evet herkez gezerde biz gezemezmiyiz ıspartanın MD grubunu daha göremedik tanışamadık ama biz arkadaşlarımızla gezdiğimiz fotoğrafları paylaşmak istedim...
ıspartada buluşma noktamızda sabahtan buluştuk...
sonra benzinlikte depolarımız fulleyip birer çay içtik...
sonunda eğirdire vardık...
eğirdire gelip motorlarımızı limana park ettik sonra eğirdirde çekildiğimiz birkaç fotğraf karesi...
tepelere çıktık biraz temiz hava ve manzara seyrettik...
e sabah kahvaltı yapmadan yola çıktık haliyle acıktık yemek yemek için biyere oturduk...
karnımız doydu çok şükür deyip biraz daha gezdik...
resim upload etmezi baya zormuş daha gezdiğimiz yerler çok ama işte upload etmek zor.
geri dönmek için yola koyulduk..
kırmızı uaflık ve üzerindeki benim güzel bir gezi oldu Isparta MD yi bulabilirsek bi buluşma düzenlemeyi düşünüyorum ama Ispartadan ses seda yok hayırlısı eğirdirde yolda giderken çekilmiş foto yoktu ama videoları var kıza zamanda onları eklerim inş..
En son shift-delete- tarafından 05.03.2008 - 19:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 7524 Nereden: ÇATIDAN/TERASTAN... EN UÇ NOKTADAN...
Tarih: 05.03.2008 - 19:01 Mesaj konusu:
resimler için ve paylaşım için teşekkürler elinize saglık resimleri tek tek tıklamaktansa onu direk resim halinde siteye atarsanız veya düzeltirseniz iyi olur teşekkürler...
Tarih: 05.03.2008 - 19:08 Mesaj konusu:
serkan_yenidunya demiş ki:
resimler için ve paylaşım için teşekkürler elinize saglık resimleri tek tek tıklamaktansa onu direk resim halinde siteye atarsanız veya düzeltirseniz iyi olur teşekkürler...
ne güzel bir gezi olmuş resimlere bakınca 7 sene geriye gittim ıspartada okumuştum ve eğirdire sürekli giderdim tebrik ederim sizleri kazasız belasız sürüşler dilerim _________________ SEN BİR AŞKSIN RÜZGAR HEP PEŞİNDEYİM!
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6247 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 06.03.2008 - 10:56 Mesaj konusu:
EGİRDİR diyince bi tuhaf oluyorum,dünyadaki en sert eğitim yapan yasaklanan komando okulu offf offff...
güzel gezi olmuş buarada devamını bekleriz. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız