Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - FUAR dan alım yapacaklar!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

FUAR dan alım yapacaklar!
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:04    Mesaj konusu: FUAR dan alım yapacaklar! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hondanın fabrika çıkış lastikleri çok dandik eee artık da yaptığım km. sonucu yıpranmaya başladı...Viraj diyorum hadi bebeğim yatalım diyorum aksilik yapıyor...Miladı dolmuş...Bende nasipse Fuardan 1 çift MİCHLEN marka lastik almaya karar verdim...Derim ki ihtiyac sahipleriile birleşip toplu alım yapalım...
Birlikten kuvvet doğarmış pim çek bomba at Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mumkun Bravo
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu MICHELIN detayını keşke başlığa ekleseydin...daha dikkat çekerdi... Bravo

bende DURO alıcam... Dil çıkarıyorum
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Emre, gel M3 Sportec alalım beraber, ne yapacaksın PP2CT'yi?...
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gundelfingen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de m3 almayı düşünüyorum fuardan
Başa dön
gundelfingen Çevrimdışı gundelfingen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birazdan gelir millet herksin bi ihtyacı vardr Çok gülüyorum
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başkan KaraRR verelim bişeyler alalım..2ct 1 gömlek üstün diye öyle dedim ama detaylı bakalım o zaman...
mete_han, Bizim akraba Celaha yı görmüşsün geçen gri x9 250 Mete abi avatarda göründüğü gibi değil tam Levent PENSO ya benziyor dedi Gülümsüyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, KaraRR, Ne cabuk bıttı lastıklerınız Çok gülüyorum ben fıyat aldım ısteyene ıskonto yaptırabılırım Gülümsüyorum
sıyah vızor, puig cam vs ok ama lastık yaza Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

PP2CT mi üstün M3'ten Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR, pırellı dıablo corsa onnumara lastık Bravo ama sonundakı model nosunu bılmem yumusak olan ıste Çok gülüyorum Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
joe_santana
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / And. yakası / Bayramoglu

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, Sen sakın olaki kararından vazgeçme Emre kardeşim.. PP2CT den sakın şaşma.. kimseye kulak asma.. Hem bakarsın beraber alırıs kardeşim.. Benim lastikler yeni ama kış gördü lastikler. yaza tekrar 1 takım PP2CT almayı düşünüyorum.. Bravo Bravo Bravo
M3 Al diyenler önce PP2CT yi kullansın daha sonra M3 al desinler..

Son Mesajdan 57 saniye:

KaraRR demiş ki:
PP2CT mi üstün M3'ten Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Evet Güzel kardeşim PP2CT üstün M3 ten.. Varmı sorun..
SBSY TEAM
Başa dön
joe_santana Çevrimdışı joe_santana Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
titi, KaraRR, Ne cabuk bıttı lastıklerınız Çok gülüyorum ben fıyat aldım ısteyene ıskonto yaptırabılırım Gülümsüyorum
sıyah vızor, puig cam vs ok ama lastık yaza Çok gülüyorum

Benim Puig'i verseydik sana kardeşim? Göz kırpıyorum Gülümsüyorum

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

Bekir sana atla diyen oldu mu ? Burda geyik yapıyoruz, "var mı sorun kullan gel" vs diyorsun ? hayırdır ?

Sitede gözükmeyince motoru yeni öğrenenlerle karıştırdın galiba ? ? İyi fikir

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

armyy demiş ki:
KaraRR, pırellı dıablo corsa onnumara lastık Bravo ama sonundakı model nosunu bılmem yumusak olan ıste Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Çok gülüyorum Diablo Corsa III'ü mü diyosun kardeşim ?
kαγα™
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Diablo Corsa III'ü mü diyosun kardeşim

evet ya ondan ıste hep unutuyorum cok ıyı lastık tellerı cıkana kadar tutuyor Bravo Çok gülüyorum Çok gülüyorum
sende fazladan puıg mı var yoksa Gülümsüyorum bırazdan gelecegım yanına Bravo
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende fazladan yok, benimkini vericem.. Değiştirme zamanı geldi, sıkıldım Çok gülüyorum
kαγα™
Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.03.2008 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi, emre kardesım sana ıyı bır fıyat almıstım yanlıs hatırlamadıysam Çok gülüyorum

En son armyy tarafından 08.03.2008 - 14:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki
1. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal