Tarih: 09.03.2008 - 01:44 Mesaj konusu: MOTO GP "KATAR" yarışı saat kaçta ? Hangi kanalda
Arkadaşlar MOTO GP "KATAR" yarışını ntv Band yayını olarak 00:10 da veriyor.Supersport yada eurosport gibi kanallarsa cok farklı saatlerde veriyor.Turkiye saatine göre herhangi bir uydu kanaldında canlı halde seyredebileceğimiz hangi kanalda ve saatte olduğunu bilen biri varsa sevabına yazsın. _________________ Amateur
Tarih: 09.03.2008 - 01:54 Mesaj konusu:
MaLiZiYoo35, hala bakıyorum kardeş inanmazsın ayar oldum eurosportta canlı vermiyo sanırım galiba yarıs saati 15.00 ama veren kanal yok uyuz oldum iyice
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
http://www.sporx.com/tv
su linkte veren kanallar var ama hiçbiri canlı değil sanırım _________________
veren kanal bulamazsak mecburen eurospor takıp edecez
sesginn, kardeş yemin ederim bu tıp konular insana zulum gibi geliyoR _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Tarih: 09.03.2008 - 02:00 Mesaj konusu:
MaLiZiYoo35, yaw kardes onu diyom ya sezonun ilk yarısı haftalar öncesinden yorumlar yaptık ntv gbi bi kanal saçma sapan programlar koyuyo ve böyle bi yarısı gecenin 12 sinde banttan veriyo madem aldın bu işi yapıcaksın adam gibi yap aptal aptal şeyler var yayın akışında tüm gün hakikaten bu fikir kimden çıktıysa adam tam bir organizasyon katili
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
daytm, 21.45 se eurosport canlı veriyo o zaman gerci canlı yayınları parantezle belirtmiş orda ama _________________
Live MotoGP demek zatan canlı demek ama 1945 - 2245 diye veriyor saati.Saat farkı 2 saat diye biliyorum.Acaba doğrumu.Birileri bir kontrol etsin kimse bilmiyormu _________________ Amateur
Malesef böyle önemli bir organizasyonu canlı yayınlamaktan bile acizler.Hemde sanırım bir ilk olacak ve gece yarışı izleyeceğiz.Ama gel gelelim bizimkiler lafım özellikle diğer kanallara pembe dizi yayınlamaktan başka işe yaramıyorlar. _________________ Amateur
sesginn, yarın msn listemdeki herkeze mail cekmesi icin uyarıda bulunucam olmadı MD Ye bunun icin bi topıcx'acarız sanırım böylesi daha faydalı olur amacımıza _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız