Kayıt: Feb 12, 2008 Mesajlar: 616 Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay
Tarih: 08.03.2008 - 17:48 Mesaj konusu: ilk kazamı yaptım
bugün mondial 151 rs marka motorumla giderken kaskımın azizliğine uğradım kaskım büyük geldiği için (ve kötü bi marka ) rüzgardan önüme kapandı ve yolu göremiyerek motordan düştüm başımdaki kas parçalanarak kaşımı yardı ama daha kötü bişey olmadığı için şanslıyım.....
Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1916 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 08.03.2008 - 17:54 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun İnşallah son olsun. Kaskını başına göre al tam kafanı kavrasın.
. _________________ PIAGGIO X8 200 SCOOTER TEAM
MD SCOOTER TEAM eksi 120 km
The Godfather
En son derkunt tarafından 08.03.2008 - 17:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 792 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 08.03.2008 - 19:31 Mesaj konusu: Re: ilk kazamı yaptım
reddragonnvv demiş ki:
bugün mondial 151 rs marka motorumla giderken kaskımın azizliğine uğradım kaskım büyük geldiği için (ve kötü bi marka ) rüzgardan önüme kapandı ve yolu göremiyerek motordan düştüm başımdaki kas parçalanarak kaşımı yardı ama daha kötü bişey olmadığı için şanslıyım.....
Kaskın önünü bağlamadın mı ? Nasıl bir kaskmış bu anlamadım. Başına torba geçirsen belki ancak o zaman böyle olur.. Neyse geçmiş olsun..
Kayıt: Feb 12, 2008 Mesajlar: 616 Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay
Tarih: 08.03.2008 - 20:34 Mesaj konusu: Re: ilk kazamı yaptım
Patriot99 demiş ki:
reddragonnvv demiş ki:
Kaskın önünü bağlamadın mı ? Nasıl bir kaskmış bu anlamadım. Başına torba geçirsen belki ancak o zaman böyle olur.. Neyse geçmiş olsun..
sadece kaskın büyüklüğünden kaynaklanıyo tabiki bağladım kaskı zaten bağlı olmasa kafamdan çıkabilirdi....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız