Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 09.03.2008 - 23:48 Mesaj konusu:
00:10 da tekrarı var ben ordan izlicem.....canlı izleyemedik _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
stoner ve ducati yine işi götürecek anlaşılan.yarısı izleyemedim ama tekrarını izlerim nasipse.ayrıca son iki sezondur ve bu sezon dahil yani moto gp de yeni katılan çaylakların iyi işler çıkarması dikkatimi çekiyo.pedrosa,stoner,lorenzo,dovizioso,vermuylen,toseland gibi.eski pilotlar bu actiona biraz daha alıskın olmalarına ve yarıscıların taktıklerını daha ıyı bılıyor olmalarına ragmen rossi dahil eski pilotların basarısız olmaları garibime gidiyor.ilginç yani.motorlarda bi farklılık oldugunu düşünmüyorum.aynı motorlara sahip eski yarıscılar gerilerde kalıyor.gecen sezon ducatide oldugu gibi.stoner sampıyon oldu capirossi cogu yarısta nal topladı gerci moto gp de toz yuttu demek daha dogru sanırım.neyse.sezon tahmını olarak çaylaklardan brinin stoner dahil(pek çaylak degil ama)sampıyon olacagını tahmin ediyorum.
Tarih: 10.03.2008 - 00:31 Mesaj konusu:
Yürümeyen yamaha örneği tekrar yaşandı. Düzlükte bariz bir şekilde yamahalar geri kaldı her zamanki gibi. Buna rağmen rossi ve lorenzo çok çok iyi mücadele ettiler yamaha yerine başka bir makina olsaydı lorenzo kesin liderdi. Rossi liderliğe kadar çıkmasına karşın gerilere düştü. Bunu muhtemelen lastik seçiminin çok iyi olmamasına bağlıyorum. Pedrosa bence lorenzoyu rahatlıkla geçebilecek bir yarış çıkardı ama yaptığı hata sonucu geriye düşünce rossi onu çok frenledi. Böyle olunca lorenzo ve stoner koptular. Sonlara doğru dovisiosonun rossiyi geçişi uzun süre hafızalardan çakmayacak bir sahne oldu. Stoner için ise söylenecek tek şey var hatasız bir yarış çıkardı.
250cc kategorisindeyse bu yarıştan çok daha keyifli bir mücadele vardı. İstanbul parkta yarış dışı kaldığında gözümün önünde pist görevlilerimiz tarafından sille tokat tartaklanan passini çaylak olarak yer aldığı 250cc kategorisindeki ilk yarışında süper bir yarış çıkardı ve birinci bitirdi. Önümüzdeki senelerde motorgp de passini adını en az rossi kadar duyacağımıza adım gibi eminim bu çocukta gerçekten yarışçı ruhu var. _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
yarisi bence farkli farkli bir cok bolume ayırabiliriz bana gore iki bolum vardı yarista yarisin ilk 6-7 turunda eski Rossi vardı her zamanki gibi gerilerden baslayarak teker teker rakiplerini gecen bi Rossi gordum ve umutlanmıstım Rossi'nin iyi oldugu bolumlerde ise Stoner'ı etkisiz buldum fakat daha sonra işler tamamen degisti Stoner rakiplerini kolayca gecti Rossi ise tam tersi gerilemeye basladi
Yarista en cok begendigim isim Jorge Lorenzo oldu.
Ducati'nin bu yil yine duzluk performansi cok iyi belkide daha da iyi bariz açiyor arayi diger motorlarla...
Rossi'den en azindan Lorenzo basarisini beklerdim
Lorenzo Yamaha'nın hakkını verdi ama daha fazla gitmedi motor bence elinden geleni yaptı cok ugrasti Ducati-Stoner'i geçmek için herşeyi yapsada Ducati cok hizliydi zaten daha sonra pes etti ve aralar açildi
Yeni gelenler daha ilk yarista eski yariscilara gore cok daha iyi bir performans sergiledi ornegin; Dovizioso 4. Toseland 6. oldu
bu sene Ducati ile iyi işler yapacagini dusundugum Marco Melandri,beni hayal kirikligina ugratti diyebilirim motorla ilgili uyum sorunları vardı gideremedi sanırım...
lorenzo bence su an pedrosa ne durumdaysa seneye yamaha icin o raddetye gelir hayden da harbi balonmus ya ducatiyse ben ulkemde keske japonlar kadar gorebilecegim bir motor olsa _________________ Then it comes to be
that the soothing light
at the end of your tunnel
was just a frieght train comin' your way...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız