İzmir MD olarak, sabit Cuma eğlencelerimiz Kordon da Sakız Adasında bu Cumada kaldığı yerden devam ediyor.
Her hafta olduğu gibi, bu haftada muhabbetin belini kıracak,gülmekten karnımıza ağrılar girecek
Yaz günü gibi geçen şu günlerde, açık bölümde denize karşı keyfini çıkara çıkara oturacağımız, motorlarımızı gözümüzün önüne park edebileceğimiz,istediğimiz hertürlü içeceği bulabileceğimiz,temiz ve nezih bir mekan olarak bilinen ve tanınan SAKIZ ADASI nda aynı yoğunluğu her haftada oluşturacağımızdan hiç şüphem yok.
Daha öncedende yaptığımız gibi, saat 19:30 dan 23:00-23:30 saatlerine kadar Sakızadasında hoş sohbet muhabbetten sonra,geceye daha eğlenceli bir mekanda devam etmeyi düşünüyoruz.
SAKIZADASI nerdedir diye soranlar için, Alsancak vapur iskelesinin karşısında, eski LONDON un olduğu mekan, Yada eski CHICOS un limana doğru 4 mekan sonrası diyede tarfi edebiliriz.
14 MART 2008 CUMA SAAT 19:30 KORDON SAKIZADASI
Şimdide gideceğimiz mekan olan SAKIZADASI ndan birkaç kare
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1194 Nereden: istanbul-symrna
Tarih: 10.03.2008 - 14:59 Mesaj konusu:
Bende son buluşmada eşim ile birlikte aranıza katılmıştım.
İstanbul toplantılarına göre katılım düşük gibi geldi bana.
İzmirli kardeşlerimin muhabbeti güzel bizide güleryüzlü karşıladilar.
Bu vesile ile Hakan ve Mehmet kardeşim başta olmak üzere gösterilen ilgi için tüm md lere teşekkür ederiz.
_________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Kızımızın doğumu gerçekleştiği için şu sıralar toplantılara katılamıyorum.
Hanım izin veriyor ama 1 haftalık bebişim izin vermiyor.
Hepinizi özledim . En kısa zamanda aranızda olmaya çalışacağım .
Kalbim sizinle
Sizlere iyi eğlenceler _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Kayıt: Oct 16, 2005 Mesajlar: 576 Nereden: KAR?IYAKA-YZMYR
Tarih: 10.03.2008 - 18:00 Mesaj konusu:
Polat kardeşim bu yılın baba sı sen oldun anlaşılan allah ananlı babalı büyütsün _________________ mehmet-sevgi-murat-tu?ba
tan ailesi
mehmettan_izmir@hotmail.com
Berk'im 10UR1'um teşekkürler kardeşlerim. M.D. bir deli daha kazandı : .
Kızımız biraz toparlansın toplantılara da getireceğim, inşallah motora binicem diye tutturmaz
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
MehmetTan, teşekkürler ederim abisi.Sana verdiğim sözü unuttum sanma en kısa zamanda bende M.D.'ye resmi üye olacağım. _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız