Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 9 Mart Pazar Günü Sapancaya Pikniğe Gidiyoruz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

9 Mart Pazar Günü Sapancaya Pikniğe Gidiyoruz

9 Mart Pazar Günü Sapancaya Pikniğe Gidiyoruz
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
red-baron
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 03.03.2008 - 12:40    Mesaj konusu: 9 Mart Pazar Günü Sapancaya Pikniğe Gidiyoruz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

9 mart pazar günü sapancada Koru Piknik Alanı orman içinde doğayla içiçe bir ortamda piknik keyfi Gülümsüyorum mekandan az da olsa fotoraflar

piknik alanı tam olarak belli olmuyor yeni resimler gelince eklencektir.

ulaşım krokisi

NOT: GİRİŞ ÜCRETİ KİŞİ BAŞI: 2 YTL DİR.

BULUŞMA NOKTASI:İZMİT HALKEVİ SAAT:11.00

Yiyecek ve içeçeklerimizi kendimiz teğmin edecegiz

Detaylı Bilgi
Ulaşım GSM: 0532-557-44-00
Cem KARAÇETİN.

Tesekkürler
Başa dön
red-baron Çevrimdışı red-baron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
megadeth
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 03.03.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her gezide olduğu gibi bu gezide bende varım Delirdim katılımın fazla olamsı dileğiyle Bravo
Başa dön
megadeth Çevrimdışı megadeth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 03.03.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben adapazarına doğru gidicem, ama yol üstündeyken bi uğrarım Gülümsüyorum
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 03.03.2008 - 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sapancada amcamlar var keşke bende gelebilsem...iyi eğlenceler OK
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 03.03.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HER ZAMAN Kİ GİBİ ORDA OLUCAZ... COK SESSİZ KALMIŞTIKKKK
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Redlineee
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 03.03.2008 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

HER ZAMAN Kİ GİBİ ORDA OLUCAZ... COK SESSİZ KALMIŞTIKKKK

Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 03.03.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muhammet abi vfr lan aa artcı olayım Çok gülüyorum
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 03.03.2008 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şimdiden iyi eglenceler fotoları bekliyorz Bravo

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
red-baron
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.03.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir pazar günü olucagına eminim.pazar günü görüşmek dileği ile Gülümsüyorum

Tesekkürler
Başa dön
red-baron Çevrimdışı red-baron Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MoND
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ALANYA

MesajTarih: 04.03.2008 - 00:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sapancada cok akrabam var uzun zamandir gitmesemde sapancayi iyi bilirim harika dogasi vardir tadini cikarmaya bakin derim iyi eylenceler Bravo
Başa dön
MoND Çevrimdışı MoND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 04.03.2008 - 00:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu haftasonu işim var malesef, yoksa ben de gelirdim... Bol eğlenceler arkadaşlar, bir dahakine ben de varım inş. Bravo
red-baron
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.03.2008 - 01:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro, inş...abi bekleriz her zaman Bravo MoND, tşkr ederiz. Gülümsüyorum

Tesekkürler
Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 04.03.2008 - 01:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepinize iyi eğlenceler arkadaşlar Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.03.2008 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn, çok tşkr. Bravo

Tesekkürler
Başa dön
dokar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.03.2008 - 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewettt bana baya uzak Gülümsüyorumred-baron, herkese ii eğlenceler kuzen Gülümsüyorum

MARMOK

Başa dön
dokar Çevrimdışı dokar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal