dostum chikky
arkadaşlığımız tartışmayla başladı,sonradan birçok ortak dostumuz nedeniyle tartışmalı başlayan
olayımız sağlam temelli dostluğa dönüştü ve bundan inanılmaz memnunum.
r1 inde bi eksiklik var deyip duruyordun.o eksiği benden motoruna bir sürpriz hediye olsun diye
ne gönderdiğini sır gibi saklayıp meraktan delirttin beni
kargo gelip içine baktığımda nekadar çok sevindiğimi inan anlatamam sana.
göndermiş olduğun sürpriz hediye için sana çok çok çok teşekkür ederim.
ve sevincimi burda topik açarak sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.
hepinizin huzurunda levent arkadaşıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum güzel hediyesi için.
levo,nisanın 10 unda yanıma geliyorsun......ben bunun altında kalmam aziz dostum benim.
gelen hediyeyi sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar........
ilk önce kocaman bi kutu geldi,acaba içinde ne var diye meraklanmaya başladım
itina ve büyük bir heyecanla kutuyu yardımmmm
aman allahım,hediyeyi görünce çok sevindim.tahmin edersiniz.....
takacağım günü sabırla bekliyorum
inanılmaz hoşuma gitti sürprizin levent dostum...
sen beni sevindirdin ya sabah sabah,allahta sana istediğini gönlüne göre versin dostum.
teşekkür ederim...saol varol... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 10.03.2008 - 13:52 Mesaj konusu:
ekamba, mayıs gibi bende takıcaktım bu manetlerden ama sen taktın diye takmayım bari!! benim jantlara uyar olum bu senin makinaya uymaz,ona kırmzı gerek gerci sen 2 parmakla debriyaj ve fren kullanmıyosunki amele sitili var sende 4 parmak ile debriyajı kırmaya çalışıyon heheheh ama yakışıyor makinaya _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 10.03.2008 - 14:03 Mesaj konusu:
Chicky ile biz de mi atışsak, ne yapsak
Motorcunun motorcuya jesti de böyle oluyor. Kutluyorum. İnce bir jest olmuş. Güle güle kullan ekamba. Ben de motora yakışacağına inanıyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız