Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 35 KM Rakım 1600 Memleketimden Manzaralar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

35 KM Rakım 1600 Memleketimden Manzaralar

35 KM Rakım 1600 Memleketimden Manzaralar
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
axid
Üye
Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:37    Mesaj konusu: 35 KM Rakım 1600 Memleketimden Manzaralar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba Arkadaşlar bu pazar yine duramadım öğleyin motoruma atladım çıktım yola.... deniz seviyesinde oturuyorum ve hava biraz puslu gibi.
Ama merak ettiğim bir bölüm var. Bu memlekette her yer güzel ama gittiğim yerlere değdiğine kesinlikle eminim. İşte sizinle paylaşıyorum resimleri i zleyin karar verin. 9 Mart 2008 pazar Mersin-Tömük-Hacıalanı

Aşağılarda şeftali ağaçları çiçek açmış

Ve bademler

Çok güzel yollar ve keyifli bir sürüş heyecanı

Bir çeşme başında mola veriyorum

Suyun Kaynağı kayanın ve bu dağın dibinden çıkıyor

Burası bir kanyon ve karşı tarafta bu şekilde ilginç kayalıklar ve oyuklar var

Çok hoşuma gitti bu yollar Gülümsüyorum

Yabani Menekşe bahara merhaba demiş

Buradan sonra hava değişti Ardıç tan belli oluyor bu ağaç aşağılarda yetişmiyor

Karlı bölgeye geldik galiba Gülümsüyorum

Bu bir önceki resimde toprak alanda açmış yalnız çiçek makro çekmeye çalıştım umarım olmuştur. Kardelen değil belki ama çok harika

35 KM sonra işte geldim Rakım 1600 Çok nefis bir hava var full oksijen

Köy girişinde kasap arkadaş güzel köftelerle doyurdu saolsun çok lezzetliydi.

Kasap kardeş tepenin arkasında güzel manzara olduğunu söylemişti doğruymuş

kayalar çok ilginç

Dönüş yolu aşağıya iniyorum hem iklim hem de görünüm değişiyor

Bu son resimdi herkese saygılar sevgiler.....

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 10.03.2008 - 00:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

axid, valla çok gusel manzaralar saol kardes paylaşım için insanın ömrü uzar oralarda Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 10.03.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerine sağlık süpwer kareler ...'' belki kardelen değil'' dediğin çiçeğin adı nevruz ..... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 10.03.2008 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yollar,virajlar tam benim istediğim gibi,manzara süper, Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 10.03.2008 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler için ve paylaşım için teşekkürler elinize saglık

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.03.2008 - 10:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resımler harika gıtmıs kadar olduk vallaha Alkışlıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 10.03.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimler çok güzel arkadaşların dediği gibi gitmiş kadar olduk Gülümsüyorum
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 10.03.2008 - 10:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

axid, ellerine sağlık yine gözlerimize bahar zevki yaşattın teşekkürler. Bravo
Not: o tek karelik çiçek çok ilginç, çiçek ve doğa sitelerine koyarsan belki yeni bir bitkiyi keşfetmiş bile olabilirsin. Bende araştıracağım bakalım neymiş ?
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
axid
Üye
Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sesginn demiş ki:
axid, valla çok gusel manzaralar saol kardes paylaşım için insanın ömrü uzar oralarda Bravo

gerçekten ömür uzatır biraz grip durumum vardı temiz hava iyi geldi doğrusu

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ToyRider demiş ki:
axid, ellerine sağlık yine gözlerimize bahar zevki yaşattın teşekkürler. Bravo
Not: o tek karelik çiçek çok ilginç, çiçek ve doğa sitelerine koyarsan belki yeni bir bitkiyi keşfetmiş bile olabilirsin. Bende araştıracağım bakalım neymiş ?

aspuzu arkadaş nevruz çiçeği demiş ama bu çiçeğin herkes tarafından bilinen bir adı olduğunu düşünüyorum
tvize
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 14.03.2008 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper yerler bu ülkeyi seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tvize Çevrimdışı tvize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 14.03.2008 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel fotolar güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler... Bravo Bravo Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 14.03.2008 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi walla güzel manzarlar gerçekten bende crossumla(dt125) böyle gezintiler yaparız inş kayalılar da güzel ayrıca Bravo
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabuso34
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 14.03.2008 - 17:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gezi diye buna derim abi muhteşem olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum mekanlardaki oksijeni düşünemiyorum emeğine sağlık Bravo Bravo
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 14.03.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel resimler.paylaşım için teşekkür ederim...
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 14.03.2008 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkiyenin en güzel yönü bence bu doğa harikası yerler Alkışlıyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal