arkadaslar ben ve artçımın rahat edeceği Chopper / Cruiser tarzı motor arıyorum ama güç açısındanda yoksun olmak istemem. bu yuzden mantıklı rakamlarda VZR 1800 olabilir yada bilginiz varsa farklı model onerilerinizede acıgım ciddi alıcıyım _________________ BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Tarih: 11.03.2008 - 14:08 Mesaj konusu:
imkani yok ne vedası siteye bakarsan ordada yazdım amca icin arıyoruz _________________ BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
çok iyi durumda tüm orjinal aksesuarları tamam drag star 1100 classic var.2005 motorun ilk sahibinde.ilk günkü gibi mutlaka görmelisin.bana buradan ulaşırsan sizi görüştürebilirim.. _________________ bir ihtimal daha var!
Tarih: 11.03.2008 - 15:13 Mesaj konusu:
motorun teknik ozellikleri hakkında bilgi verebilirmisiniz _________________ BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
V2 silindirli, 4 zamanlı, SOHC, 4 supap, hava soğutmalı
Silindir hacmi
Çap x Strok
Kompresyon oranı
Maks. gücü
Maks. Tork
Yağlama
Yakıt sistemi
Debriyaj tipi
Ateşleme
İlk Çalıştırma
Vites kutusu
Tahrik 1.063 cc.
95 X 75 mm
8.3 : 1
62.6 HP-5.750 devirde
8.7 kg-m-2.500 devirde
Islak karter
Mikuni BDS37/2 Karbüratör
Islak, çok diskli
TCI
Elektrik marşlı
5 vites
Şaftlı
Şase
Ön süspansiyon
Arka süspansiyon
Ön teker hareket mesafesi
Arka teker hareket mesafesi
Ön fren
Arka fren
Ön lastik
Arka lastik Teleskopik çatal
Maşa
140 mm.
113 mm.
Çift disk, f 298 mm.
Tek disk, f 282 mm.
130/90-16 M/C 67S
170/80-15M/C 77S
Boyutlar
Boyutlar (UxGxY)
Sele yüksekliği
ki teker arası mesafe
Min. Yerden yükseklik
Ağırlık
Yakıt kapasitesi
Yağ kapasitesi
2.460 x 945 x 1.095 mm.
710 mm.
1.645 mm.
145 mm.
272 kg.
17 litre (4.5 litre yedek)
3.6 litre
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
beldeyama nın sitesinden bakabilirsin.istersen mail adresini ver resimlerini atiyim sana kendine ii bak.. _________________ bir ihtimal daha var!
Tarih: 11.03.2008 - 18:32 Mesaj konusu:
LADYSITTER,
VZR 1800 dedin yaramı deştin. Eğer maddi olarak imkanın varsa hiç düşünme, muhteşem bir power cruiser, bence piyasadaki en iyi power cruiser.
Ama artcım rahat etsin diyorsan arkaya sisibar gerekecek ki motorun bütün havasını bozuyor. Bence en havalı hali artcı koltuğu kapalı en sade hali. İnternette ön cam ve sisi bar gibi aksesuarlar bulabiliyorsun, biliyorsundur muhtemelen amerikadaki adı olan "Boulevard M109R" olarak arama yaparsan daha çok bilgiye ulaşılıyor.
Ankara'da uzun bir zaman önce ikinci el bir tane satılıyordu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız