Geç kalan bir gezi raporu oluyor ama hafıza kartlarındaki karışıklığı anca giderebildim Bu raporumuzda iki kafadarın doğa ve balık sevgisini ele alacağız. Yeşil sahalarda görmek istemediğimiz ve tasvip etmediğimiz hareketler fotoğraflara da yansımış ama olmuş bir kere
Hedef Bayramiç/Evciler...
Mekan'a varıyoruz...
Çevreden manzaralar...
Sofra kuruluyor... Bu alemde iki büyük tanırım. Biri Beşiktaş, diğeri 70'lik Rakı
Evciler hatırası...
Rakı balık nerde roka...
Yarasın...
Diğer arkadaşın işinin çıkması nedeni ile motorlardan birini alıp daha önceden aramızdan ayrıldı.
Bizde cilamızı yaptık...
Ve dönüş yoluna geçtik...
BİTTİ...
(Başka yok)
Sabrınıza ve seyrinize teşekkür ediyorum... _________________
Tarih: 11.03.2008 - 22:03 Mesaj konusu:
Çok güzel fotolar ellerinize sağlık güzel bi gün olmuş paylaşım için teşekkürler... _________________ Birgün Yollarda Buluşmak Üzere... Suzuki Way of Life..
çok kötüsünüz çook bide fotosunu çekiyorsunuz o balıklar boğazınızda bowlıng topu gibi kalmadımı
içim eridi burda valla bi daha koymayın kardeşim alla allaa. yapan var yapamayan var. rakı da mercan rakıymış.ne içerim ben onu varyaa
güzel gezi olmuş valla ,iyi ki de paylaşmışsın bizlerle...
yalnız mercan yanlış tercih olmuş rakıda; efe olcaktı asıl, hele bi de yaş üzüm olsaydı offff.....o en kralı
hep motor, egzoz, lastik, kask vs testleri, karşılaştırmaları yapıyoruz...bi de rakı testi yapıp, en kral rakıyı seçsek ya, ne güzel olur _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız