Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ''ŞEHİTLER ABİDESİ''NE DEV TÜRK BAYRAĞI

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

''ŞEHİTLER ABİDESİ''NE DEV TÜRK BAYRAĞI

''ŞEHİTLER ABİDESİ''NE DEV TÜRK BAYRAĞI

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: TR

MesajTarih: 11.03.2008 - 12:15    Mesaj konusu: ''ŞEHİTLER ABİDESİ''NE DEV TÜRK BAYRAĞI Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelibolu Yarımadası'nda, "Şehitler Abidesi"nin bulunduğu Hisarlık Tepesi'nde, direğinin uzunluğu abidenin yüksekliğinin yaklaşık iki katı olan dev Türk Bayrağı göndere çekildi.

Çanakkale Savaşları sırasında vatanları için canlarını seve seve feda eden 250 bin Türk şehidinin anısına Hisarlık Tepesi'nde 19 Nisan 1954'de yapımına başlanan, 21 Ağustos 1960'da inşası tamamlanan ve 41 metre 70 santimetre yüksekliğe sahip Şehitler Abidesi'nin önüne, 70 metre uzunluğundaki direğe ilk etapta 12x18 metre ebadında Türk Bayrağı çekildi.

Bölgenin rüzgara açık olması nedeniyle bayrak direğinin temeli güçlendirildi. Ayrıca şanlı Türk Bayrağı, Çanakkale Boğazı'nın değişik noktalarından gece de rahatlıkla görülebilmesi için aydınlatıldı ve direğine paratoner konuldu.

Gelibolu Yarımadası Milli Park Müdürü İsmail İşeri, yeni bayrağın bölgeye dikilmesi çalışmalarına Antalya Büyükşehir Belediyesinin sponsor olduğunu söyledi.

Yaklaşık 1 aydır devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla yeni bayrağın göndere çekildiğini belirten İşeri, "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi törenleri öncesi, gönderdeki mevcut bayrağın yerine 15x22,5 metre ebadında yeni bayrak çekilecek. Bayrağın göndere çekilmesi elektrikli motor yardımıyla olacak" dedi

İSTANBUL AGLIYOR BEN AGLIYORUM DURMA KALK HADİ GEL ARTIK DAYANAMIYORUM YOLCULAR GELDİDE SEN YOKSUN İÇİNDE YÜREGİM CAN VERİYOR ACILAR İÇİNDE .... Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Helal olsun demekten baska bişey gelmiyo akla Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Her sene oldugu gibi eminim bu senede cok katılım olacaktır..Gidenlere tekrardan iyi yolculuklar Bravo
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eminim çok görkemli duruyordur Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun güzel düşünmüşler Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sarpedon
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimleri görebilecekmiyiz ?
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.03.2008 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper Helal olsun, o şehitler için ne yapsak azdır Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 11.03.2008 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harika bir proje... Alkışlıyorum Çoook seviyorum

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aysgl
Üye
Üye

MesajTarih: 12.03.2008 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir proje,paylaşımiçin teşekrr.
Başa dön
aysgl Çevrimdışı aysgl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.03.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serkan_yenidunya, paylaşım için teşekkürler inşallah otel işini ayarlıyabilirsek...?

bizde 4 arkadaş 15.martta sizlerleyizzzzzzzzzzzz Delirdim
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı ekzotik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 12.03.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 12.03.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
SUDENAZZZ
Üye
Üye

Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ

MesajTarih: 12.03.2008 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çanakkale boğazından geçen yabancı bandralı gemilerin o muhteşem bayrağımızın dalgalanışını görmelerini sabırsızlıkla bekliyorum. Alkışlıyorum
scarpecello
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.03.2008 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Alkışlıyorum
Başa dön
scarpecello Çevrimdışı scarpecello Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Bilemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaelı=BYRMOĞL

MesajTarih: 12.03.2008 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 12.03.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah razı olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
tayfun-R Çevrimdışı tayfun-R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal