Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yakıt sorunu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yakıt sorunu

yakıt sorunu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
erayes26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 06.03.2008 - 19:29    Mesaj konusu: yakıt sorunu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kanuni caracal 200 cc lik motorum var 10 ytl lık benzınle 80 km gıttım sert, sakın karısık kullanarak bana cok gıbı geldı sizcce nasıl 3.130 ytl den 10 ytl lık 80 km gıttım yanı km 125.000
Başa dön
erayes26 Çevrimdışı erayes26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 06.03.2008 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

normal değil gibi kardeşim sanki arkadaşımın 200cc chopper pioneer marka motoru vardı 100 bin yakıyordu bendede 100 cc var 5 ytllik benzinle 70 km gidiyorum seninki biraz fazla yakıyor bi ayarlattır sen onu Bravo
Başa dön
shift-delete- Çevrimdışı shift-delete- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erayes26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.03.2008 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaw ne yapacam anlamadım herken normal dıyor subab ayarı yaptırdık degısen bır sey yıne olmadı karburator memelerınden sıkıntı var galiba
Başa dön
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 06.03.2008 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

shift-delete-, peki ben niye 14 ytllik benzinle 80 km gidebiliyorum 125cc scooter
shift-delete-
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISPARTA

MesajTarih: 06.03.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim motorum 100 cc yarı otomatik ki bu motorların az yaktığı herkezce bilinmekte ki senin motorunda gerçekten bir sorun var diye düşünüyorum 125cc scooter 14 ytl 80 km çok az arkadaşımda 150 cc kanuni rokko var hatta geziler ve buluşmalarda ısparta eğirdir gezisi diye bir topik var oradaki kırmızı motor benim siyah olan kanuni rokko da arkadaşımın en son eğirdire gittik toplam 85 km falan yaptık 10 ytl lik benzin aldı yettide...

bende 8 ytl lik aldım geldiğimde deponun 3 /1 i nde benzin vardı yani benimki ortalama 6 -7 ytl civarı yakmış.... birde motorlarda iki kişiydik hepimizde...

resimlerine dediğim yerden bakabilirsin WarCer kardeşim

erayes26 kardeşim benim dediğim geçen seneydi yeni gelen zamları hesaplamadım yeni gelen zamlarla normal gibi yok daha az yaksın dersen siboplarını küçült hızdan çekişten düşer ama...

kazasız sürüşler..
Başa dön
shift-delete- Çevrimdışı shift-delete- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dream217
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.03.2008 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende 150 cc var 100 bin yakıyor bana normal geldi ama bilmem...
erayes26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.03.2008 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

200 cc cruıser o zaman normal
Başa dön
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 06.03.2008 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer demiş ki:
shift-delete-, peki ben niye 14 ytllik benzinle 80 km gidebiliyorum 125cc scooter

dostum onda aşırı bir anormallik var.olacak iş değil yani.

Bu arada arkadaşım bende tıger 250 var 10 ytl ile 80 km yapıyorum.Hiç şaşmaz. Yani senınkıde normale yakın diyebiliriz.

Bujiyi değiştir.hava filtresini değiştir.Benzini değiştir.

Ya bir dakika.Şimdi baktım da o motor 185 kg yani tıger 250 ile aynı kiloda.normal dostum.o şaseye o motor biraz ufak inan bana.O yüzden yakıt tıger 250 lerden bile fazla yakabilir diyebilirim.
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
profi66
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.03.2008 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

WarCer demiş ki:

Gülümsüyorum Ben bu sorunun cevabını biliyorum, a-) şıkkı yani; senin scooter'in 2 zamanlı 125 cc o nedenle yakar deermişim Gülümsüyorum
Başa dön
profi66 Çevrimdışı profi66 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
erayes26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.03.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52 demiş ki:
WarCer demiş ki:

dostum onda aşırı bir anormallik var.olacak iş değil yani.

Bu arada arkadaşım bende tıger 250 var 10 ytl ile 80 km yapıyorum.Hiç şaşmaz. Yani senınkıde normale yakın diyebiliriz.

Bujiyi değiştir.hava filtresini değiştir.Benzini değiştir.

Ya bir dakika.Şimdi baktım da o motor 185 kg yani tıger 250 ile aynı kiloda.normal dostum.o şaseye o motor biraz ufak inan bana.O yüzden yakıt tıger 250 lerden bile fazla yakabilir diyebilirim.

yok dostum ruhsatta 150 kg yazıyor ve 10 ytl ıle 80 km gıdıyorum tık benzın bıtıyor demekkı normal sagol tsk ederim

sen nasıl gıdıyorsun saki mi sertmi o önemli yani ben sakin kullanırsam en cok 60 olarak 10 ytl ıle 90 km gıdıyorum sert kullanırsam 80 km gıdıyorum
Başa dön
saygin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/güzelbahçe

MesajTarih: 07.03.2008 - 20:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzinin litresi kaç lira oldu yol yapmak yasak direk benzinciye
Başa dön
saygin Çevrimdışı saygin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.03.2008 - 20:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benzin çok pahalı ya Üzgünüm

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erayes26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.03.2008 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52, kemk_87@hotmail.com dostum eklermısın bır kac sorum olacak safak52,
Başa dön
flash55
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAMSUN

MesajTarih: 08.03.2008 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakıt gayet normal 200 cc motor ne yakacaktıki 0.75 kuruşmu skutur tarzı çin motorları bile o kadAR yakıyor zaten.
Başa dön
flash55 Çevrimdışı flash55 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal