Tarih: 05.03.2008 - 12:19 Mesaj konusu: motor bit pazarı gibi
Arkadaşlar motor tamir dükyanımı satmış bulunuyorum elimde gün gelir lazım olur diye sakladığım malzemelerimi elimden çıkartmayı düşünüyorum.
elimde bulunana malzemeler:
1-honda kinetiks 100cc sadece motorkısmı çalışır vaziyette komple elektrik tesisatı marşdinamosu dahil.sadece debriyaj kısmı yok (4 tekerli küçük bir arabanın motoru olmaya hazırdır)
2-honda nsr 125 cc motor bloku şanzıman tüm dişliler sağlam ateşleme kısmı manyetosu okuyucusu dahil beyin yok
3-amerikan model kırmızı boyalı jeneratör motoru yaklaşık 150 cc lik çalışır durumdadır sadece motor kısmı. platinlidir
4-honda 125cc cg 79 model motosiklet kaporta yok depo var motor çalışır durumda fakat stabil değil şarz sistemi takılı değil şarzdinomasu takılıdır alternatif akım çıkışı vardır .
5-50 cc lik kastino sadece motor bloku ve arka teker mevcuttur şase yoktur(4 tekerli küçük bir araba yapmaya uygundur)
bu yukarda yazılı olan malzemeler hurdaya verilecektir ihtiyacı olan değerlendirsin.
ayrıca kullandığım ramzey 200cc lik crosum var onu 2. el pazarında satıyorum.
iletişim:hobiy2004@msn.com,motorpiri@hotmail.com
Ya neden özel olsun ki tabiki söyleyebilirim,ben şu anda internet kafede işletiyorum 4 senedir, baktımki kafenin geliri benim geçimimi karşılayacak kadar iyi(bu herzaman iyi olacak diye bişi yok, bakarsın dibine bitane daha açılır yeni bilgisayarlar.. dükyan o biçim sana bitek müşteri gelmez..batarsın ticaret nasıl gideceği belli olmuyor) neyse işte bu yüzden ikinci işimi devrettim,fakat yabancıya değil, kardeşime. fakat o sadece bisikletlerle uğraşıyor motorlara bakmıyor.bende elimi tamamen bu işten çekmiş değilim, sevdiğimiz,nazımızı zamanında çekmiş müşterilerimizi yarı yolda burakmayız,tabi bunların hepsi niçin ekmek parası için. bu ara bilgisayar işine ağırlık veriyorum ,bilgisayar bakım onarım servisi açmayı düşünüyorum ama 2 adet sigortalı işçi çalıştırmam gerekli buda zor gözüküyor sitemi ziyaret ederseniz daha fazla bilgi edinebilirsiniz www.hobiy.netwww.hobiy.com ben motor tamirini çok severim,bir şanzıman açtığımda içindeki dişlileri gördüğümde çok hoşuma gider,birde şu yarış motorları yokmu zamanında bedava bile tamir etmiştim,sırf meraktan adamlar gerçekten üzerinde çalışmışlar en iyisini ortaya koymuşlar vede hala çalışıyorlar daha iyisi için ....sevgiler saygılar.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız