Merhaba Arkadaşlar bu pazar yine duramadım öğleyin motoruma atladım çıktım yola.... deniz seviyesinde oturuyorum ve hava biraz puslu gibi.
Ama merak ettiğim bir bölüm var. Bu memlekette her yer güzel ama gittiğim yerlere değdiğine kesinlikle eminim. İşte sizinle paylaşıyorum resimleri i zleyin karar verin. 9 Mart 2008 pazar Mersin-Tömük-Hacıalanı
Aşağılarda şeftali ağaçları çiçek açmış
Ve bademler
Çok güzel yollar ve keyifli bir sürüş heyecanı
Bir çeşme başında mola veriyorum
Suyun Kaynağı kayanın ve bu dağın dibinden çıkıyor
Burası bir kanyon ve karşı tarafta bu şekilde ilginç kayalıklar ve oyuklar var
Çok hoşuma gitti bu yollar
Yabani Menekşe bahara merhaba demiş
Buradan sonra hava değişti Ardıç tan belli oluyor bu ağaç aşağılarda yetişmiyor
Karlı bölgeye geldik galiba
Bu bir önceki resimde toprak alanda açmış yalnız çiçek makro çekmeye çalıştım umarım olmuştur. Kardelen değil belki ama çok harika
35 KM sonra işte geldim Rakım 1600 Çok nefis bir hava var full oksijen
Köy girişinde kasap arkadaş güzel köftelerle doyurdu saolsun çok lezzetliydi.
Kasap kardeş tepenin arkasında güzel manzara olduğunu söylemişti doğruymuş
kayalar çok ilginç
Dönüş yolu aşağıya iniyorum hem iklim hem de görünüm değişiyor
Bu son resimdi herkese saygılar sevgiler.....
_________________ Ya Yolunu Çizersin ya da Başkalarının çizdiği yoldan gidersin
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 10.03.2008 - 01:03 Mesaj konusu:
ellerine sağlık süpwer kareler ...'' belki kardelen değil'' dediğin çiçeğin adı nevruz ..... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 5198 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 10.03.2008 - 10:14 Mesaj konusu:
axid, ellerine sağlık yine gözlerimize bahar zevki yaşattın teşekkürler.
Not: o tek karelik çiçek çok ilginç, çiçek ve doğa sitelerine koyarsan belki yeni bir bitkiyi keşfetmiş bile olabilirsin. Bende araştıracağım bakalım neymiş _________________ Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
axid, valla çok gusel manzaralar saol kardes paylaşım için insanın ömrü uzar oralarda
gerçekten ömür uzatır biraz grip durumum vardı temiz hava iyi geldi doğrusu
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
ToyRider demiş ki:
axid, ellerine sağlık yine gözlerimize bahar zevki yaşattın teşekkürler.
Not: o tek karelik çiçek çok ilginç, çiçek ve doğa sitelerine koyarsan belki yeni bir bitkiyi keşfetmiş bile olabilirsin. Bende araştıracağım bakalım neymiş
aspuzu arkadaş nevruz çiçeği demiş ama bu çiçeğin herkes tarafından bilinen bir adı olduğunu düşünüyorum _________________ Ya Yolunu Çizersin ya da Başkalarının çizdiği yoldan gidersin
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 552 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 14.03.2008 - 17:06 Mesaj konusu:
Gezi diye buna derim abi muhteşem olmuş mekanlardaki oksijeni düşünemiyorum emeğine sağlık _________________ !..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız