Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Tüm MD üyesi arkadaşların dikkatine!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Tüm MD üyesi arkadaşların dikkatine!

Tüm MD üyesi arkadaşların dikkatine!
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
name
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.03.2008 - 17:40    Mesaj konusu: Tüm MD üyesi arkadaşların dikkatine! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sizlerin bu konu ile ilgili zamanınızı aldıgım için şimdiden özür dilerim.

MD ye Zonguldaktan üye oldugunu söyleyen DİSHYRACER nickli Buket adında ki şahıs tarafından rahatsız ediliyorum.

ilk 27.01.2008 tarihinde msn mi siteye üye olan bir arkadaşımdan isteyip ekledi. Aracı olan arkadaşımızı tanıyıp sevdiğim için bende onayladım.

Sadece eklendiği gün konuştuğum bu şahıs, su an Md uyesi bir çok kişiyi listesine ekleyip benim hakkımda ileri geri konuşuyor.

ornek: Biz Name ile çok eski arkadaşız, otobanda bir kaç kere ...!!... geçtim o yuzden şimdi bana küstü konuşmuyor.
Name'ye stopy le plakamı okuttum. Beni çekemiyor. vs vs...

Bunların dışında tanımadığı kişilerden kendisine kontor gönderilmesini istiyor.

Israrla web cam açtırıyor ve motosiklette hızlı olduğun kadar başka şeyşerde de hızlı mısındır diye sorular soruyor ki bu karşılıklı memnuniyete bağlı ona bir şey diyemem.

Fakat web cam da telefon rehberinden benim tel numaramı başkalarına göndermesi rahatsız olduğum konuların başında geliyor.

2008 hayabusa sı olduğunu iddia eden bu şahıs ezbere konustuğu motosiklet terimleriyle ilk olarak ilgi çeksede kısa bir konuşma sonrasında yalanları birbiriyle çakışıyor.

Her gün başka bir arkadaşımın "dıshyracer" diye bir kız senin hakkında böyle diyor, böyle yapıyor demesinden son derece rahatsız oldum ve sizinle paylaşma ihtiyacı duydum.

Duyan, gören, bien ve konuşanların dikkatine...

Sevgiler,

Name Ekin

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 10.03.2008 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla işin çok zor Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum
stopi ile plakasını okutmuş demek... Gülümsüyorum
hey allahım yaaa...
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 10.03.2008 - 17:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah sabır versın bız senı tanıyoruz ve adına leke sürdürmeyecek isler yaptıgından emınız. bırak ......... konussun boyle ınsanlara ne dersen de laftan anlamazlar cunku onlar ınsan olmayı hak etmıyorlar.
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.03.2008 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah allah daha neler duyacaz bakalım Şok oldum Şok oldum Şok oldum

senin adına üzüldüm name inşallah en kısa sürede bu beladan kurtulursun İstemiyorum

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZX14
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KASABALI

MesajTarih: 10.03.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu kızın 2008 hayabusası mı varmış bende de var diye kasılıyom yuh bana Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
**** 2006 HAYABUSA (PERT Gülümsüyorum )
Başa dön
ZX14 Çevrimdışı ZX14 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 10.03.2008 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

name onun Atıcılar Kulübü'nün has üyesi olduğunu herkes biliyor ... Boşver.. Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Rahatsız bir kişilik.. Beğenmedim

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 10.03.2008 - 17:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

name, benide ekledi bazen konuşuyoz ...ama kompleksli bir insan olduğu kesin ....
20yaşında ...sorunları var hayal aleminde yaşıyo birinin onu uyandırması lazım ... buraya yazman iyi olmuş en azından kimin ne olduğunu herkes bilir ....MD den kimsenin buna inanmayacağını biliyorum az çok tanıyoruz sizi ....
sanal alemin pisliğide bu olsa gerek... klavyenin kemiği yokki eli olan yazıyor.... Sinirlendim
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
MeTiN_C
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 10.03.2008 - 18:08    Mesaj konusu: gül-geç gitsin... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu vatandaş ve bunun gibi niceleri cıkacaktır NaMe ,
senin üzerinden reklam yapıyor , bi nevi kendini tatmin ediyor ...
Her fırsatta diyolar ya NaMe alçak gönüllü,mütevazi,insanları sever;
işte bazen ters tepiyor bu özellikler , herkesi msn e eklememek herkesle
muhattap olmamak gerekiyor malesef... Sen güzel gönlünü ferah tut seni bilen biliyor,
o istediği kadar konuşsun ... Bu arada web kamerası acma olayı ve kontör isteme muhabbeti de
mide bulandırıcı , kontör isteyip web kamerası acan kızlar , kontörün karşılığını nasıl ödüyorlar herkesin mağlumudur herhalde Sinirlendim
Böyle bir tipe prim vermemek gerek bence de , NaMe'nin konuyu dile getirip hem kendisini savunması hem de bizi bilgilendirip önceden uyarması
çok iyi oldu , şahsım adına teşekkür ederim Bravo

Ayrıca NaMe , sana bi sitem ! .. Nerde yeni köşe yazıları ???
Başa dön
MeTiN_C Çevrimdışı MeTiN_C Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 10.03.2008 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İNŞALLAH sizi rahatsız eden arkadaş hatasını anlar ve siziden özür dilemesini temeni ederiz .
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

puahhahahha Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

rahatsız bi kişilik oldugu belliydi zaten hiç şaşırmadım Bravo
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.03.2008 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haydaaaa dünyanın çivisi çıktı iyice...konuyu okumaya başlayınca başlık açanda bayan olunca dedim kesin bir erkek üye rahatsız ediyodur ama üye bayan çıktı... Şok oldum daha neler duyacağız arkadaş...bu kadarda olmaz yani şoklardayım...
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 18:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Name, Öncelikle geçmiş olsun diyorum...

Bahsetmiş olduğun şahsiyet Dishy.Racer yani Buket, bu site de bir çok kişiyi msn listesine eklemiş, hatta ismini vermek istemediğim bir üyemizin motoruyla kaza yapıp ciddi anlamda maddi hasara yol açmıştır... umarım kendisi bu topiğe yazar...

http://www.motordelisi.com/ftopict-54263.html

kendisi hakkında bu topiğe yazı yazdım diye sevgili moderatörlerimizden uyarı almama rağmen msn den tanıdığım dostlarımı uyardım... hatta benim hakkımda dava açacağını söylemişti en son Çok gülüyorum
sesginn
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 10.03.2008 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ah benmle tanısmıyoki ben ona gösteriyim hızı sürati Çok gülüyorum ya dünya manyak dolu bırakın kendi haline
Alıntı:

Name'ye stopy le plakamı okuttum

Çok gülüyorum Çok gülüyorum yiyosa ekambaya sataşsa ya Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 10.03.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

name, evet yaa ısmı buketmıymıs o kalıtesız sevıyesız hatunun..bana sude demıstı Çok gülüyorum name senın ıcın ole seyler soluyodukı hadı canım felan oluyodum Çok gülüyorum ama attıgı her halınden bellıydı Çok gülüyorum bırde sunu solemeden gecemıycem..bu kız motor delısı sıtesıne gırıyor benım msn adresımı eklıyor ve sanırım gece yarısıydı uye olmak ıstedıgını soledı bana bende msn de tarıf ederek bu kızın uye olmasını saglamıstım..yanı bu kızı basınıza bela eden sanırım benım Çok gülüyorum ne bılıyım rahatsız oldugunu Çok gülüyorum bu ısı duzeltebılecegımızı dusunuyorum..en azından bır daha motordelısın den kımseyı rahatsız edemeyecek..buna emın olabılırsınız.. Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.03.2008 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

name, Geçmiş olsun..

Dişhireyzır sana bakırköyden bir oda ayarlayalım git biras tedavi gör..Ne dersin?

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal