Tarih: 09.03.2008 - 20:17 Mesaj konusu: hayırlı olsun yok mu?
salı günü motoru teslim alıyorum..2005 fz-6n.ekipman konusunda sitede daha önce yazılanlardan yararlanmaya çalıştım.
donanımı şimdilik tamamladım.
kaskım VEMAR VSX kırmızı siyah,eldiven hein gericke race mesh,montum shark.ne var ki eşimin ekipmanlarında dertliyim.izmir şartlarına uygun güvenilir bir mont arıyor tavsiyeler bekliyorum.bir de nolan n-62 nasıl bir kasktır?yorumlarınızı bekliyorum.
resimler sonra.... _________________ bir ihtimal daha var!
Tarih: 09.03.2008 - 20:25 Mesaj konusu:
emrerd olmaz olurmu hemen çatlatalım bi tane hayırlı olsun mesıjı :
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH EŞİNİZLE BERABER GÜZEL KAZASız sürüşLER nasİP ETSİn inş _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
abi bas bayrakli tarafina sabah gazetesinin orada hein gericke var iyice incele herhal cikar begenecegin bi seyler ayrica nolan kasklarda var ben niyemi her firsatta adamlari tavsiye ediyorum gayet uygun fiyata gayet kaliteli urunler var bence _________________ Ingenue,
Ingenue,
I just don't know what to do
MASAYA:sağolasın gittim oraya öyle ucuzlamış ki ne renk var ne beden.kendime shark aldım montu ama eşime daha iyi yazlık birşey istiyorum.tavsiyeleri bekliyorum.nolan n-62 yi de eşime alıyorum.pembe üzerinde uçuşan melek falan var komik bir kask.güvenilirmidir sizce? _________________ bir ihtimal daha var!
revit air var yazlik unisex di sanirim o nolan a gelirsek cok iyi bir marka ama ben kendime marushin aldim ryangt, sagolsun nolan icin sunger cok cabuk esniyor kafam kaskin icinde geziyor gibi birkac yorum duymustum yoksa benimde tercihim olabilirdi
evet hein gericke doğru seçim izmirde.çok sapa yerde mekan ama arkadaşın dediği gibi sabah gaztesinin yanında kalıo.3-4 gün önce ordaydım.iyi montlar var.ancak kask çeşidi fazla yok kask alacam adam taka verio taka ne yaw
tabi birde hayırlı olsaun
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız