Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 57.ALAYIN HİKAYESİ FİLME GEÇİCEK

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

57.ALAYIN HİKAYESİ FİLME GEÇİCEK

57.ALAYIN HİKAYESİ FİLME GEÇİCEK

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 10.03.2008 - 18:56    Mesaj konusu: 57.ALAYIN HİKAYESİ FİLME GEÇİCEK Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çanakkale kara savaşları sırasında Yarbay Mustafa Kemal'e bağlı 19. Tümen'in 3 alayından biri olan ve devam eden kara savaşları süresince mevcudunun tamamı şehit düşerek tarihe "Şehitler Alayı" olarak geçen 57. Alay'ın hikayesi filme çekilecek.

Filmin yapımcılığını üstlenen Ceteris Paribus Yeni Nesil Reklam ve İletişim Hizmetleri Tic. Ltd. Şti'den yapılan yazılı açıklamada, filmin yönetmenliğini, aynı zamanda senaristliğini de üstlenen Giray Besen'in yapacağı belirtildi. Açıklamada, çekimlerine yaz sonunda başlanacak filmin, Çanakkale kara savaşlarının başladığı tarihin yıl dönümü olan 25 Nisan 2009 tarihinde gösterime girmesinin planlandığı belirtildi.

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sabırsızlıkla bekliyoruz... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Giray Besen ??? bukim yaw..inşallah dalga geçmezler. neden Türkler çekmiyor acaba ? pek güvenemedim açıkçası Öfkeliyim Allahtan rahmet diliyorum tüm şehitlerimize. Alkışlıyorum
Organizatör-Çanakkale
Organizatör-Çanakkale

Nereden: --Çanakkale--

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, heh kardesim ya öbür topic ne öyle söyle gusel bişiler aç Alkışlıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6 demiş ki:
Giray Besen ??? bukim yaw..inşallah dalga geçmezler. neden Türkler çekmiyor acaba ? pek güvenemedim açıkçası Öfkeliyim Allahtan rahmet diliyorum tüm şehitlerimize. Alkışlıyorum
bende aynen senin gibi düşünüyorum bu Filmi bir Türk çekse çok daha iyi olurdu Bravo
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.03.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel yansıtabılırlerse o dönemde askerlerımızın ımkanlarını cok mutlu olurum..
ruhları şadolsun...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ToyRider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: istanbul / Göztepe

MesajTarih: 10.03.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, teşekkür ederim bizlere verdiğin değerli bilgiler için ellerine sağlık Bravo Gülümsüyorum

Armağan'ın dediği gibi o dönemin koşulları gerçekten yansıtılırsa o zaman ibretle izleyeceğimiz dersler çıkaracağımız bir paylaşım olur.
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol.
Başa dön
ToyRider şimdi Çevrimiçi ToyRider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 10.03.2008 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarım esaslı bır fılm olurda hep beraber o anı yasarak ızlerız Alkışlıyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MONSTER42
Üye
Üye

Nereden: Rüzgarın Estiği Yerden (İnşallah)

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun

onları herzaman rahmet ve teşekkürle anıyoruz.

umarım tüm Türk milletinin gururla izleyeceği güzel bir proje olur.
Başa dön
MONSTER42 Çevrimdışı MONSTER42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TumGeceRock
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar zaten Türk' ler çekiyor filmi. yani ceteris paribus reklam ajansının ismi. giray besen' de sahibi sanırsam. reklam metin yazarıymış.

"k" harfi "q", "v" harfi "w" olmasın.
Başa dön
TumGeceRock Çevrimdışı TumGeceRock Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 10.03.2008 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah hepsinden razı olsun gani gani rahmet eylesin , sabırsızlıkla bekliyorum
aysgl
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.03.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şehitlerin anılması için ne yapsak azdır. Alkışlıyorum
Başa dön
aysgl Çevrimdışı aysgl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DaVinci
Üye
Üye

MesajTarih: 12.03.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şehitlerimizin ruhu şâd olsun
Başa dön
DaVinci Çevrimdışı DaVinci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal