Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sürpriz hediye :) teşekkürler chikky

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sürpriz hediye :) teşekkürler chikky
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 10.03.2008 - 13:45    Mesaj konusu: sürpriz hediye :) teşekkürler chikky Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum chikky
arkadaşlığımız tartışmayla başladı,sonradan birçok ortak dostumuz nedeniyle tartışmalı başlayan
olayımız sağlam temelli dostluğa dönüştü ve bundan inanılmaz memnunum.
r1 inde bi eksiklik var deyip duruyordun.o eksiği benden motoruna bir sürpriz hediye olsun diye
ne gönderdiğini sır gibi saklayıp meraktan delirttin beni Gülümsüyorum
kargo gelip içine baktığımda nekadar çok sevindiğimi inan anlatamam sana.
göndermiş olduğun sürpriz hediye için sana çok çok çok teşekkür ederim.
ve sevincimi burda topik açarak sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.
hepinizin huzurunda levent arkadaşıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum güzel hediyesi için. Bravo
levo,nisanın 10 unda yanıma geliyorsun......ben bunun altında kalmam aziz dostum benim. Gülümsüyorum Göz kırpıyorum Bravo Bravo Bravo

gelen hediyeyi sizlerle paylaşmak istiyorum arkadaşlar........

ilk önce kocaman bi kutu geldi,acaba içinde ne var diye meraklanmaya başladım Gülümsüyorum

itina ve büyük bir heyecanla kutuyu yardımmmm Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

aman allahım,hediyeyi görünce çok sevindim.tahmin edersiniz..... Gülümsüyorum

takacağım günü sabırla bekliyorum Gülümsüyorum

inanılmaz hoşuma gitti sürprizin levent dostum...
sen beni sevindirdin ya sabah sabah,allahta sana istediğini gönlüne göre versin dostum.
teşekkür ederim...saol varol... Bravo Bravo Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, güle güle kullan demek cim bomlusun Çok gülüyorum Bravo

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 10.03.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manetler güzelmiş erbil abi hemde sarı Gülümsüyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 10.03.2008 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hule gule kullan bakalımekamba, Bravo
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 10.03.2008 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, mayıs gibi bende takıcaktım bu manetlerden ama sen taktın diye takmayım bari!! Gülümsüyorum benim jantlara uyar olum bu senin makinaya uymaz,ona kırmzı gerek Delirdim gerci sen 2 parmakla debriyaj ve fren kullanmıyosunki amele sitili var sende 4 parmak ile debriyajı kırmaya çalışıyon heheheh Çok gülüyorum Çok gülüyorum ama yakışıyor makinaya Göz kırpıyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 10.03.2008 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erbil abi manetler sanki çakmaya benziyor. burada karaköyde 10 tanesi 5 ytl ye satılıyodu yaww Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum

şaka bir yana çiki güzel bi jest yapmış,rengide çok hoş. r1 de çok tatlı durur.
manetlere narin davranman dileği ile :P
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.03.2008 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ekamba şimdi sen bana hediye göndersen ben o kutuyu açmadan önce fünyeyle patlatmayı tercih ederim Çok gülüyorum

Dostluğunuz daim olsun...Hediyeleşmek sünnettir Bravo
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 10.03.2008 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:
gerci sen 2 parmakla debriyaj ve fren kullanmıyosunki amele sitili var sende 4 parmak ile debriyajı kırmaya çalışıyon heheheh

yok beee daha neler.yapmaz öyle iftira atma Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 10.03.2008 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo erbil abim hayırlı uğurlu olsun ya dediğin çıktı bende şaka yapıyor zannetmiştim OK Çoook seviyorum Çoook seviyorum güle güle kullan abim Bravo Gülümsüyorum Çok gülüyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.03.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Chicky ile biz de mi atışsak, ne yapsak Dil çıkarıyorum
Motorcunun motorcuya jesti de böyle oluyor. Kutluyorum. İnce bir jest olmuş. Güle güle kullan ekamba. Ben de motora yakışacağına inanıyorum.
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 10.03.2008 - 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Bravo
http://www.sahibinden.com/_99_klr_650_WQQaXQQ10012304WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 10.03.2008 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_, teşekkürler,ama inan takım tutmuyorum,yurt dışında oynayan tüm takımları tutuyorum sadece Göz kırpıyorum Gülümsüyorum

sedat03, allahtan pembe değil Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

crazy_81, teşekkür ederim kardeşim...

SRAD-HAN, 4 parmak kullanıyorum ya dediğin gibi,kalan 2 parmağı ne yapacam diye kara kara düşünmeye başladım Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
teşekkürler berhan.... Göz kırpıyorum Bravo

titi, o kutunun üstünde gönderen titi yazsaydı şerefsizim açmazdım paketi Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
saol kardeşim...

zzzzzz, senin k5e de yakışır mavi mavi Gülümsüyorum teşekkürler barışım Göz kırpıyorum Bravo

kamela,sx2, hakann, teşekkürler Göz kırpıyorum Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 10.03.2008 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@EKAMBA

ERBIL ,Süprizim nihayet gelmis, ve hosuna gittiginede cok ama cok sevindim, Bravo

Pu pegler Pazzonun cikardigi en güzelleri ve en son modelleri diye bunlari sectim. Bravo

Renginide böyle sectim, cünkü makinan kirmizi, peglerde kirmizi olsaydi kayip olurdu. Bravo Ayar dügmesinide kirmizi sectim. makinana süüüper uyacak. Gerci herkesin zevki ayri ama, ben benim zevkime göre aldim. Haariika duraaacak. Alkışlıyorum

Hayirli ugurlu olsun. Bravo [b]Herkeze Allah gönlüne göre versin
Bravo

Dünyada hayat gecici, ama Dostluklar kalicidir. Bravo Dostluklar ölmesin Bravo
[/b]

Bunlarda seninkilere benziyooor Dil çıkarıyorum

[img]http://[/img]

[img]http://[/img]

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI

En son LEVO tarafından 10.03.2008 - 14:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, 4 parmak kullanıyorum ya dediğin gibi,kalan 2 parmağı ne yapacam diye kara kara düşünmeye başladım

Çok gülüyorum Erbil 6 parmağınmı var senin Çok gülüyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.03.2008 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi güle güle kullan güzel hediye Bravo Bravo Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal