Geçtiğimiz cumartesi günü Havayıda fırsatbilen Çorlu'lu gımıldaklar Mangal keyfi için beni çağırdılar.
Yaklaşık 15 kişi hem mangal hemde atraksiyon yapmak için Kırazlıdere mevkinde güzelbir gün geçirdik.
İşte fotoğraflar
Adil abimizin benzini bitmiş. Hemen Yardım ediyorz
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 05.03.2008 - 11:04 Mesaj konusu:
gökhan çok güzel olmuş tebrikler .osman abiyle beraber baktık fotolara .bizi neden çağırmamışlar diyor.bidahaki sefere bizede haber verin oky _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Tarih: 05.03.2008 - 11:24 Mesaj konusu:
Gökhancım desene bu haftayı karşılıklı mangal yakarak geçirmişiz
Alan bayağı güzel ve müsait...Tüfek atsak Jandarma tarafından problem olur mu ... _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Gökhancım desene bu haftayı karşılıklı mangal yakarak geçirmişiz
Alan bayağı güzel ve müsait...Tüfek atsak Jandarma tarafından problem olur mu ...
titi, Aynen dediğin gibi sizden aşağı kalmadık valla. Sen mekanı gör zaten bizim gittiğimiz yere arabanın girmesi biraz zor. Av sezonunda hiçbirşeyolmaz. Zaten av sezonuda başlamış
Alıntı:
gökhan çok güzel olmuş tebrikler .osman abiyle beraber baktık fotolara .bizi neden çağırmamışlar diyor.bidahaki sefere bizede haber verin oky
valeo, Şefkati abim bende son anda öğrendim. Ama söz en kısa zamanda oraya toplu bi Harekat düzenleriz. Hem daha Osman abiyle Kıyıköy planımız var...
Alıntı:
Bulunduğunuz yer çok güzelmiş..
Hem aile hem de antreman için..
selis, 10 numara yerdesem yeri var Cross için gördüğünün daha fazlası ve güzel yerler var. Yolun bittiği yer diyorum ben oraya.
Alıntı:
hondagokhan, Canım Turkiye'm de havalar ısındı dumanlar tütüyor yakında iller-ilceler arası dumanla haberlesecegiz keyifli sürüsler devamını bekleriz
neuremencer, Ben sana selam göndermiştim dumanla ama çevrim dışıydın
gökhan kardeş süper fotolar süper mekan sucuk ekmek falan yani hani diyorum bizlerinde haberi olsada gelsek yani bu sezonda böyle haberimiz olmazsa yandık vallahi neyse kardeş yine güzelsin
Tarih: 05.03.2008 - 22:51 Mesaj konusu:
Gökhan'cım elıne saglık fotograflar için başlıgı görünce MHS murat abının de sizlerle oldugunu düşündüm dostları görmek ne güzel cross ve mangal süperr sevdim ben bu işi _________________ Üssü var,üstü yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız