gibi grçek motoseverler işte bu izdihamda adım atacak yer bulamıyoruz...(pazar günü özellikle..)

ben fuara gitme nedenimi anlatayım...

Öncelikle fuar beni heyecanlandırıyor...o ihtişam ..motosikletlerin o cirlop duruşları..yolda görüpde yüzüne bakmadığım öyle modeller orda bana bi güzel görünüyorki sormayın..

herkesin aynı arzu ve istekte olması...ama işi bilmeyenlerin sorularıyla stand görevlileri muhtemelen çıldırıyordur...

Bir pazar gününü sırf vakit ölsün diye o mekanda harcayan yer kaplayacak gereksiz tipler fazla olacak...

benim asıl merak ettiğim her fuarda fink atan ÇİN den ithalatcı motosiklete hayata binmemiş distirbütörler...aynı malı 50 farklı damgayla sokmuş işbitirici gümrükcülerin (ki onlardan biride bendim..bir gümrükleme şirketinden çalıştım) işbirlikcileri gözü aç patronlar...onları inceleyeceğim...

devletin koyduğu fon vergisine sebebp olan açgözlü patronları merak ediyorum...bu fuarda olacaklarmı...her ne olursa olsun gözleri paradan başka bişey görmeyen o patronlar için gideceğim...

birde KYMCO nun yeni yarıotomatiği straıght 150 inceleyeceğim...eğer 2750 den açarlarsa rakamı almayı düşünüyorum...benim cbfyi okutursam tabi...Hondadan inip Kymcoya binilirmi demeyin...binerim ben.. Göz kırpıyorum

http://www.kymco.com.tr/html/straight150.html

yzf 125 ve nınja 250 r ıda merak etmiyorum değil hani...:cat:

2008 Martda geldi...hey bee yaşlandık... Üzgünüm

Bizim zamanımızda fuar felan yoktu...Topkapıda otoparkta açık moto pazarı vardı...en baba mz ler mobiletler vardı... Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maydos
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yamaha nın standına gitmek istiyorum, mt-03 belki avantajli bir fiyata satarlar die. (alıcıyım tekliflere acigim)
Başa dön
maydos Çevrimdışı maydos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han,
dükkan dükkan dolaşıcağımıza (aksesuarı kast ediyorum) hepsini bi arada
bulmuşken daha iyi kıyas ve daha indirimli almak için geliyorum doğrusu...
ben kendi adıma çizme,deri pantolon,eldiven ve bikaç değişik tişört ve termal malzeme alacağım.
ve yılda bikez olsun istanbula gelip dostlarımla beraber vakit geçirmek için
hoş bi bahane oluyor....... Bravo

bu arada sen neden gidiyorsun fuara??mankenler içinmi??seni sapık seniiiiiiiii Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, walla iş gereği gidiyorum Çok gülüyorum
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

metehan kyımconun o modelını 3000 km ben test ettım yaklasık ıkı ay once
danısmak ıstedıgın bısey varsa ekle goruselım cbr900_enes83@hotmail.com
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maydos, MT 03 nedense hiç tutulmadı...bunu anlamıyorum...benim kadar dikkatli yolda kurye motoru görünce bile farkedip gözucuyla inceleyen bir kişi bir adet bile MT serisi görmedi...inanamıyorum buna...fiyatı düşecektir...

ekamba, fuar bahane İstanbul şahane şekli.. Bravo kaçta MD standında olacağını söylede müritlerin olarak o dakkede orda olup bi imza alalım ... Dil çıkarıyorum

SnooTy, evet MD görevli listesinde gördüm...canınız sıkılır şimdi ...görev aşkı temem anladıkta sıkılır insan be... Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

orjinal, e abi bu saat 23.45 demi söylenir... Dil çıkarıyorum şimdi yatıcaktım...yarın seni msnde taciz ederim müsadenle...sağol alakan için...fiyat netleşsin kırmızı falan demeden alıcam... Dil çıkarıyorum

En son mete_han tarafından 02.03.2008 - 23:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mete_han Çevrimdışı mete_han Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SnooTy demiş ki:
mete_han, walla iş gereği gidiyorum Çok gülüyorum

+10 Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karı kız görmek için ıhımohoho poh poh özür beyler motorlara bakmak için Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SnooTy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, kaancoleman, ile beraber gidiyorum sıkıldıkça onu yumruklarım Çok gülüyorum adam 3katım işlemez zaten Çok gülüyorum Ona masaj bana stress atma hesabı olur Çok gülüyorum

Ne sıkılıcam bütün gün gazetede sıkılıyorum orda neşem yerine gelir.. Hem beni görmek için gelen üyeler, hayranlarım olucak aaaa Çok gülüyorum

Ayrıca sende benim için gelicen ama hayranım olarak değil beni öldürmeye biliyom Çok gülüyorum
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Fuarlar her zaman iceride olana önceden psikolojik olarak yeniliklerden dolayı hazır oldugumdan yasama hevesimi arttırır,karar vermis oldugumuz ürünlerde farklı zamanlarda satıldıkları magazalardan alma imkanımız var tabii ama fuar standlarında hepsi bir arada oluyor her ürünü kıyaslayarak secimini gözden gecirebiliyorsun marka model standlarında yeni olanları hep beraber aynı anda kıyaslama sansın oluyor,anlık indirimler öncelik sıralamasında besinci olanı bile cepte para varsa almanı saglayabiliyor(düses mantıgı)ayrıca benim icin İst.a gitmek adına extra bir önemi var
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

parlament mavısı vardı bende ben kendı adıma dıye test motorunu bıle alırım haberın olsun
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sparcogs
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla öncelikle kask mont ve benzer şeyleri fuarda indirimli almak sonrasında yeni model motorları görmek herzaman hoş bişey benim için.Hatunları görmek te fena olmuyor hani Dil çıkarıyorum
Başa dön
sparcogs Çevrimdışı sparcogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han güzel bir topic düşünmüşsünüz Alkışlıyorum

hangi gümrüklemede çalışıyorsunuz ? reklam olmasın diye pm de atabilirsiiz Gülümsüyorum

sorunuza gelince: kask kemikli eldiven ve 6 kanatlı omur ilik koruyucusu almayı düşünüyorum kask eldiven dizlik mont war eldivenle kaskı yenilemem ve markalamam lazım Bravo omur ilik koruyucusuda zandona gibi bi marka düşünüyorum

way of LİFE / german autobahn

En son serkan_yenidunya tarafından 02.03.2008 - 23:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
ekamba, fuar bahane İstanbul şahane şekli.. Bravo kaçta MD standında olacağını söylede müritlerin olarak o dakkede orda olup bi imza alalım ... Dil çıkarıyorum
walla kanka,nosscu ile öğlen geliriz fuara
kovalanana kadar takılırız sanırım Dil çıkarıyorum
inşallah denk geliriz...
sevinirim. Gülümsüyorum Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maydos
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 02.03.2008 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, bilmiyorum neden tutulmadı ancak, motorun goruntusu gayet guzel. yamahanın o modele kampanya yaptigini ogrendim internetten (umarim dogrudur) o motoru almak istiyorum. hem modern cagdas cizgide (Bana gore) hemde eliyuzu duzgun bir motor. umarim bir aksilik cikmaz da alabilirim.

birde mt-03'u taniyanlar varsa aramizda artilari ve eksilerini sıraliyabilirse cok memnun olurum Gülümsüyorum
Başa dön
maydos Çevrimdışı maydos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal