Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Repsol & MD Eğitim Günü Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Repsol & MD Eğitim Günü Fotoğrafları

Repsol & MD Eğitim Günü Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 07.02.2005 - 10:50    Mesaj konusu: Repsol & MD Eğitim Günü Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dışarısı 5 derece denmesine rağmen sabah 11:00 gibi yollara döküldük Motordelileri olarak.Her nekadar soğuk hava olsada ve talihsizlikler peşimizi bırakmasa da çok güzel bir gün yaşadık...Otobanda Barış Tok 'un lastiği patladı,Tolga Uprak 'ın bujilerde sorun yaşandı..Ama.....

Varış noktamızda sıcacık kafemizde sıcacık bir kahvaltı yapmak istedik .Ama sobası olmayan bir kafede birbucuk saat sonra gelen berbat kahvaltımızı yaptık.Sevgili Burak Albayrak şef garsonluğumuzu yaptığı için huzurunuzda teşekkür ediyorum efendim Göz kırpıyorum

Barış ve Tolga motosiklet üzerinde duruş,fren yapma tekniği , virajlarda yatış tekniğini anlattılar;

Dinleyici ve izleyici MD'ler

Sponsorumuz -Repsol Aracı- Gökhan Bey ve Hakan_R1

Anlatılanları denemeye başlayan MD lerden bir kısmı

Tolga'dan diz sürtme tekniği 8)

Aramıza Elmas Group Logistics de katıldı

Delilerin motosikletleri

Eğitim sonrası ısınmak için Turkuazda toplanmaya karar verdik.Tolga,Selim ve Barış antreman için orada kaldılar.Turkuaz'da girdiğimiz kafede ısınabildiğimiz tek yer şömineydi.Semaverlerin biri gitti diğeri geldi..Motordelisi Kulübü hakkında üyelerimizin fikir ve önerilerini dinledik...

Md bunlar.Evlere gidesi gelmiyor bu delilerin en son noktamız okey ve tavla oynamak için Kordon Cafe oldu.(Ama fotoğraf çekecek poz kalmadı).Okey oynayalım diyenler oynamadılar ama biz Eda ile bir tavla atalım dedik...Skoru söylemeyeceğim...Bir daha ki buluşmada Choppery Eda nın adına bana antep fıstıklı çukulata alacak Çok gülüyorum ..Edacıııım skoru sen söyle :-D

Bu arada Repsol'ün biz MD lere özel sucuk-mangal partisini unutmamak lazım.Her nekadar Pasifik(DR.Stres) mangalın yarısını yemiş olsada aç kalmadık.Kimse Sami abiye yemek kaybetmesin ..benden söylemesi :-D :-D

Bence süper bir gündü..Aksini düşünen varmı ? ? Bravo

Not:Sabırsız Yasinin(Hem arsız hem sabırsız 8) ) benden önce açtığı topicde de fotoğraflarımız var

http://www.motordelisi.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6113

En son Rabbit tarafından 07.02.2005 - 11:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Rabbit Çevrimdışı Rabbit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Samurai
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye...

MesajTarih: 07.02.2005 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GüzeL bir gün geçirmişsiniz... Dil çıkarıyorum Keşke bende orada oLabiLseydim... Ağlıyorum
Üye
Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 07.02.2005 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel organizasyon helal Dil çıkarıyorum
Başa dön
santos Çevrimdışı santos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BikerstorM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otoban

MesajTarih: 07.02.2005 - 11:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehehe cok guzel gecmıs en guzelı de tolganın dız surtme teknıgını gosterırken cok guldum yaaa Çok gülüyorum
Her Yerde Izimiz Vardir
Başa dön
BikerstorM Çevrimdışı BikerstorM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dramyum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/kar?yyaka

MesajTarih: 07.02.2005 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne soğuktu be Çok gülüyorum Bir de deli rüzgar Öfkeliyim Düz gidebilmek için rüzgara yaslanmak gerekiyordu :md:) Bedenimiz soğuk içimiz sıcacıktı.Dayanışma,paylaşım,dostluk,bilgi alışverişi herşey yine çook güzeldi Dil çıkarıyorum Hele shorty'nin motoru alıp ormana kaçan Gülbeniz'e:"-eşşeğin kızı geri dööön!" diye bağırması hepimizi çok güldürdü.Çok yaşa emi shorty Çok gülüyorum
Başa dön
dramyum Çevrimdışı dramyum Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Atom Karynca
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Yzmir

MesajTarih: 07.02.2005 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bir gün ve hoş vakit geçirdik.

MD' ye ve Repsol'e (özellikle sucuk ekmekler için Bravo ) teşekkürler. Barış ve Tolga'ya da eğitim için teşekkür ederim.

Havanın soğuk olmasına rağmen katılım çok oldu. Umarım yeniden eğitim günü yaparız.
Atom Karynca Çevrimdışı Atom Karynca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
BLACKSTORM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: asfalt alty / istanbulllll

MesajTarih: 07.02.2005 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bravo doğrusu. yalnız en kısa zamanda istanbuldada istiyoz.
GAZCI TEAM
Başa dön
BLACKSTORM Çevrimdışı BLACKSTORM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
RIDVAN
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 07.02.2005 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

8) ,REPSOL,TÜRKİYE olarak eğitim gününe katılan bütün arkadaşlara,MD lere teşekkür ederiz.En kısa zamanda tekrar buluşmak dileğiyle.
OSMAN SÖĞÜTLÜ İÇve DIŞ.TİC.LDT.ŞTİ
Başa dön
RIDVAN Çevrimdışı RIDVAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pasifik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2005 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oncelıkle REPSOL' a tsk.etmek gerekır.Bundan sonra motorlarımda bu yagı kulanıcam(2 Ekmek sucuk yedım 8) adamlar acayıp zararda)
Egıtmenlere bu sogukta bızlere teorık olarak verdıklerı derslerden dolayı tskler ederım(Bıraz hocalar torpıl yaptı race cı arkadaslara)Ama goruyorsunuz kı uygulamada bızım tayfa en onde ıdı Dil çıkarıyorum Hava daha guzel olsaydı,daha harıka olacaktı ama eskı arkadasları ve yenı arkadasları gormek daha guzeldı.Tolga,barıs ve dıger arkadasların ıdamanları seyretmek daha da guzeldı.
Başa dön
pasifik Çevrimdışı pasifik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.02.2005 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmuş,yeni motorumla böyle organizasyonlara katılmayı düşünüyorum zaten.sanırım rodaj için izmir'e gelmek gerekecek Çok gülüyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zaferRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.02.2005 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah en kısa sürede istanbuldada böyle bir organizasyon olur Dil çıkarıyorum
MaCHo_600RR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü / Ystanbul

MesajTarih: 07.02.2005 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok keyifli bir organizasyon olmuş, arkdaşların keyifleri yüzlerinden okunuyor. darısı istanbulun başına.... Bravo

her ne kadar katılamasak da emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım... Dil çıkarıyorum

Zirvede kartallar da bulunur, yylanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek birisi sürünerek gelmi?tir. Önemli olan nereye gelmi? oldu?unuzdan çok, nereden ve nasyl geldi?inizdir...
Başa dön
MaCHo_600RR Çevrimdışı MaCHo_600RR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cem_73
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir-GüzelYaly

MesajTarih: 07.02.2005 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bizim drag resimleri de olsa daha da canlı olurdu
www.cem73.com
Başa dön
Cem_73 Çevrimdışı Cem_73 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sunflower
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.02.2005 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi birgündü ahhh bide hava okadar soğuk olmasaydı... Üzgünüm yinede herkese çok teşekkür ederim... Dil çıkarıyorum çokkkkkk eğlendim.... Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
sunflower Çevrimdışı sunflower Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Karacoban
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Australia

MesajTarih: 07.02.2005 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun sizlere cok guzel bir gun gecirmissiniz Dil çıkarıyorum bende denizdeydim 8)
Başa dön
Karacoban Çevrimdışı Karacoban Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal