daha önce izledim ben bu videoyu küçükken aşıdan ne kadar korkuyorsak motora yeni başlayan çoğu insanda virajda yatmaktan en az okadar korkuyor _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Kayıt: Mar 19, 2007 Mesajlar: 101 Nereden: istanbul-çanakkale
Tarih: 05.03.2008 - 15:31 Mesaj konusu:
abi o ne tarz bir viraj alamayış?yolda çakıl kum vs. gibi bişey mi vardı da motoru yatırmak istemedi acaba arkadaş?ya da fazlasıyla dalgın.neyse allahtan çok bişey yok geçmiş olsun.
Yaşadığım bir olay aklıma geldi, 1998 yıllarında grup halinde şileye doğru yola çıktık, köy yollarından gidiyoruz, bir arkadaşımız da küçük motoruyla bizim peşimizden gelebilmek için dip gaz geliyor, tam yağcılar köyü rampasını bilenler vardır, keskin ve meyilli bi virajı vardır, hafif yağmur çiselemeye başladı biz iyice yavaşladık, peşimizden gelen arkadaşımız tam gaz ağaçta kuş gibi asılı kaldı neyse sadece önden 3 tane dişi kırıldı ucuz kurtardı _________________ Dostluğumuz baki..
Tarih: 05.03.2008 - 16:06 Mesaj konusu:
Bu nasıl bir kazadır yaa arkadas uyumus sanırsam _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Emre eline sağlık... (E tabi geçmiş olsun, ama buna en güzel sözcük Ekrem'in dediği gibi "trajikomik") _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Kayıt: Jan 19, 2008 Mesajlar: 468 Nereden: Metris ceza evi
Tarih: 05.03.2008 - 16:20 Mesaj konusu:
ne yaptı o öle ya aşırıbi süratte yoktu ama dalgınlığına geldii herhalde _________________ Ben Ne İnsanlar Gördüm Fırtına İçinde Kaybolan Ne İnsanlar Gördüm fırtına Olup Etrafı İçine Alan !!!!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız