hepinize selam arkadaşlar dün çetmen mağazalarna gittim ve 1700 e 200 cc lik sıfır bir cross motor aldım markası sky go çok eski bi geçmişim yok motorla fazlada hor kullanmam size danışmak istediğim bu fiyata iyimi bana ne tür arızalar çıkartabilir. teşekkürler
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2027 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 12.03.2008 - 23:34 Mesaj konusu:
beycoast, güzel bir seçim yapmışsın, çin mallarının arasında en sorunsuz olanları 200 cc kross motorları, Allah kaza bela vermesin yeter, sorunları eksikleri kullanan arkadaşlar eminimki yazacaklardır, güle güle kullan. _________________ Dün gitti bugün varsyn,yaryn var my
Baksana her ölen ihtiyar my?
Tarih: 12.03.2008 - 23:43 Mesaj konusu:
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin sadece yetkili servis baktıktan sonra kendine iyi bir usta bul ve ayarlarını tekrar gözden gecirsin cünkü yetkili servis çok iplemiyor güle güle kullan. _________________ gs-500....gsx-r 600....gsx-r1000...zx-6....xt660r...fazer-600....cbr-600f.......//www.youtube.com/watch?v=ynx2RCEA-U4
Tarih: 12.03.2008 - 23:46 Mesaj konusu:
beycoast, Öncelikle aramıza hoş geldin.. Tanışma bölümüne kişisel bilgilerini girersen seni daha iyi tanıyabiliriz..
Yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama.. çetmen giyim mağazası değilmi ya.. Belirli bir limitte alışveriş yapana motor bedava değilmiydi.. TV de reklamıda vardı
Aldığın "Sky Go" ya gelincee... Motor pazarına yeni girdi sayılır.. 1800 - 2500 arası değişiyor yanlış hatırlamıyorsam.. "SkyTeam" olarak.. Çoğu arkadaşlar jin yada Japon sanarlar fakat İspanyol malıdır.. Montajını ise Jinlun ile aynı fabrika yapıyor.
ST200TR mi yoksa ST200SM'!mi kullanıyorsun bilmiyorum ama zaten ikisi arasında sadece 2 fark var.. Birincisi yükseklik ikincisi ise lastikler.. Süperlerde asvalt yol lastikleri var, Enduro da ise normal cross lastikleri var.. Motor hacimleri aynı onda bi fark yok.. Geri kalan özellikleride aynı..
ilk test kullanınım deneyimde tespit ettiklerim;
*motorun seriliği dikkatimi çok çekti
*şase olarak sağlamlığı dikkati çekiyor
*arazi kullanımında da yabani keçinden farkı yok
*makinanın rodaj dönemi olduğu için devrini düşük kullanıyorum
*yani asfaltta 80 km den yukarı çıkmadım daha
*frenlerin disk olması avantaj
*devir saati ve devir saati içinde vites gösterge ledleri göz dolduruyor
*Vibrasyon hiç yok
Ayrıca
Kullanan çoğu arkadaşıma sordum.. Dha sorun çıkartmadı dediler.. Sorun çıkartan arkadaşlarda da "arka dişli" de sorun çıktığı bilgisini aldım
Umarım yeterlidir..
Saygılar Levend Karpat _________________ O Artık Bir "Türkiye Motorsiklet Federasyonu MotorDelisi Spor Klübü Onursal Üyesi"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız