Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KENAN SOFUOĞLU Gillette Fusion Reklam

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KENAN SOFUOĞLU Gillette Fusion Reklam

KENAN SOFUOĞLU Gillette Fusion Reklam
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 07.03.2008 - 17:53    Mesaj konusu: KENAN SOFUOĞLU Gillette Fusion Reklam Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar
Gururumuz Dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu kardeşimizin yeni reklam filmi yakında tv lerde dön meye başlıyor
reklam tv lerde cıkmadan önce bir kaç foto elime geçti paylaşmak istedim
film de kısa bir zaman sonra ekleyecem
herkese iyi sürüşler
saygılar kenan saruhan

Topik başlıgı tümü büyük olması forum kurallarınca yasaktir..Edit 46 Sercat
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.03.2008 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan ın önü açık hayırlısı olsun...
Arkasındakide büyük üstad Daniel Thierry Henry Bravo
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.03.2008 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://img393.imageshack.us/img393/8018/yataystandbasligiba4.jpg

http://img146.imageshack.us/img146/9470/dikeyposterup5.jpg

Son Mesajdan 26 saniye:

bugunden itibaren yayında olacak. Ayrıca reklam çekimlerinin kamera arkası Pazar günü saat 12.10 da Show Tv Pack Shot programında yayınlanacak. Kenan Sofuoğlu Cumartesi gunu Kadir Çöpdemir’in programına konuk olarak katılacaktır
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ilhanfazer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 21.03.2008 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakışır kardeşimize Alkışlıyorum
ilhanfazer Çevrimdışı ilhanfazer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 21.03.2008 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reklam filmi
http://video.google.com/videoplay?docid=-6366377152112845714
Başa dön
Daniki
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Mugla/Fethiye

MesajTarih: 21.03.2008 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YAKIŞIR Alkışlıyorum
Başa dön
Daniki Çevrimdışı Daniki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 21.03.2008 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 21.03.2008 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kenanı tebrik ederiz gururlandırdı bizi gene Gülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 21.03.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yolu açık olsun... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Roytoy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Zürih

MesajTarih: 21.03.2008 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun... Bravo
Kontes_Irmak
Üye
Üye

MesajTarih: 21.03.2008 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper çıkmış Karizmatik Kenan Gülümsüyorum
Başa dön
Kontes_Irmak Çevrimdışı Kontes_Irmak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.03.2008 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün fuarda göremedim kenanı inşallah yarın görürüm reklam da süper en karizmasıda kenan olmuş valla, ki henry i de çok severim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Alkışlıyorum
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 22.03.2008 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal şampiyona... Alkışlıyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.03.2008 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güncellllllllllll
Başa dön
ferotr
Üye
Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 22.03.2008 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gün geçtikçe yıldızlaşıyor tebrik ediyoruz kendisini Bravo
Başa dön
ferotr Çevrimdışı ferotr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal