Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Cross ve Mangal Keyfi (01.03.2008)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Cross ve Mangal Keyfi (01.03.2008)

Cross ve Mangal Keyfi (01.03.2008)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 05.03.2008 - 11:01    Mesaj konusu: Cross ve Mangal Keyfi (01.03.2008) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz cumartesi günü Havayıda fırsatbilen Çorlu'lu gımıldaklar Mangal keyfi için beni çağırdılar.
Yaklaşık 15 kişi hem mangal hemde atraksiyon yapmak için Kırazlıdere mevkinde güzelbir gün geçirdik.
İşte fotoğraflar

Adil abimizin benzini bitmiş. Hemen Yardım ediyorz

Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 05.03.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gökhan çok güzel olmuş tebrikler .osman abiyle beraber baktık fotolara .bizi neden çağırmamışlar diyor.bidahaki sefere bizede haber verin oky
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 05.03.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bulunduğunuz yer çok güzelmiş.. Gülümsüyorum
Hem aile hem de antreman için.. Bravo

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.03.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gökhancım desene bu haftayı karşılıklı mangal yakarak geçirmişiz Gülümsüyorum
Alan bayağı güzel ve müsait...Tüfek atsak Jandarma tarafından problem olur mu ...
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 05.03.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondagokhan, Canım Turkiye'm de havalar ısındı dumanlar tütüyor yakında iller-ilceler arası dumanla haberlesecegiz keyifli sürüsler devamını bekleriz Gülümsüyorum Gülümsüyorum
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 05.03.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Gökhancım desene bu haftayı karşılıklı mangal yakarak geçirmişiz
Alan bayağı güzel ve müsait...Tüfek atsak Jandarma tarafından problem olur mu ...

titi, Aynen dediğin gibi sizden aşağı kalmadık valla. Sen mekanı gör zaten bizim gittiğimiz yere arabanın girmesi biraz zor. Av sezonunda hiçbirşeyolmaz. Zaten av sezonuda başlamış Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Alıntı:

gökhan çok güzel olmuş tebrikler .osman abiyle beraber baktık fotolara .bizi neden çağırmamışlar diyor.bidahaki sefere bizede haber verin oky

valeo, Şefkati abim bende son anda öğrendim. Ama söz en kısa zamanda oraya toplu bi Harekat düzenleriz. Hem daha Osman abiyle Kıyıköy planımız var...
Alıntı:

Bulunduğunuz yer çok güzelmiş..
Hem aile hem de antreman için..

selis, 10 numara yerdesem yeri var Cross için gördüğünün daha fazlası ve güzel yerler var. Yolun bittiği yer diyorum ben oraya.

Alıntı:

hondagokhan, Canım Turkiye'm de havalar ısındı dumanlar tütüyor yakında iller-ilceler arası dumanla haberlesecegiz keyifli sürüsler devamını bekleriz

neuremencer, Ben sana selam göndermiştim dumanla Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum ama çevrim dışıydın Delirdim Dil çıkarıyorum
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
myhtbuster
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 05.03.2008 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok harika birgün geçirmisiniz. Paylaşım için teşekkürler
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 05.03.2008 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır gun yasamıssınız devamını dılerım kalın saglıcakla

Gülümsüyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 05.03.2008 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel ve güneşli bir gün olmuş.resimler için sağolun OK
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ama_fok
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: çorlu

MesajTarih: 05.03.2008 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gökhan kardeş süper fotolar süper mekan sucuk ekmek falan yani hani diyorum bizlerinde haberi olsada gelsek yani bu sezonda böyle haberimiz olmazsa yandık vallahi neyse kardeş yine güzelsin Alkışlıyorum
Başa dön
Ama_fok Çevrimdışı Ama_fok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
fast_rider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli-İzmit

MesajTarih: 05.03.2008 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gökhan'cım elıne saglık fotograflar için başlıgı görünce MHS murat abının de sizlerle oldugunu düşündüm dostları görmek ne güzel cross ve mangal süperr sevdim ben bu işi Gülümsüyorum
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
" alt="" border="0" />

MesajTarih: 06.03.2008 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ama_fok, Abi sen kırlardan Çok Kayak yapmayı tercih ediyorsun yaa Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Ama bu sene Çok sıkı geçicek. Çok Gezcez Çooook! Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 06.03.2008 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bi gün geçirmişsiniz fotolar için teşekkürler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TrueLove
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 08.03.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Klr yi tanıyorum Gülümsüyorum

Çokl temiz motordur Bravo
Başa dön
TrueLove Çevrimdışı TrueLove Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 08.03.2008 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel bır gun olmuş bununda tadı başka mangal sucuk da hıc fena sayılmaz paylasım ve resımler ıcın tesekkurler nıce gezılere Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal