Tarih: 05.03.2008 - 23:49 Mesaj konusu: 2008 beyaz hayabusaya ilk aksesuarlar takıldı.
2008 beyaz hayabusaya ilk aksesuarlar takıldı.müşterilerimizden burak bey yeni aldığı 2008 hayabusasını bize emanet ederek sipariş ettiği ürünleri takmamızı istedi.bizde kendisini kırmadık motorun mıncıklanmadık yerini bırakmayarak yeni hayabusanın detaylarını öğrendik. .önce sipariş veriler yoshimra dual exit egsozun takılma işlemleri yapıldı.
sol taraftaki egsoz çıkınca boşluğa logolu bir krom bir kapak koydum
mevcut plakalığı sökerek yerine daha ufak bir plakalık koyduk
orjinal direksiyon topuzlarını sökerek yerine yoshimura topuzlar taktım
şablonla grenajda yuva açarak özel krom koruma takozlarını taktım.grenajı keserken içim hiç acımadı.
En son hayabusacenter tarafından 06.03.2008 - 01:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 05.03.2008 - 23:58 Mesaj konusu:
valla iyi kurcalamışsınız cillop gibi aleti _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 3523 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 06.03.2008 - 01:03 Mesaj konusu:
güzel makina...iş bilenlerin elinde olmasıda gayet hoş...koruma takozu biraz içeride gibimi...yani dış yüzeyle ilk temas etmeyecek gibi...belkide fotoğraf açısı beni yanılttı... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150..Hor Görme Pandayı...
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız