Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yalova Bursa yolu arası Viraj kazası! ( video )

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yalova Bursa yolu arası Viraj kazası! ( video )

Yalova Bursa yolu arası Viraj kazası! ( video )
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.03.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Yalova Bursa yolu arası Viraj kazası! ( video ) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

titi korkuttun bizi yaw başlıkta düzenleme yaptım.edit tekyildizmotor
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 05.03.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alla ala fazla hızıda yoktu ama, geçmiş olsun Üzgünüm

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
adin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: güzel izmir

MesajTarih: 05.03.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsunda viraja bakış açısını kaçırmış bence iki saniye kuralı Bravo Bravo Üzgünüm

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Başa dön
adin Çevrimdışı adin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.03.2008 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arkadaş daha önceden hiç motor binmemişmi Şok oldum
geçmiş olsun
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.03.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce izledim ben bu videoyu Göz kırpıyorum küçükken aşıdan ne kadar korkuyorsak motora yeni başlayan çoğu insanda virajda yatmaktan en az okadar korkuyor İstemiyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 05.03.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Neden öyle oldu acaba? Aşırı bir hız falanda yok, baktığın yöne gidersin hesabı olmuş herhalde İstemiyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deathlullaby
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul-çanakkale

MesajTarih: 05.03.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi o ne tarz bir viraj alamayış?yolda çakıl kum vs. gibi bişey mi vardı da motoru yatırmak istemedi acaba arkadaş?ya da fazlasıyla dalgın.neyse allahtan çok bişey yok geçmiş olsun.
Başa dön
deathlullaby Çevrimdışı deathlullaby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

cık cıkcık çıkamıyacan viraj a hızlı girmeyecksin

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 05.03.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bilirimcilik, tecrübesizlik, kendine güvensizlik, reflekslerin oturmaması vs...
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.03.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trajikomik Çok gülüyorum Üzgünüm

Yaşadığım bir olay aklıma geldi, 1998 yıllarında grup halinde şileye doğru yola çıktık, köy yollarından gidiyoruz, bir arkadaşımız da küçük motoruyla bizim peşimizden gelebilmek için dip gaz geliyor, tam yağcılar köyü rampasını bilenler vardır, keskin ve meyilli bi virajı vardır, hafif yağmur çiselemeye başladı biz iyice yavaşladık, peşimizden gelen arkadaşımız tam gaz ağaçta kuş gibi asılı kaldı Çok gülüyorum neyse sadece önden 3 tane dişi kırıldı ucuz kurtardı Çok gülüyorum
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 05.03.2008 - 16:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu nasıl bir kazadır yaa arkadas uyumus sanırsam Şok oldum Şok oldum
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 05.03.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim hızı da yok ama ?

Emre eline sağlık... (E tabi geçmiş olsun, ama buna en güzel sözcük Ekrem'in dediği gibi "trajikomik") İstemiyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 05.03.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne yaptı o öle ya aşırıbi süratte yoktu ama dalgınlığına geldii herhalde Üzgünüm
yucelanalp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.03.2008 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vala yazık motoru yatıramıyo co kımse Beğenmedim orendı ama nasıl yatırıldını
Dil çıkarıyorum
Başa dön
yucelanalp Çevrimdışı yucelanalp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 05.03.2008 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o pozisyonda düşmekte ayrı bi yetenek... belki baska bir sorun olmustur(bas dönmesi, tansiyon düsmesi... vs)....
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal