Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yardım arkadaşlar depodan pislik geliyor

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yardım arkadaşlar depodan pislik geliyor

yardım arkadaşlar depodan pislik geliyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cb750kz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 11.03.2008 - 08:50    Mesaj konusu: yardım arkadaşlar depodan pislik geliyor Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar honda cb 750 kz motorumun kış bittikten sonra depodan karbüratöre pislik gelmeye başladı motor tekliyor karburatörün vidalarını açıp karburatördeki benzini boşaltıyorum ama tekrar pislik gelince tekliyor bu benim canımı çok sıkıyor lütfen yardım
Başa dön
cb750kz Çevrimdışı cb750kz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 11.03.2008 - 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eski makina malum bu sebepten depoda oksit pas vs olmuş olabilir.
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 11.03.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cb750kz, kardeş aynısı bende oluyor.kaza yapmıştım motor bi 7 ay yattı.sonra yaptırdık.motorun deposu küflenmiş.motorun depo sunu su ile temizledim ama 1 hafta sonra gene aynısı oluyor ve pislik kabriyotörü tıkıyo.ya bileniniz varmı bu küf yada pasları önleyici bir ilaç varmı ?
cb750kz
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.03.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

buna hiç çare yokmu arkadaşlar filitre felan olmazmı

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

depodan karburatöre giden benzin hortumuna filitre taksam acaba temizlrmi bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardım
Başa dön
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.03.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun süre yatacak motorları tam full depo ile bırakın diyoruz arkadaslar..
o depo sökülcek,anti pas uygulanıp iyice temizlencek,pas önleyici sıvılardan kullan bi yetkili sevise git hallederler.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 11.03.2008 - 11:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

depoyu sök benzini boşalt içini yıka güneşe koy kurusun problem çözülecektir korkma küf yapmaz depoların içerisinde özel bir kaplama vardır bu işlemleri yaptıktan sonra benzin muslugu le karbüratör arasına benzin süzgeci koy bir daha bu problemi yaşamassın kazasız günler Bravo
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 11.03.2008 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki_honda, depo suyla yıkanmaz,pas sökücü,benzin yada gazla yıkanır,ama en iyisi pas sökücüdür sonrada korozyon ve pas önleyici ile iyice calkalanır sıvı her yuzeye temas eder,sonra temiz bi ortamda kurutulur!! depolarda pas önleyici var tabiki ancak depolarda su doldurulsun diye yapılmamıştır!!
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.03.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

srad han verdigin öneriler için saol öyle yapacam inş geçer teşekkürler arkadaşlar sag olun Delirdim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal