Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - şöförlere dıkkat :::(((

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

şöförlere dıkkat :::(((
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbullun derin karanlık semti

MesajTarih: 09.03.2008 - 23:51    Mesaj konusu: şöförlere dıkkat :::((( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bu gun ardal adlı arkadasım normal seyır halındayken arkadan gelen bı kazma sofer hıc durduk yere erdal adlı arkadasıma carmıs allahtan buyuk bı sakatlık almadı ayagında ufak bı catlakla atlattı otomobılın soforunun dedıgı tek lafsa gormedın boyle bıse olurmu ya 40 km hızla gıserken ınsan nsl onundekı motoru gormez anlıyamıyorum arkadaslar aman dıkkatlı olun ıstanbulda trafıkte kazma sofor kaynıyo ortalık allah hepımızı onlardan korusun Ağlıyorum

Başa dön
vukuat Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
photokwo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Lüleburgaz

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah beterinden saklasın ... Geçmiş oLsun
Başa dön
photokwo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede ALLAH beterinden saklasın geçmiş olsun Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen bugün bitaneside bana vuruyordu o şekil allahtan hemen gaz verdim uzadım eee hız bazende kurtarıyor adamı,bigün mitingmi yapsak ne yapsak basına konu olalım hergün binlerce kişi ehliyet alıyor çoğuda bayan ama sırf ehliyet alıyorlar eğitim yok git gel al ehliyeti herşey para.(eğitim şart) Bravo
Başa dön
plus Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ MOTORU : TVS APACHE

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunları okudukca motoru bırakıp ta kamyon felanmı alsam dıyorum Sinirlendim

artık satıyorum 546 597 61 60
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:19    Mesaj konusu: Re: şöförlere dıkkat :::((( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vukuat demiş ki:

arkadaslar aman dıkkatlı olun ıstanbulda trafıkte kazma sofor kaynıyo ortalık allah hepımızı onlardan korusun Ağlıyorum

Ben İstanbul'a 5 yıl önce Ankara'dan geldim. Hariçten gelip gezerdim ve tarih kültür boğaz vs gibi efsunlanmış halde idim.. Ama içinde yaşamaya başlayınca öyle olmadığını anladım.

İstanbul'da her daim uyanık olmakda yarar var.

Adamın altında jeep olsa bile dikkat etmek lazım, yeni almıştır, bilmiyordur, kaprislidir, alınteri vs gibi bir duygu içindedir veya patronun şöforudur, umurunda değildir basar da basar.. Ne bileyim çalmıştır veya .

Yani demem o ki, trafikteki insanların rasyonel olduklarını düşünmeyin. Her an bir manyakla karşılaşacağınızı unutmayın..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyin okumak lazım önümdeki aracın ne yapacağını anlıyorum ve ona göre hareket ediyorum.kardeş bende kamyoncuyum zaten ama her motorada yol veririm fazla tekerden bıktım motorda kullanıyorum kuş cinsi araçlardan uzak duralım herzaman birde Çok gülüyorum
Başa dön
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şaşırmış salak incen aşa evire çevire bi güzel sopalıcan bakbakalım bida görüyomu görmüyomu şerefsiz

nyse geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın aci şifalar ...

the power of dreams Göz kırpıyorum Bravo

Başa dön
serkan_yenidunya şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşın verilmiş sadakası varmış geçmiş olsun
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sagolun arkadaslar ne yapalım artık adamlar onundekı motoru bıle gormuyolar oyle soforler var ortalıkta bı gun toplanmak lazım aslında bu konu ıcın ıyı olur aslında o kadar motorcuyuz bıseyler yapmak sart sesımızı duyurmak lazım Bravo

Başa dön
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim bugünüm bombok geçti birde trafik polisiyle atıştım ondan sonra yola devam ederken sinirli bi halde o polis arabasıyla pati çekip üstüme kırdı direksiyonu ben gaz açtım çok kötü yapacaktım ama arkamda eşim vardı olaydan korktu ve bende mecburen tamam dedim rahat ol dedim eşime ve huzurlu ve sakin yoluma devam ettim yani demek istediğim polis bile kırıyor üstümüze biz napalımki ancak dikkat dikkat ama nereye kadar işte.
Başa dön
vukuat
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın ustam zaten adam akıllı pılıste yokkı turkıyede

Başa dön
roadrunnergt
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun arkadaşım.
Linkini yazdığım videoda tam bir tırcı vahşeti var. Bünyesi kaldırmayan izlemesin lütfen.
http://www.youtube.com/watch?v=S1CoulJaFiM
Başa dön
roadrunnergt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skyhawk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AmisoS

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göremiyorsa ne işi varmış direksiyonda, yada görüyorsa neyle uğraşıyormuş teyp mi, müşteri mi,telefon mu ,,göremedim,duyamadım ,kafam bozuktu bunlar
bahane değil ama kanunun cıvık işlediği bizim gibi ülkelerde böyle sudan ve komik sebeplerle millet kendini acındırıp sıyırmaya uğraşıyor..
Geçmişler olsun,....
Başa dön
skyhawk Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
metan
Üye
Üye

Nereden: İst.

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özellikle minibüs ve taksi şöförleri hiç umursamıyor, alıp tır kafasını üstlerine gidesi geliyor adamın Çok gülüyorum
Başa dön
metan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 3.44 Saniye