Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - havası sönmeyecek...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

havası sönmeyecek...

havası sönmeyecek...

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ytkbrs
Üye
Üye

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:20    Mesaj konusu: havası sönmeyecek... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merbhaba Gülümsüyorum yine ben Gülümsüyorum..

dün bir hys gtr250 gördüm arabadan izliyorum arabanınibresi 173-175 falan gösteriyor belli ki adam motorun sınırlarında.. manyak havalı bişi böyle sağala sola falan bakıyor Gülümsüyorum hemen arkadan yanlış görmediysem Comet tipi zaten CBF 500 geldi Gülümsüyorum havasını sönddürdü geçti giti Gülümsüyorum Gülümsüyorum

soonra cbf 500 fiyatlarına baktımda baya uçmuş.. buna benzer daha makul fyata bir motor biliyormusunuz racing olması önemli değil cbf 500 tipinde işde 500 cc lik marka model biliyorsanız yazarmısınız ? Lütfen
Başa dön
ytkbrs Çevrimdışı ytkbrs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 11.03.2008 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SUZUKİ GSR 600 nasıl sence. ?
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: way of LİFE / German autobahn

MesajTarih: 11.03.2008 - 15:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

suzuki gsf 600 s bandit gri

yamaha fz 6 fazer abs mavi

renkleride belli walla Çok gülüyorum

500 cc kawo war ER5

way of LİFE / german autobahn
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
veryfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Metris ceza evi

MesajTarih: 11.03.2008 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim tercihim hep hondadan yana dostum paylaşım için teşekkürler Bravo
deathlullaby
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul-çanakkale

MesajTarih: 11.03.2008 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki er-5, suzuki gs500 ve cbf 500 aynı kategori motorlarıdır.hyosung comet 650 fiyat olarak diğer motorlara yakındır fakat performansı daha yüksektir.
Başa dön
deathlullaby Çevrimdışı deathlullaby Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 11.03.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

kawasaki er-5, suzuki gs500 ve cbf 500 aynı kategori motorlarıdır.hyosung comet 650 fiyat olarak diğer motorlara yakındır fakat performansı daha yüksektir.

gereklı acıklama gelmıs zaten tesekkurler Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 11.03.2008 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyo ne motordur yahu krank canavarı Çok gülüyorum

Başa dön
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ytkbrs
Üye
Üye

MesajTarih: 11.03.2008 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gtr 650 demi kırıyor

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

gtr 650 demi kırıyor ?? suzuki gsf 600 pahalıya çaltı sanki Gülümsüyorum
Başa dön
ytkbrs Çevrimdışı ytkbrs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 14.03.2008 - 02:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Er-5 CBF500, GS500, CX500, CB500 aynı tarz motorlardır. 2 silindirli torklu orta sınıf makinalar.Max süratlari 200km/s. Ama bu motorlarda amaç yüksek sürat değil daha çok konfor ağırlıklıdır. Genelde 4 silindir makinaya geçiş aşamasında kullanılır. Çok yormazsanız düzenli olarak bakım yaptırırsanız uzun yıllar sizi üzmeden gider.

Amaaa Zincir değiştirirken dikkat edin.Piyasada (özelliklede Konyada) yeni zincir diye 5-6 yerden yamalı zincir satanlar var ; dikkat edin.Benim gibi 2000km de tekrar zincir değiştirmek zorunda kalırsınız.

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal