İzmir’de henüz 16 yaşında kansere yakalanan, azmi ve hırsı sayesinde amansız hastalığıyla mücadele edip katıldığı motor ve otomobil yarışlarında ödülleri toplayan Özgür Can Gözmen'in yaşam maratonu 16 Şubat’ta son buldu. Üç yıl önce tetkiklerinde tümörün tekrar oluşup akciğerlerine sıçramasının belirlenmesi üzerine Özgür Can'ın tedavisine tekrar başlanmış, babasının kendisine moralini bozmaması ve mücadelesinden geri kalmaması için aldığı ATV’deki başarısı ile profesyonel yarışlara girmişti. Radyoterapi ve kemoterapi tedavilerinden arta kalan zamanlarda yarışlara hazırlan genç pilot, Kocaeli ve İzmir’de düzenlenen Enduro Şampiyonaları’nda birçok kez birincilik elde etmişti.
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1362 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 12.03.2008 - 12:43 Mesaj konusu:
çok gençmiş ALLAH rahmet eylesin.... _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Asker
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 551 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 12.03.2008 - 12:53 Mesaj konusu:
çok üzücü ALLAH RAHTEM EYLESİN motorcu bir insan kanseri her türlü yener diyordum ama kardeşimizin hastalığı acımasızmış mekanı cennet olsun _________________ !!!...İmzalar için teşekkürler ÇARŞI görevinin başına dönmüştür hayırlı olsun...!!!
!..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Kayıt: Mar 07, 2007 Mesajlar: 53 Nereden: İstanbul/G.O.Paşa SUDENAZZZ
Tarih: 12.03.2008 - 13:26 Mesaj konusu:
Bugün hep üzücü haberleri okumak oldukça sıkıcı. Kardeşimize allahtan rahmet diliyorum yakınlarınada sabırlar dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden. _________________ Ben bir Haziran Motorcusuyum, Kışın Yuvamda, Yazın Doğada, ovada Deniz Kenarında olurum....
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 800 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 12.03.2008 - 13:43 Mesaj konusu:
Allah Rahmet eylesin..
Geride kalan Anne Babaya diger tüm Arkadaslarina allah sabirlar versin, cok üzücü bi durum offf.... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
allah rahmet eylesin gerçekten çok zor bi durum allah yakınlarına sabır versin _________________ HONDA CBR 600 RR (MOVİSTAR) - two brothers exhaust
A RH +
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız