Tarih: 10.03.2008 - 17:40 Mesaj konusu: Tüm MD üyesi arkadaşların dikkatine!
Sizlerin bu konu ile ilgili zamanınızı aldıgım için şimdiden özür dilerim.
MD ye Zonguldaktan üye oldugunu söyleyen DİSHYRACER nickli Buket adında ki şahıs tarafından rahatsız ediliyorum.
ilk 27.01.2008 tarihinde msn mi siteye üye olan bir arkadaşımdan isteyip ekledi. Aracı olan arkadaşımızı tanıyıp sevdiğim için bende onayladım.
Sadece eklendiği gün konuştuğum bu şahıs, su an Md uyesi bir çok kişiyi listesine ekleyip benim hakkımda ileri geri konuşuyor.
ornek: Biz Name ile çok eski arkadaşız, otobanda bir kaç kere ...!!... geçtim o yuzden şimdi bana küstü konuşmuyor.
Name'ye stopy le plakamı okuttum. Beni çekemiyor. vs vs...
Bunların dışında tanımadığı kişilerden kendisine kontor gönderilmesini istiyor.
Israrla web cam açtırıyor ve motosiklette hızlı olduğun kadar başka şeyşerde de hızlı mısındır diye sorular soruyor ki bu karşılıklı memnuniyete bağlı ona bir şey diyemem.
Fakat web cam da telefon rehberinden benim tel numaramı başkalarına göndermesi rahatsız olduğum konuların başında geliyor.
2008 hayabusa sı olduğunu iddia eden bu şahıs ezbere konustuğu motosiklet terimleriyle ilk olarak ilgi çeksede kısa bir konuşma sonrasında yalanları birbiriyle çakışıyor.
Her gün başka bir arkadaşımın "dıshyracer" diye bir kız senin hakkında böyle diyor, böyle yapıyor demesinden son derece rahatsız oldum ve sizinle paylaşma ihtiyacı duydum.
Duyan, gören, bien ve konuşanların dikkatine...
Sevgiler,
Name Ekin _________________ Too many people today know the price of everything and the value of nothing.
allah sabır versın bız senı tanıyoruz ve adına leke sürdürmeyecek isler yaptıgından emınız. bırak ......... konussun boyle ınsanlara ne dersen de laftan anlamazlar cunku onlar ınsan olmayı hak etmıyorlar.
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 10.03.2008 - 17:53 Mesaj konusu:
name, benide ekledi bazen konuşuyoz ...ama kompleksli bir insan olduğu kesin ....
20yaşında ...sorunları var hayal aleminde yaşıyo birinin onu uyandırması lazım ... buraya yazman iyi olmuş en azından kimin ne olduğunu herkes bilir ....MD den kimsenin buna inanmayacağını biliyorum az çok tanıyoruz sizi ....
sanal alemin pisliğide bu olsa gerek... klavyenin kemiği yokki eli olan yazıyor.... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Bu vatandaş ve bunun gibi niceleri cıkacaktır NaMe ,
senin üzerinden reklam yapıyor , bi nevi kendini tatmin ediyor ...
Her fırsatta diyolar ya NaMe alçak gönüllü,mütevazi,insanları sever;
işte bazen ters tepiyor bu özellikler , herkesi msn e eklememek herkesle
muhattap olmamak gerekiyor malesef... Sen güzel gönlünü ferah tut seni bilen biliyor,
o istediği kadar konuşsun ... Bu arada web kamerası acma olayı ve kontör isteme muhabbeti de
mide bulandırıcı , kontör isteyip web kamerası acan kızlar , kontörün karşılığını nasıl ödüyorlar herkesin mağlumudur herhalde
Böyle bir tipe prim vermemek gerek bence de , NaMe'nin konuyu dile getirip hem kendisini savunması hem de bizi bilgilendirip önceden uyarması
çok iyi oldu , şahsım adına teşekkür ederim
Ayrıca NaMe , sana bi sitem ! .. Nerde yeni köşe yazıları ??? _________________ ------------------------------------------
------------------------------------------
------------------------------------------
Tarih: 10.03.2008 - 18:16 Mesaj konusu:
haydaaaa dünyanın çivisi çıktı iyice...konuyu okumaya başlayınca başlık açanda bayan olunca dedim kesin bir erkek üye rahatsız ediyodur ama üye bayan çıktı... daha neler duyacağız arkadaş...bu kadarda olmaz yani şoklardayım... _________________ Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Bahsetmiş olduğun şahsiyet Dishy.Racer yani Buket, bu site de bir çok kişiyi msn listesine eklemiş, hatta ismini vermek istemediğim bir üyemizin motoruyla kaza yapıp ciddi anlamda maddi hasara yol açmıştır... umarım kendisi bu topiğe yazar...
kendisi hakkında bu topiğe yazı yazdım diye sevgili moderatörlerimizden uyarı almama rağmen msn den tanıdığım dostlarımı uyardım... hatta benim hakkımda dava açacağını söylemişti en son _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3890 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 10.03.2008 - 18:29 Mesaj konusu:
name, evet yaa ısmı buketmıymıs o kalıtesız sevıyesız hatunun..bana sude demıstı name senın ıcın ole seyler soluyodukı hadı canım felan oluyodum ama attıgı her halınden bellıydı bırde sunu solemeden gecemıycem..bu kız motor delısı sıtesıne gırıyor benım msn adresımı eklıyor ve sanırım gece yarısıydı uye olmak ıstedıgını soledı bana bende msn de tarıf ederek bu kızın uye olmasını saglamıstım..yanı bu kızı basınıza bela eden sanırım benım ne bılıyım rahatsız oldugunu bu ısı duzeltebılecegımızı dusunuyorum..en azından bır daha motordelısın den kımseyı rahatsız edemeyecek..buna emın olabılırsınız.. _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız