arkadaslar bu gun ardal adlı arkadasım normal seyır halındayken arkadan gelen bı kazma sofer hıc durduk yere erdal adlı arkadasıma carmıs allahtan buyuk bı sakatlık almadı ayagında ufak bı catlakla atlattı otomobılın soforunun dedıgı tek lafsa gormedın boyle bıse olurmu ya 40 km hızla gıserken ınsan nsl onundekı motoru gormez anlıyamıyorum arkadaslar aman dıkkatlı olun ıstanbulda trafıkte kazma sofor kaynıyo ortalık allah hepımızı onlardan korusun _________________ ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN BIZ OKMEYDANLIYIZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN
Tarih: 10.03.2008 - 00:17 Mesaj konusu:
aynen bugün bitaneside bana vuruyordu o şekil allahtan hemen gaz verdim uzadım eee hız bazende kurtarıyor adamı,bigün mitingmi yapsak ne yapsak basına konu olalım hergün binlerce kişi ehliyet alıyor çoğuda bayan ama sırf ehliyet alıyorlar eğitim yok git gel al ehliyeti herşey para.(eğitim şart)
arkadaslar aman dıkkatlı olun ıstanbulda trafıkte kazma sofor kaynıyo ortalık allah hepımızı onlardan korusun
Ben İstanbul'a 5 yıl önce Ankara'dan geldim. Hariçten gelip gezerdim ve tarih kültür boğaz vs gibi efsunlanmış halde idim.. Ama içinde yaşamaya başlayınca öyle olmadığını anladım.
İstanbul'da her daim uyanık olmakda yarar var.
Adamın altında jeep olsa bile dikkat etmek lazım, yeni almıştır, bilmiyordur, kaprislidir, alınteri vs gibi bir duygu içindedir veya patronun şöforudur, umurunda değildir basar da basar.. Ne bileyim çalmıştır veya .
Yani demem o ki, trafikteki insanların rasyonel olduklarını düşünmeyin. Her an bir manyakla karşılaşacağınızı unutmayın..
Tarih: 10.03.2008 - 00:26 Mesaj konusu:
beyin okumak lazım önümdeki aracın ne yapacağını anlıyorum ve ona göre hareket ediyorum.kardeş bende kamyoncuyum zaten ama her motorada yol veririm fazla tekerden bıktım motorda kullanıyorum kuş cinsi araçlardan uzak duralım herzaman birde
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 709 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 10.03.2008 - 00:43 Mesaj konusu:
sagolun arkadaslar ne yapalım artık adamlar onundekı motoru bıle gormuyolar oyle soforler var ortalıkta bı gun toplanmak lazım aslında bu konu ıcın ıyı olur aslında o kadar motorcuyuz bıseyler yapmak sart sesımızı duyurmak lazım _________________ ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN BIZ OKMEYDANLIYIZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN
Tarih: 10.03.2008 - 00:47 Mesaj konusu:
benim bugünüm bombok geçti birde trafik polisiyle atıştım ondan sonra yola devam ederken sinirli bi halde o polis arabasıyla pati çekip üstüme kırdı direksiyonu ben gaz açtım çok kötü yapacaktım ama arkamda eşim vardı olaydan korktu ve bende mecburen tamam dedim rahat ol dedim eşime ve huzurlu ve sakin yoluma devam ettim yani demek istediğim polis bile kırıyor üstümüze biz napalımki ancak dikkat dikkat ama nereye kadar işte.
Kayıt: Nov 11, 2007 Mesajlar: 709 Nereden: istanbullun derin karanlık semti
Tarih: 10.03.2008 - 20:15 Mesaj konusu:
haklısın ustam zaten adam akıllı pılıste yokkı turkıyede _________________ ENTEL DEGILIZKI MANITAMIZ OLSUN CADDELI DEGILIZKI ARABAMIZ OLSUN BIZ OKMEYDANLIYIZ BIRAKINDA FARKIMIZ OLSUN
Göremiyorsa ne işi varmış direksiyonda, yada görüyorsa neyle uğraşıyormuş teyp mi, müşteri mi,telefon mu ,,göremedim,duyamadım ,kafam bozuktu bunlar
bahane değil ama kanunun cıvık işlediği bizim gibi ülkelerde böyle sudan ve komik sebeplerle millet kendini acındırıp sıyırmaya uğraşıyor..
Geçmişler olsun,.... _________________ binbasi nayman
tb6cff x-max
m.teoman ulutas
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız