Tarih: 08.03.2008 - 14:04 Mesaj konusu: FUAR dan alım yapacaklar!
Hondanın fabrika çıkış lastikleri çok dandik eee artık da yaptığım km. sonucu yıpranmaya başladı...Viraj diyorum hadi bebeğim yatalım diyorum aksilik yapıyor...Miladı dolmuş...Bende nasipse Fuardan 1 çift MİCHLEN marka lastik almaya karar verdim...Derim ki ihtiyac sahipleriile birleşip toplu alım yapalım...
Birlikten kuvvet doğarmış pim çek bomba at _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Emre, gel M3 Sportec alalım beraber, ne yapacaksın PP2CT'yi?... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 08.03.2008 - 14:31 Mesaj konusu:
Başkan KaraRR verelim bişeyler alalım..2ct 1 gömlek üstün diye öyle dedim ama detaylı bakalım o zaman...
mete_han, Bizim akraba Celaha yı görmüşsün geçen gri x9 250 Mete abi avatarda göründüğü gibi değil tam Levent PENSO ya benziyor dedi _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
titi, KaraRR, Ne cabuk bıttı lastıklerınız ben fıyat aldım ısteyene ıskonto yaptırabılırım
sıyah vızor, puig cam vs ok ama lastık yaza _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
PP2CT mi üstün M3'ten _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
kαγα™
KaraRR, pırellı dıablo corsa onnumara lastık ama sonundakı model nosunu bılmem yumusak olan ıste _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 710 Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu
Tarih: 08.03.2008 - 14:40 Mesaj konusu:
titi, Sen sakın olaki kararından vazgeçme Emre kardeşim.. PP2CT den sakın şaşma.. kimseye kulak asma.. Hem bakarsın beraber alırıs kardeşim.. Benim lastikler yeni ama kış gördü lastikler. yaza tekrar 1 takım PP2CT almayı düşünüyorum..
M3 Al diyenler önce PP2CT yi kullansın daha sonra M3 al desinler..
Son Mesajdan 57 saniye:
KaraRR demiş ki:
PP2CT mi üstün M3'ten
Evet Güzel kardeşim PP2CT üstün M3 ten.. Varmı sorun.. _________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm !!!
2008 YZF R1 (RED- WHİTE)
ghostrider_cbr@hotmail.com
SBSY TEAM
titi, KaraRR, Ne cabuk bıttı lastıklerınız ben fıyat aldım ısteyene ıskonto yaptırabılırım
sıyah vızor, puig cam vs ok ama lastık yaza
Benim Puig'i verseydik sana kardeşim?
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
Bekir sana atla diyen oldu mu Burda geyik yapıyoruz, "var mı sorun kullan gel" vs diyorsun hayırdır
Sitede gözükmeyince motoru yeni öğrenenlerle karıştırdın galiba
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
armyy demiş ki:
KaraRR, pırellı dıablo corsa onnumara lastık ama sonundakı model nosunu bılmem yumusak olan ıste
Diablo Corsa III'ü mü diyosun kardeşim _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
kαγα™
evet ya ondan ıste hep unutuyorum cok ıyı lastık tellerı cıkana kadar tutuyor
sende fazladan puıg mı var yoksa bırazdan gelecegım yanına _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bende fazladan yok, benimkini vericem.. Değiştirme zamanı geldi, sıkıldım _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
kαγα™
titi, emre kardesım sana ıyı bır fıyat almıstım yanlıs hatırlamadıysam _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
En son armyy tarafından 08.03.2008 - 14:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16Sonraki
1. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız